6 ay sonrası eğitici oyuncaklar

elma şekeri peluş oyuncakları belli bir aydan sonra verin diyorlar diye biliyorum ama...ağzına alınca tüyleri cıkabiliyor..
ben peluşları bebek sabun tozuyla elimde yıkayıp kuruttum..ama kaldırdım tabi,büyüdükten sonra veririm diye..

genelde eğtici olsun diye playskool,fischer price gibi markalardan alıyoruz ama onlar da çok yüksek fiyatlı,bir çıngır maymun aldık,çıngıraklı patiklerden aldık,uyku arkadaşı aldık bugün,tavana yansıyan tomy si var gece için,bir de mama sandalyesine yapışan bir çıngırak türü oyuncak...kuklalar var,kullanan var mı arkadaşlar,emekleme arkadaşına baktım tırtılın sesi nerdeyse hiç çıkmıyor,onun yerine kelebek var,sensörlüymüş onu düşünüyorum,bir de küpler filan var 6 ay diyor ama henüz erken diye düşünüyorum...

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=303251&productid=oyunint06176

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=303251&productid=oyunint09156

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=303251&productid=oyunintm1671#tablnk

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=303251&productid=oyuntin1009031

kullanıcı yorumlarına bakmayı unutmayın arkadaşlar...

Ben kizima halka- iç içe gecen kutular-uçak ve yuvarlak şekilde olmak üzere 2 adet deliklerinin içine şekiller konan oyuncak ve çok sevdiği ahşap parçalarinin üzerinde hayvanlarin resmi olan puzzle şeklinde bir oyuncaği var eğitici olarak ama kizim sağolsun oyuncaklarla arasi pek iyi değil dünya kadar oyuncaği var ya kirar ya hor kullanir ara ara kaldirip sonra tekrar çikartiyorum ama oyuncaklarla arasi çok ii değil zenci bir bebeği var ençok onu seviyor

Bizde konuşan köpek ve uyku arkadaşım vardı.perşembe günü alışverişe gittik,kurabiye kavanozunu aldım,mama sandalyesi için vakumlu çiçek şeklinde bir oyuncak aldım,emekleme arkadaşı aldım oğluşuma köpek..havlıyor,tekerleri var gidiyor durunca poposuna vuruyorsun yine gidiyor:)
şimdi ek besinlere geçicez tabak kaşık derken 250 ytl para harcamışım.oyuncaklar gerçekten çok güzel ama herbiri 50 ytl..insan herşeyi birden almak istiyor ama malesef mümkün değil...

Playskool İkili Egzersiz Arkadaşım: 6. ay oncesınde almıstım halen oynuyor bebeğim.ve el ayak gelısımınde muthıs katkıları oldu bebeğim oynarken cok eğlenıyor.
Playskool Çıngıraklı Patik: bebeğim çok ilgilenmedi ama kukla nıyetıne buyuyunce ıse yarar sanırım.ama almasaydıımda olurdu yanı.
Playskool Çıngır Maymun : bebeğim çok sevdi daha çok diş kaşıyıcı olarak kullanıyor seyahatlerde tasıması da kolay oluyor bana.
Playskool Renkli Küpler : henüz ilgilenmedi ama uzerınde harflerde var ben bu oyuncağın gereklılığıne ınanıyorum.
Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Puppy : süper bir oyuncak eğlendirince eğitiyor.kızım yenı yenı kesfetmeye basladı ama uzun surelı bır arkadas olacağına emınım.
Shelcore Müzikli Emekleme Arkadaşı : kızım henüz emekleyemiyor ama tasınmasıda pratık .şişiriyorsunuz buyuk bır sılındır oluyor.içinde zilli toplar var ve uzerınde muzık calan bır dugme var o seslere ve hafıf olmasına bayılıyor kızım.bı o yana bı buyana sallayıp duruyor.emekleyıncede herhalde elını atınca yuvarlanır kızımda pesınden gıder dıye dusunuyorum.
Playskool Zıp Zıp Zürafalar : bu oyuncaktakı halkalarla ve onunde donen boncukla oynuyoruz.henuz zurafaların kafalarına vurunca cıktıklarını kesfedemedık.
Tomy Şekilleri Öğreniyorum : kızım topları sokmaya calısıyor ama henuz sokamıyor buda eğitici diye düşünüüyorum.
çıngıraklar halen vazgecemedıklerımız arasında tabı. şimdilik denediklerim bunlar.izlenimlerimi zamanla anlatırım kızlar.

