bambi bn hoşuma gitti. ben de sana fuarda görüp aşık olduğum takımın fotosunu gösterim madem :))
Eki Görüntüle 180632
Eki Görüntüle 180633
Eki Görüntüle 180634
süpermiş çok beğendim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bambi bn hoşuma gitti. ben de sana fuarda görüp aşık olduğum takımın fotosunu gösterim madem :))
Eki Görüntüle 180632
Eki Görüntüle 180633
Eki Görüntüle 180634
begendiğim o kadar çok köşe takımı varki...ben biraz uygun olanını seçmek istiyorum.benim size gösterdiklerim 1400 civarında peşinatta 1200 kadar düşüyorlar.evi konut kredisiyle aldığımız için fazlada açılmak istemiyoruz acıkcası.ama bana gösterdiğin koltuklarda çok zarif ve çok güzelmiş.ilgilendiğin için çok tşk ediyorum canım.
tsk ederim canımçook güzelll.hayırlı olsun...
vallahi arkadalar bu ev bitinceye kadar başınızı baya bir agrıtacagım sanırım
arkadaslar ben oturma odama köşe koltuk istiyorum.istediğim köşe takımlarının resimlerini sizinle paylaşmak istiyorum sizce hangisi daha güzel.bana fikir verirseniz çok sevinirim .
mondinin bu köşe koltuk takımınımı alayım yoksa:
Eki Görüntüle 180496
Eki Görüntüle 180497
bambi köşe koltuk takımınımı alayım
Eki Görüntüle 180502
Eki Görüntüle 180504
:86:
BAMBİ marka olanı begendin sanırım canım.kafamda baya netleşti hangi mobilyayı alacagım teşekkür edrim canım.Ben en son sıradaki açık renkli olanı beğendim
Güle güle kullanın.![]()
bu perdeler bu sene çok moda zaten ve eğer direk karşında bi ev yoksa çok hoş olur bence yanlarınada renk katmak açısından ip perde takabilirsin arkadaşımın evinde gördüm çok beğendim sade ve şık duruyor
canım kusura bakma çok takip edemedim şimdi maillerime bakıyoarum olması lazım resimleri bulunca hemen ekliycem iş işten geçmediyse[/QUOTE
yok yok hala perde seçiminde kararsızım canım.bana yardımcı olduğun için çok tsk ederim.sabırsızlıkla bekliyorum fotoları
çok teşekkür ederim. muğlanın ilçesinde oturuyorum canım ben. sen merkezdemisin? çizimleri bizim mütaahhit yaptı öyle verdi.merhaba evinizi çok beğendim..şimdiden güle güle oturunuz.
bizde ev yaptıracaz acaba 2d çizimleri sizmi yaptınız, yaptıysanız nasıl yaptınız bilgi verirmisiniz. ayrıca bende muğlalıyım sizde muğladasınız herhalde.