• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 ay sonra tamamlanacak olan evimin resimleri:)

begendiğim o kadar çok köşe takımı varki...ben biraz uygun olanını seçmek istiyorum.benim size gösterdiklerim 1400 civarında peşinatta 1200 kadar düşüyorlar.evi konut kredisiyle aldığımız için fazlada açılmak istemiyoruz acıkcası.ama bana gösterdiğin koltuklarda çok zarif ve çok güzelmiş.ilgilendiğin için çok tşk ediyorum canım.:71:

vallahi arkadalar bu ev bitinceye kadar başınızı baya bir agrıtacagım sanırım:52:
arkadaslar ben oturma odama köşe koltuk istiyorum.istediğim köşe takımlarının resimlerini sizinle paylaşmak istiyorum sizce hangisi daha güzel.bana fikir verirseniz çok sevinirim .
mondinin bu köşe koltuk takımınımı alayım yoksa:
Eki Görüntüle 180496
Eki Görüntüle 180497
bambi köşe koltuk takımınımı alayım
Eki Görüntüle 180502
Eki Görüntüle 180504
:86:

Güle güle, iyi günlerde oturun. Ben Mondi nin olanı beğendim.

hanımlar perde bölümüne açtım konuyu ama sanırım fazla bakılmıyor o bölüme yardımcı olan olmadı.bende burdan devam edeyim dedim.
kızlar benim salonuma kruvaze perde diktirtmek istiyorum sizce güzel olurmı.sağ ve sol tarafa tek kanat ortadada büyük sürgülü percere var resimdeki gibi orayada ikili kanatlı yaptırmak istiyorum.sizce nasıl olur.Eki Görüntüle 190709

yada mekanizmalı yaptırıp yanlarınakalın kanatmı yaptırayım ozamanda biraz bogar gibi geldi odayı, çok kararsız kaldım arkadaslar.begendiğiniz perde modelleri olursa resimlerle paylaşırsanız sevinirim .
kapıdan girince sol taraftakı pencere böyle Eki Görüntüle 190710
sağ taraftaki pencere de fransız balkon modelince Eki Görüntüle 190711
kapıdanın karşısındada pencere var ve modelide fransız balkonun birazdaha büyügü insallah anlaşılır bir şekilde yapabilmişimdir

bu perdeler bu sene çok moda zaten ve eğer direk karşında bi ev yoksa çok hoş olur bence yanlarınada renk katmak açısından ip perde takabilirsin arkadaşımın evinde gördüm çok beğendim sade ve şık duruyor

bu perdeler bu sene çok moda zaten ve eğer direk karşında bi ev yoksa çok hoş olur bence yanlarınada renk katmak açısından ip perde takabilirsin arkadaşımın evinde gördüm çok beğendim sade ve şık duruyor

canım arkadasının perdelerinin fotosunu çekip buraya koyabilirmisinin .baNA örnek olması açısından dedim.bir sakıncası yoksa eger

canım kusura bakma çok takip edemedim şimdi maillerime bakıyoarum olması lazım resimleri bulunca hemen ekliycem iş işten geçmediyse

canım kusura bakma çok takip edemedim şimdi maillerime bakıyoarum olması lazım resimleri bulunca hemen ekliycem iş işten geçmediyse[/QUOTE
yok yok hala perde seçiminde kararsızım canım.bana yardımcı olduğun için çok tsk ederim.sabırsızlıkla bekliyorum fotoları

Son düzenleme:
yok yok canım iş işten geçmedi çünkü hala perdede kararsızım.yollayacagın fotolar bana çok yardımcı olacak.şimdiden çok tşk ederim

$Adsız.webp$Adsız2.webp$Adsız.webp$Adsız2.webp

merhaba evinizi çok beğendim..şimdiden güle güle oturunuz.
bizde ev yaptıracaz acaba 2d çizimleri sizmi yaptınız, yaptıysanız nasıl yaptınız bilgi verirmisiniz. ayrıca bende muğlalıyım sizde muğladasınız herhalde.

merhaba evinizi çok beğendim..şimdiden güle güle oturunuz.
bizde ev yaptıracaz acaba 2d çizimleri sizmi yaptınız, yaptıysanız nasıl yaptınız bilgi verirmisiniz. ayrıca bende muğlalıyım sizde muğladasınız herhalde.
çok teşekkür ederim. muğlanın ilçesinde oturuyorum canım ben. sen merkezdemisin? çizimleri bizim mütaahhit yaptı öyle verdi.

Back
X