6 ay sonra tamamlanacak olan evimin resimleri:)

haticeemm

Eşine ve Oğluna Aşık
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.031
25
158
39
Muğla
tekrar merhaba arkadaşlar.daha önce kiradaki evimin resimlerini burada paylaşmıştım.allah nasip ederse 1 yıl sonra ev alacagız demiştim....allahın izniyle kısa sürede ev aldık ve 6 ay sonra evimin yapım aşaması bitiyor.ama ben şimdiden evimin 3 boyutlu resmini ve planını sizinle paylaşmak istedim.:66: ilerleyen zamanlarda mutfak dolabi,fayans seçimi vs.gibi çogu şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum ve sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.:17: bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim :17: bu arada evin en üst katı bana ait:nazar:
ön cepheden görünüşü
$0d027b38ad27941df771e8f4ea95aa33.webp
.
$70ca4f55209a3c5be71bebef28f905af.webp
arka cepheden görünüşü
$e4acc63c475c243ce3e07a13d70daf3f.webp

$4d6d03b8053eaf7f68cc6267b1b974b2.webp

$668b0dee53d0630a58e97d0dc6644e1b.webp

$d19eefb38762778227c436283d7e2caf.webp

$8bb32de109350c23a2a6f2e0e5d75c64.webp
buda evimin planı

$d19eefb38762778227c436283d7e2caf.webp

allah güle güle oturmayı nasip etsin.iyi günler görün orada inşallah..:nazar:

arkadaşlar size birsey danışmak istiyorum.evim suanda yapım aşamasında ve mütait evin heryerini alçı yapacak.sizce alçı kullanışlımı?

çok güzel evin ayrıca kullanışlı hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde otur inş Allah tamamına erdirsin

Ev dışından gayet güzel..
Alçı kullanışlı mı demişsin eğer ki ara katta yada en alt katta otursaydın tavanınıda yaptır derdim sana en üst katta olduğun için yaptırma dökülüyor. Bizim en üst komşumu böyle sorun yaşamıştı. Alçıdan başka bir çözümü varsa onu yaptır ayrıca alçı evin hava almasını engelliyormuş. annemlerin evini usta alçı yapmamıştı tavanı..

evini çok beğendim dışarıdan oldukça hoş duruyor ağı tadıyla oturmayı nasip etsin.İlerde içiyle ilgili fikirlerinizi alırım demişin ilk benden gelsin evini inceledim şimdi mutfağın inox.Mutfakta siyah yada parlak gümüş kullan derim du sayfada siyah beyaz evim diye konu açan bir arkadaş var onun mutfağıda öyle bakabilirsin çok hoş durmuş.birde aydii'nin evine göz at oldukça hoş bence

Son düzenleme:
evini çok beğendim dışarıdan oldukça hoş duruyor ağı tadıyla oturmayı nasip etsin.İlerde içiyle ilgili fikirlerinizi alırım demişin ilk benden gelsin evini inceledim şimdi mutfağın inox.Mutfakta siyah yada parlak gümüş kullan derim du sayfada siyah beyaz evim diye konu açan bir arkadaş var onun mutfağıda öyle bakabilirsin çok hoş durmuş.birde aydii'nin evine göz at oldukça hoş bence
evet bende siyah beyaz yaptırmayı düşünüyorum mutfağimı. sitedeki arkadaşların evlerini tekrar gözden geçireceğim.çok teşekkür edrim fikirlerin için.

Ev dışından gayet güzel..
Alçı kullanışlı mı demişsin eğer ki ara katta yada en alt katta otursaydın tavanınıda yaptır derdim sana en üst katta olduğun için yaptırma dökülüyor. Bizim en üst komşumu böyle sorun yaşamıştı. Alçıdan başka bir çözümü varsa onu yaptır ayrıca alçı evin hava almasını engelliyormuş. annemlerin evini usta alçı yapmamıştı tavanı..

en üst katta oturacağım canım...evet hava almayı engellediğini duymuştum.ilk başta biz alçı yaptırmamaya karar vermiştik.ama herkes alçılı ev çok güzel görünüyor.sıvalı duvar modası geçti dediler kafamız karıstı.acaba sadece duvarları yaptırsamda tavana yaptırmasam olurmuki güzel gözükürmü? zaten tavanlara kartonpiyer olacak.:31: offff çok kararsız kaldım şimdi

en üst katta oturacağım canım...evet hava almayı engellediğini duymuştum.ilk başta biz alçı yaptırmamaya karar vermiştik.ama herkes alçılı ev çok güzel görünüyor.sıvalı duvar modası geçti dediler kafamız karıstı.acaba sadece duvarları yaptırsamda tavana yaptırmasam olurmuki güzel gözükürmü? zaten tavanlara kartonpiyer olacak.:31: offff çok kararsız kaldım şimdi

meratlım ben inşaat mühendisiyim proje güzel mimaride statikte iyi olmus.. fakat tatlım alcı duwar önermem alcı duwara herhangi bir sey takamazsın.. süslemede sorun olur sadec tawan kartınpiyer olsun... güzel duwar kagıdı odalarına istegin sekilde nefis olur alcını üzerine duwar kagıdı yaptırıp değiştirmek istersen mahvolur duwarların en iyi yol bilidigin yoldur unutma sen klasik sıvayı tercih et

:58:
meratlım ben inşaat mühendisiyim proje güzel mimaride statikte iyi olmus.. fakat tatlım alcı duwar önermem alcı duwara herhangi bir sey takamazsın.. süslemede sorun olur sadec tawan kartınpiyer olsun... güzel duwar kagıdı odalarına istegin sekilde nefis olur alcını üzerine duwar kagıdı yaptırıp değiştirmek istersen mahvolur duwarların en iyi yol bilidigin yoldur unutma sen klasik sıvayı tercih et

çok teşekkür ederim...vallahi içime su serptin.aslında bende istemiyordum alçıyı ama işte dediğim gibi alçı evi daha güzel gösteriyor dediler kafam karışmıştı.dediğin gibi ben gene bildiğim yoldan devam edeyim.alçı yaptırmayayım.

:58:

çok teşekkür ederim...vallahi içime su serptin.aslında bende istemiyordum alçıyı ama işte dediğim gibi alçı evi daha güzel gösteriyor dediler kafam karışmıştı.dediğin gibi ben gene bildiğim yoldan devam edeyim.alçı yaptırmayayım.

aynen tatlım.. alcı olmas sadece tavana yaptır.. tugla ördür.. secerken izole sistemi iyi olanı seç ısı izolesi iyi olsun sıcak soguk geçirgenliği az... ytong kullanabilirsiniz.. piyasa arastırması yapın.. gerçi anlastıgın taseron size yardımcı olacaktır tatlım :34::34:

Back
X