6 ay sonrası eğitici oyuncaklar

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
bebeğinizi neyle oyalıyorsunuz başlığında bir arkadaş çok güzel söylemiş evi gereksiz ayı bebek vs ile doldurmak istemiyorum diye aynen katılıyorum ve fakat ne alacağımı da tam bilemiyorum:) konuşan köpek ve kurabiye kavanozundan bahsetmiş arkadaşlar, bu konuda başka fikri ve bilgisi olan var mı şimdiden teşekkürler...

legolar alınabilir renkli renkli takıp çıkarmayı öğrenirler çin malı olmamak kaydıyla tabiki

ben oğlum için geçen pazar oyuncak mağzasına gittim ve tam bibuçuk saat te karar veremedim okadar cok ki eğitici oyuncak benim oğlum klavya delisi onun için bi org alayım dedim yaşına uygun değil ama aldım ficher preise dan bide tamamı plastikten sevimli bi araba ikisine 42 ytl verdim ben netten cok araştırdım beni takip et fred diye bi köpek var o cok ilgimi çekti 6 ay üzeri orda yoktu kurabiye canavarı vardı almadım.netten almayı düşünüyorum coködül almış sanırım oda fischer preis ın .49 ytl
i

bende renkli dikkat cekici ve emeklemeye baslayincada oynayabilecegi kumastan yumusak top aldim chicco nun ve müzikli isikli hayvanlarin sarki söyledigi oyuncaklardan aldim ama nafile kizim hemen sikiliyor bunlardan

oyuncak kumandalar var ben aldım tuşlarına basınca tv değiştiriyormuş gibi cızırdıyor gerçi benimki onu da sadece yiyor

arkadaşlar bu eğitici oyuncaklar neden bu kadar pahalı ya... hepsi çok güzeller ama altı üstü bir oyuncağa bu kadar para vermek... hepimizin bebekleri herşeyin en iyisine en güzeline layık.. fakat bu oyuncakların en düşük fiyatı 45-50 ytl den başlıyor. bu devir geçim devri malum.

canim aynen öyle gerçekten abartilacak derecede pahali bize uyku arkadaşini kardeşim konuşan köpeğide sağolsun babam aldi kendimde 1-2 ay sonra şu eğlenceli toplar varya onu alacağim mesela kurabiye kavonozu emekleme arkadaşi falanda var ama eleyeceğim artik her beğendiğimizi alsak bugün market alişverişine çiktim sirf kizinkiler 80 tuttu beziydi,deterjaniydi mamasiydi tabi her şeyin iyisi olsun istiyoruz ama kararinda

arkadaşımın oğlunun doğum gününde özene bezene aldığımız, fiyatı da yüklü olan oyuncakları bir iki kurcalanıp bir kenara bırakıldığını ve ufaklığın boş kola şişesiyle saatlerce zevkten dört köşe oynadığını görünce :1shok: şeklinde kalmıştık.

Yeğenim için plastik şişeler vazgeçilmez oldu. İçine ufak şeyler atıp ağzını kapatınca ses çıkaran oyuncaklar oldu. Tabii ağzını açamadığı için güvenle veriyorduk. emeklemeye başlayınca zaten ulaşabildiği her şeyi incelemeye başladı. Arada ufak oyuncaklar alıyoruz.
Mesela renkli fıçılar vardı 4 tane farklı renkte, iç içe matruşka bebekleri gibi geçebilen. Şu anda sadece ağzına sokuyor ya da kapalı olanları ayırabiliyor ama daha sonra eşleştirme başlayacak biliyorum, çünkü arkadaşımın oğlunda öyle olmuştu. çok ucuz ve de beceri geliştirici bir oyuncak.

etrafınızdan gözlem yapıp almanızı tavsiye ederim. tabii her afacanın zevki de farklı olabilir, o ayrı.

polyana bencede haklısın kalıtelı oldugu ıcın cok pahalı eee bızde mecburen verıyoruz bu paraları cın malı tehlıkelı denılınce herkes kalıteye yoneldı fırmalarda bunu fırsat bıldı kazıklıyorlar bızı bızde kazıklanıyoruz bıle bıle ne yapalım kalıtesı bıle o fıyat etmez aslında ama napalım annelık ıste

ben halkalardan ve üst üste konulan kutulardan bir kutuya atılan farklı şekillerden aldım ama şuan tek yaptığı çiğnemek

biraz büyüyünce eline ne versen oynarlar bir iki tahta parçasıyla bile neler yaparlar hem yaratıcılıkları gelişir bizim zamanımızda yoktu böyle oyuncaklar ama neler yapardık bence doğrusu da bu ama şu an oyalamak için mecbur bişeyler alıyoruz ben de çok fazla oyuncak taraftarı değilim hem o zaman elindekinin kıymetini de bilir geçen gün kuzenimin kızına barbie evi almışlar yüzüne bile bakmamış e o kadar çok oyuncağı var ki kıymet bilmiyor haliyle
o içerde BİLGİSAYARLA oyalanırken ben barbie evinin kapı zilini çalıp barbienin kocasını yatağa yatırıyor , kuzenim de barbienin minik masasına içinde minik pastalar olan minik tabakları yerleştiriyordu(aaaaah bizim zamanımızda olacaktı bunlar)

:roflol::roflol::roflol: çok güldüm. benzer sahneler arkadaşlarımla bana da oluyor. bebeği olan bir arkadaşa gidince, oyuncaklara dalıyoruz hemen, veletler ise tv kumandası, cep telefonu, maus vb şeylerle ilgileniyor oluyor. yalnız değilmişiz, sevindimkaydirigubbakcemile3

ya dünya para veriyoz bide çin malı hepsi tiny love oyuncakları aldım 200 ytl verdim çin malı mothercaredan aldım çin malı oda çin malı olmayan oyuncak bilen varmı?
bende kurabiye kavonozu ve köpekçik vede şu variiler küpler falan var onlardan almayı düşünüyom

slm kızlar ben biraz konunun akışını değiştiricem ama bizede bir sürü hediye oyunck geldi tabii geneli peluş oğlumun eline veriyorum ama hooooop ağzına götürüyor bende kaldırdım vermiyorum yıkayıp öyle vericem ama hepsi çok canlı renk renkleri karışırmı bide ıslanıp çabuk kurumayınca kokuyo bilirsiniz nasıl yıkıycam bu oyuncakları sekillerinide bozmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…