Aşılama 6. Aşılama günlüğümm :))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
malesef hamile değilim cnm :)
Canim hikayeni dinledim hem cok duygulandim hem cok sevindim asilamalarinin cogu tutmus bu cok guzel insallah bir kizina kardes gelir.bende ilk asilamami oldum bugun 11.ci gunum dune kadar sag kasigimda hafif agri oluyordu dun kesildi.ilk oldugu icin kafam allak bullak oldu.dun idrarda test yaptim negatif cikti.doktorum yumurtamin catlayip catlamadigina bakmadan asilama yapti sence bakmasi gerekiyormuydu.dune kadar sag kasigimda agri vardi kesildi acaba yumurtam catlamamistida daha dunmu catladi.birde asilamadan sonra bir kere iliski dedi sonra yasak dedi esimin spermlerinin hareketleri yavas benimde yasim 36 bu yuzden asilama oldum.birde progestan kapsul agizdan aliyorum cok basdonmem sersemligim oluyor vajene konuldumu tutma şansi dahami yuksek.ben tutmadigini dusunuyorum.sence bir dahaki ay ara vermeden tekrar asilama yaptirayimmi dojtorumu degistireyimmi.buarada hakkini helal et basini agrittim.cok tecrubesizim

aşılaman hayırlı olsun cnm , daha idrarda çıkmaz çok erken , ağrılara takılma cnm ağrı üşüttüğümüzde bile olabiliyorr , sana tavsiyem çok rahat olmaya çalış çok zor biliyorum ama sen rahat olursan herşey daha kolay olur , ağızdan alınan progestan uyku ve sersemlik yapıyor doğru , bence jelden daha iyi hap içmek ,benim aşılamalarımdada bakmadı doktor çatladımı diye direk aşılama yaptı o şans artık , eğer tutmassa peşpeşe denemen daha iyi, benim doktorumda öyle demişti . inşallah bebeğin seninledir cnm :)

Cok tskederim ederim insallah kist degilde bebistir

Ozlenen
Merhaba arkadadim sayfanizi bastan sona kadar okudum.Allah hepimkzin yardımcısı olsun. Cok zor gercekten cok zor. Bende hic ara vermeden 3.asilama icin igneerimi oluyorum. Bugun ignemin 4.gunu doktor hep 50 dozla asilama yapti bana. Ilk asil.8 gun boyunca 50 dozla iki yumurta olustu.ikincide 10 gun boyunca igne yaptim tek yumurta olustu.edim ikiz cok istiyor çünkü yasimizda var ben 36.esim 40 yaşında. Daha onceden klomenle 3-4 yumurtam oluyordu şimdi 50lik doxla tek yumos oluyor dozu yükseltmis olsaydi belki daha fazla yumurta olmazmiydi.esimdede bende hic bi sorun yok her tahlil cok olumlu cikiyor bthcg hariç

Seninle ayni yastsyiz bende ilk asilamami oldum bugun 11.gunum ama hic umudum yok sag kasigimda hafif agrim oluyor heralde yumurtam catlamadi kiste donustu

öncelikle aşılaman hayırlı olsun cnm , fazla yumurta olması çok da iyi bişey değil aslında , benim bu sebeple 2 kez aşılamam iptal oldu , çoğul gebelik olur dedi , ikize razıyız ama üçüz dördüz olma riski fazlaydı mesela , bence senin doktorunda temkinli davranıyordur ,tek olsun sağlıklı olsun :) kullandığın iğnenin ismi nedir cnm , ben puregon 300 kullanıyordum

Ozlenen
Merhaba arkadadim sayfanizi bastan sona kadar okudum.Allah hepimkzin yardımcısı olsun. Cok zor gercekten cok zor. Bende hic ara vermeden 3.asilama icin igneerimi oluyorum. Bugun ignemin 4.gunu doktor hep 50 dozla asilama yapti bana. Ilk asil.8 gun boyunca 50 dozla iki yumurta olustu.ikincide 10 gun boyunca igne yaptim tek yumurta olustu.edim ikiz cok istiyor çünkü yasimizda var ben 36.esim 40 yaşında. Daha onceden klomenle 3-4 yumurtam oluyordu şimdi 50lik doxla tek yumos oluyor dozu yükseltmis olsaydi belki daha fazla yumurta olmazmiydi.esimdede bende hic bi sorun yok her tahlil cok olumlu cikiyor bthcg hariç
Canim ben gonal f kullaniyorum.toplami
Canim merhaba ben gonal f kullaniyorum evet doktor demen gibi aslinda cok titiz ve temkinli davraniyor cok yumurt.olmasi onemli degil diyor her seferinde onemli olan kalitesi diyor bir tane olsun bizim olsun diyor hep.canim 3 . asilamaya hemen gecmekle hatami yaptim acaba hic ara vermeden

anladım cnm . bence iyi yapmışsın , benim doktorumda peşpeşe denendiğinde şansın arttığını söylemişti :) bende bugün puregon 75 le başladım hayırlısı olur inş. :)

anladım cnm . bence iyi yapmışsın , benim doktorumda peşpeşe denendiğinde şansın arttığını söylemişti :) bende bugün puregon 75 le başladım hayırlısı olur inş. :)
Canım sağolasın içimi rahatlattin d3 vitamin eksikliği hakkında bir bilgin varmi canım benim degilde asilamasi tutmayan bir arkdas icin soruyordum ne yemesi lazım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…