6 ay ayrı evde yaşama

• Konu Sahibi Konu Sahibi dlphsm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dlphsm

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2023
294
75
18
40
Eşim olacak kişi ile 20 yıla yakındır birlikteyiz. Son 1 yıla kadar büyük problemler yaşamadık ama bu sene ne yaptıysam düzelmedi bişeyler. Genelde benim kıskançlıklarım onun öfke kontrolsüzlük problemini iyice tetikledi.şu anda da kendini tamamen iletişime kapattı heryerden engelledi ve 2. Bir evimiz var gitti orda yaşıyor 6 ay boyunca eve gelmeyecekmiş ondan sonra karar verecekmiş.boşanalım dedim onu da hemen yapmak istemiyor. 2 çocukla cidden hiçhoş bir durumda değilim. İşe yarayacağını da asla düşünmüyorum sizin fikirleriniz nelerdir

Eşim olacak kişi ile 20 yıla yakındır birlikteyiz. Son 1 yıla kadar büyük problemler yaşamadık ama bu sene ne yaptıysam düzelmedi bişeyler. Genelde benim kıskançlıklarım onun öfke kontrolsüzlük problemini iyice tetikledi.şu anda da kendini tamamen iletişime kapattı heryerden engelledi ve 2. Bir evimiz var gitti orda yaşıyor 6 ay boyunca eve gelmeyecekmiş ondan sonra karar verecekmiş.boşanalım dedim onu da hemen yapmak istemiyor. 2 çocukla cidden hiçhoş bir durumda değilim. İşe yarayacağını da asla düşünmüyorum sizin fikirleriniz nelerdir
Bekleyin ikiniz de bı kendi içinize dönüp düşünün. Ardından kendi adınıza karar alın ve uygulayın. Bosanalım dedim dinlemedi diye birşey yok. Açıyorsunuz davayı boşanıyorsunuz onun gönlü ile alakalı değil.
Çocuklar kaç yaşlarındalar

Bekleyin ikiniz de bı kendi içinize dönüp düşünün. Ardından kendi adınıza karar alın ve uygulayın. Bosanalım dedim dinlemedi diye birşey yok. Açıyorsunuz davayı boşanıyorsunuz onun gönlü ile alakalı değil.
Açıkçası benim adliyeye gidecek dermanım bile yok imzalı kağıt yolladım ona davayı açsın diye. Ağır bir depresyona girdim. Günlük hayatımı bile zor devam ettiriyorum. 20 yılın emeği fedakarlığı hepsi düşününce çok ağır geliyor. Çocuklar 10 ve 14 yaşındalar.

Bugün sabah konuşmaya çalıştım illa 6 ayı beklemenin anlamı nedir anlamıyorum diyorum. 6 ay deyip duruyor o süreden önce benle asla tek kelime etmeyecekmiş

İki çocuğun sorumluluğunu size yükleyip ne demek 6 ay ayrı yaşayacağız. Depresyonda gibiyim diyorsunuz ama o da bu halinizi bildiği için sizi zorda bırakmak için yapıyor bence. 6 ayda insan yeni hayata adapte olur. Bence toparlanın ve tepki verin kendisine gelsin.

Bugün sabah konuşmaya çalıştım illa 6 ayı beklemenin anlamı nedir anlamıyorum diyorum. 6 ay deyip duruyor o süreden önce benle asla tek kelime etmeyecekmiş
Hangi yörenin paşası bu? Minnete bak yani. Sizin yerinize olsam 6 ay az ben senle 1 sene konuşmam der kendi hayatıma bakarım. Kaç yaşında adamın attığı tribe bak. Yüzüne bakmam o zaman görür 6 ay konuşmamayı.

Yani bana çok da kötü bir fikir gibi gelmedi.
Adam başınıza bela olsa,evde arıza üstüne arıza çıkarıp çocukları ve sizi huzursuz etse daha iyi olmazdı. Gitsin düşünsün gelsin uygulasın daha iyi.

