- 27 Mayıs 2014
- 710
- 264
- 133
- Konu Sahibi ozlenen2010
Olmadı kızlar kanda baktirdim. 1.20 cikti kısmet degilmis ((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öööff yaa. :/ tam zamanında mı yaptırdın peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öööff yaa. :/ tam zamanında mı yaptırdın peki?
evet cnm 14. günüm , doktorumu aradım bu ay dinlenelim dedi ,, bende ramazan geçsin bakarız dedim ama gitmem sanırım uzun bir süre. ne olursa olsun insan etkileniyor..
evet tatlım. Biraz kafanı dinle ama arayıda fazla açma oldu mu? Baktın diğer ay kendin hamile kaldın belli mi olur
öyle bir şey ancak mucize olur canım , aşılamayla olmuyor kendiliğinden olması çok uzak geliyor ,gerçi Rabbim ol derse olur o ayrı da , off ne bileyimm ruhsal hormonal dengem çöktü yine , kısmet artık eşimin hatırı için gitmiştim.
üzüldüm canım. hayırlısı olur inşallah. bi dahaki ay kendiliğinden hamile kalırsın. bende bugün öğlen idrar testi yaptım negatif çıktı. olmadı galiba benimkide. öğlen adet sancılarım oldu. kahverengi bi akıntı geldi. devamı yok. sancımda geçti. pazara kadar adet olmazsam tekrar bi idrar testi deniycem. pazarteside kanda baktırırım ama umudum yok maleseff
kana baktırmadan moral bozmak yok. Olmazsa da olmasın napalım tatlım. Bizler elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allah a kalmış. İsyan etmeyelim :/
öyle canım Allah hayırlısını versin inşallah bizler için.. bugün aşılama gününü saymazsak 13. günüm. doktor pazartesi kan testi istedi benden. bugün idrar testine ne derece güvenilir bilmiyorum. erken mi yapmış oluyorum. sonradan pozitif çıkar mı acaba? bide bugün adet olcak gibiydim aynı. ama gelmedi. progestan ilacı adeti kesiyo mu?
Valla burda idrardan negatif görüp birkaç gün sonra kanda pozitif değer alan bissürü kişi gördüm. Çok ümitlenmeden kan sonucunu bekle derim. Hiç belli olmaz. Her şeye hazırlıklı ol tatlım. Progestan adeti kesmez heralde sanmam. Hiç kullanmadım onu bilemedim şimdi :/
üzüldüm canım. hayırlısı olur inşallah. bi dahaki ay kendiliğinden hamile kalırsın. bende bugün öğlen idrar testi yaptım negatif çıktı. olmadı galiba benimkide. öğlen adet sancılarım oldu. kahverengi bi akıntı geldi. devamı yok. sancımda geçti. pazara kadar adet olmazsam tekrar bi idrar testi deniycem. pazarteside kanda baktırırım ama umudum yok maleseff
canımm naptınn merak ettim seni.üzüldüm canım. hayırlısı olur inşallah. bi dahaki ay kendiliğinden hamile kalırsın. bende bugün öğlen idrar testi yaptım negatif çıktı. olmadı galiba benimkide. öğlen adet sancılarım oldu. kahverengi bi akıntı geldi. devamı yok. sancımda geçti. pazara kadar adet olmazsam tekrar bi idrar testi deniycem. pazarteside kanda baktırırım ama umudum yok maleseff
özlenen çok üzüldüm tutmamasına inşallah aldığın ilaçların etkisi ile bu ay doğal yoldan kalırsınnn
chinarose ne yaptı acaba yumurtalar geliştimi acaba :26:
hayırlısı canım kısmet değilmiş. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inş.
chinarose yumuoşları büyüyormuş maşallahhh , yakında aşılama olacak Allahın izniyle
aaa gelmesinn işte ne güzel test yapsana canımmevet canım hayırlısı bizde heyecanla onu takip edip güzel haberini alalım bizede umut olsun
bende yaptırmak için çok heyecanlıyım ama aksi gibi geçen aydan beri erteleniyo
geçen ay yum. zamanı eşim ş.dışındaydı..
şimdi bu ayda adetim gecikti 7 si ctesi olması gerekiyodu hala yok :26: patlıycammm gelsede kurtulsam
aaa gelmesinn işte ne güzel test yapsana canımm
bi ordayım bi burda
yok yaa adet olacak gibi hissediyorumm başka bi belirti yok geçen yaptım test çıkmadı
hayırlısı canım kısmet değilmiş. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inş.
chinarose yumuoşları büyüyormuş maşallahhh , yakında aşılama olacak Allahın izniyle
Yaaa çok tatlısın yeni gördüm konuşmanızı. Çok duygulandım. Siz benim özel annelerimsinizz. Canlarım benim inşallah birbirimize güzel haberler veririz. Allah ım duy sesimizi dua kapılarımız sonuna kadar açılsın. Bu aciz kullarını bebek haberleriyle sağlıkla huzurla mutlu et yarabbiiimmmm