Playskool İkili Egzersiz Arkadaşım: 6. ay oncesınde almıstım halen oynuyor bebeğim.ve el ayak gelısımınde muthıs katkıları oldu bebeğim oynarken cok eğlenıyor.
Playskool Çıngıraklı Patik: bebeğim çok ilgilenmedi ama kukla nıyetıne buyuyunce ıse yarar sanırım.ama almasaydıımda olurdu yanı.
Playskool Çıngır Maymun : bebeğim çok sevdi daha çok diş kaşıyıcı olarak kullanıyor seyahatlerde tasıması da kolay oluyor bana.
Playskool Renkli Küpler : henüz ilgilenmedi ama uzerınde harflerde var ben bu oyuncağın gereklılığıne ınanıyorum.
Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Puppy : süper bir oyuncak eğlendirince eğitiyor.kızım yenı yenı kesfetmeye basladı ama uzun surelı bır arkadas olacağına emınım.
Shelcore Müzikli Emekleme Arkadaşı : kızım henüz emekleyemiyor ama tasınmasıda pratık .şişiriyorsunuz buyuk bır sılındır oluyor.içinde zilli toplar var ve uzerınde muzık calan bır dugme var o seslere ve hafıf olmasına bayılıyor kızım.bı o yana bı buyana sallayıp duruyor.emekleyıncede herhalde elını atınca yuvarlanır kızımda pesınden gıder dıye dusunuyorum.
Playskool Zıp Zıp Zürafalar : bu oyuncaktakı halkalarla ve onunde donen boncukla oynuyoruz.henuz zurafaların kafalarına vurunca cıktıklarını kesfedemedık.
Tomy Şekilleri Öğreniyorum : kızım topları sokmaya calısıyor ama henuz sokamıyor buda eğitici diye düşünüüyorum.
çıngıraklar halen vazgecemedıklerımız arasında tabı. şimdilik denediklerim bunlar.izlenimlerimi zamanla anlatırım kızlar.

şimdilik kurabiye kavanozu ve dilasultanın önerdiği üç boyutlu kitabı almaya karar verdim özellikle kitaba bayıldım baya büyük ve kalın görünüyor, kızım şimdiden kitaplara alışsın istiyorum. konuşan köpek bana pek cazip gelmedi nedense, emekleme arkadaşı alanlar da burdan nasıl olduğunu paylaşırlarsa sevinirim bizde şu silindir gibi şişirilenlerden var ama o 9 ay sonrası içinmiş.

Son düzenleme:
şimdilik kurabiye kavanozu ve dilasultanın önerdiği üç boyutlu kitabı almaya karar verdim özellikle kitaba bayıldım baya büyük ve kalın görünüyor, kızım şimdiden kitaplara alışsın istiyorum. konuşan köpek bana pek cazip gelmedi nedense, emekleme arkadaşı alanlar da burdan nasıl olduğunu paylaşırlarsa sevinirim bizde şu silindir gibi şişirilenlerden var ama o 9 ay sonrası içinmiş.

canım konusan kopek ıcın bırdaha dusun bence cunku alfabeyı sayıyor rakamları sayıyor agız burun gıbı uzuvları soyluyor ve daha bırcok sey.esela kızıma yıgenı suprız sarkısını soyledı bırkac gun ve kızım melodılerını aynı rıtımde tekrarlamaya basladı (maşallah).ben tavsıye ederım ama sen bılırsın tabı.

Back