6 ay beklemesinin sebebi sizin onun suçlarını affetmis sayilacak olmaniz, bi avukata danissaniz iyi olur

Yani bana çok da kötü bir fikir gibi gelmedi.
Adam başınıza bela olsa,evde arıza üstüne arıza çıkarıp çocukları ve sizi huzursuz etse daha iyi olmazdı. Gitsin düşünsün gelsin uygulasın daha iyi.
Aynı şeyi diyor tepkili yaklaşacağım için gelmek istemiyorum diyor ama bana bu kadar uzun beklemek hiç iyi gelmiyor kendimi çok kötü hissediyorum

eger kiskanclik kavgalarinin bir sebebi varsa yani hosuna gitmeyen bir durum varsa bence onu özgürce yasamak icin gitmistir.
ne munasebet cocuklari sana birakip 6 ay özgür özgür yasamak.
bu arada cocuklarin masrafini vs karsilayacak mi bari?
Masraflarını karşılıyor

Aynı şeyi diyor tepkili yaklaşacağım için gelmek istemiyorum diyor ama bana bu kadar uzun beklemek hiç iyi gelmiyor kendimi çok kötü hissediyorum
6 ay çocuklarının geçimini sağlayacak mıymış? Bence bu daha önemli.

Sizi istemeyeni siz de istemeyin. Para konusunda sorun çıkarıyorsa boşanmadan da çocuklarınıza ve kendinize nafaka isteyebilirsiniz. Mal paylaşımı olacak mı, talepleriniz neler,bundan sonraki hayatınızda ne yapacaksınız onları planlasanız daha iyi olur. Üzülmeyin,ayağa kalkın.

Sizi istemeyeni siz de istemeyin. Para konusunda sorun çıkarıyorsa boşanmadan da çocuklarınıza ve kendinize nafaka isteyebilirsiniz. Mal paylaşımı olacak mı, talepleriniz neler,bundan sonraki hayatınızda ne yapacaksınız onları planlasanız daha iyi olur. Üzülmeyin,ayağa kalkın.
İnanın parasal noktada sıkıntımız yok. Şu an o konuları hiç düşünmüyorum. Hem kendim çalışıyorum hem de kendisi maddi olarak çok iyi durumda. Benim sıkıntım düştüğüm psikolojik durum. Atlatamıyorum çok ağır geliyor vakit geçmiyor. Sosyalleşemiyorim. Evlatlarıma iyi gelemiyorum

Aynı şeyleri söylüyorum beni istemiyorsa ben hiç istemem ne hali varsa görsün diyorum ama yok olmuyor uygulamaya dökemiyorum

İntegramda telefonda çok vakit geçiriyordu. Hoşlanmadığım kadınlarla iletişim kurması vs beni rahatsızediyordu ve bunu dile getiriyordum ama bu kadar uzaklaşacak birşey yapmadım
Adam sanki bekar gezip tozmak için uzaklaşmış, 6 ay da kafadan sallıyor. 6 ay sonra isterse dönecek, birilerini bulmuş olsa da bir 6 ay daha bekletecek. Terapi alıp toparlanın, sonra da kendi hayatınıza bakarsınız. Yaşlar kaç? Yaşı çoksa da ileride bakan biri olsun diye boşanmaya çok yanaşmak istemiyordur. Kendince ideal çözümü bulmuş yani,alkışlar.

Adam sanki bekar gezip tozmak için uzaklaşmış, 6 ay da kafadan sallıyor. 6 ay sonra isterse dönecek, birilerini bulmuş olsa da bir 6 ay daha bekletecek. Terapi alıp toparlanın, sonra da kendi hayatınıza bakarsınız. Yaşlar kaç? Yaşı çoksa da ileride bakan biri olsun diye boşanmaya çok yanaşmak istemiyordur. Kendince ideal çözümü bulmuş yani,alkışlar.
Yaşı 43 ben 40

Back
X