Aşılama 6. Aşılama günlüğümm :))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Özlenen cevap verdiğin için teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umarım son 150cc vurulduğum iğneler işe yarar.

rc ederim canım , keşke bir faydam olsa. inşallah canım sen moralini bozma ve hep pozitif ol ,, bitkisel şeylerde dene incir kürü falan ...

7 haziran bizim için güzel birgün olsun inş. cnm hayırlısı olsun inşallah cnm ,, hayırlı zamanda vakti zamanı gelince bir şekilde oluverir nasılsa anlamazsın bile

canım bende d.k. hapını bekarlıktan beri kullandım çok şiddetli ağrılarım var diye dr. mutlaka kullanmalısın dedi 5 sene kullandım
1,5 yıldır bıraktım bebişte yok ağrılarda geri geldi bekarkenki sancıları çekiyorum acillik oluyorum bazende
aşılama yaptırmadım daha ama yumurtaların gelişmemesi sıkıntı gibi geldi bana ben klomen kullanmıştım hap yani iğnede değil onla bile 10 yumurtam gelişti dr hatta ilişkiye girme beşiz bile olur çok gelişti dedi
ama ne olduu hiçbişey
bu iş hiç belli olmaz canım bi bakarsın gelişir yumurtan ve tek yumurtayla hamile kalırsın
hiçmi gelişmemiş yum. yokmu hiç ya

ozlenen inşallah ama bende hiç belirti yok
hayırlısı dediğin gibi bu kadar bekledik sağlıkla gelsinde beklerimm

Canım cevap için teşekkür ederim. Normalden yavaş gelişiyormuş yumurtalarım. Bir anda dozajı arttıramam yumurtan çok gelişebilir dedi. O yüden arttırarak gitti dozajları. Yarın tekrar kontrolüm var bakalım umarım artık oluşmuştur :/ bir taraftan da çok istemek istemiyorum. Allah a bıraktım artık. O en iyisini bilir. Ama işte bir umut insanın içinde....

anlıyorum seni
ben araştırdım burada kaçıncı gün yapıldı diye bi konu var kiminin 11. gün kiminin 20. gün aşılaması uygun görülmüş hiçç belli olmaz yavaş gider ama tutar
dediğim gibi benim sadece hafif bir hapla 10 yumurtam oldu çok büyüdüler dr. nasıl tepki verdi vücudun bravo valla dedi ama çoğul olur bekleyelim dedi
denemek istiyorum olsun dedim ilişkiye girdim ama avcumu yaladım benim eşimin ileri hareketi düşük ondan sanırım artık aşılamaya kaldı umudum oda habire erteleniyor tatiller şehir dışı iş gezileri filan bitürlü yaptıramadım 2 aydır
inşallah gelişmiştir yarınki kontrolde güzel haberler alırsın

Senin yumurta bayağı iyiymiş eşininde zaten en kalitelilerini seçecekleri için kesin aşılamada tutturursun. Benimde eşimin iş yoğunluğu yüzünden bir doğru düzgün deneme fırsatımız olmadı ki Kesin çözüm aşılama

ayyy hep bunu duyuyorum umutlanıyorum inşallah canım yaaa
ama bu kadar hevesliyim bu seferde tarihler tutmuyor yaptıramadık gitti

ayyy hep bunu duyuyorum umutlanıyorum inşallah canım yaaa
ama bu kadar hevesliyim bu seferde tarihler tutmuyor yaptıramadık gitti

Olsun olsun geç olsun güç olmasın.. Ben de bu denemede olmazsa hemen tatildi diğer işleri halletmekti felan bi 2-3 ay ara vereceğim o sırada kendiliğinden gelirse amenna..

Olsun olsun geç olsun güç olmasın.. Ben de bu denemede olmazsa hemen tatildi diğer işleri halletmekti felan bi 2-3 ay ara vereceğim o sırada kendiliğinden gelirse amenna..

eveet inşallah tutar senin banada umut olur hemencik yaparım

Hüsran... Hala yumurtalar gelişmemiş. Pazartesiye kadar 150 cc yine vurulacağım. 20 gün olacak...

hadi yaaa (( kaçıncı iğne oldu çok fazla değilmi yaaa
bana dr. 2 iğne yeterli demişti
birde çok masraflı olmadımı :26:
ptesi inşallah gelişmiş olur peki gelişmezse ne olacak

offf ne zaman bitecek stresimizzz

Bana bayağı yavaştan aldı. 37,5 dan 150 cc ye 3 er gün 3 er gün kullanarak çıktım. 2 kutuyu devlet desteğiyle indirimli aldım. Ama 3. kutuyu karşılamadı hakkımız 2 taneymiş. Onuda cepten verdik maalesef p.tesi akla kara belli olacak bakalım. Sol tarafımda hafif sancılar oluyo ama tık yok :/

çok az başlamış doktorun , ben 75 cc olmuştum ilk aşılamamda en fazla 112,5 oldum sanırım , doktor temkinli davrandığı için bence bu kadar yavaş olmuştur , ilaç sonunda riski olabiliyor, direk 150 cc olarak başlasaydı bu kadar beklemezdin belkide , neyse hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inş. bu arada yaşın kaç :)

Bakalım hayırlısı olsun diyorum valla. Yaşım 32. evleneli 1 yıl oldu. Çocuk için evlendik o da olmuyo iyi mi :) Sen kaç yaşındasın?

dozlardan hiç anlamıyorum :26: ptesi umarım herşey çok iyi gider ve aşılamayı yapar dr. un
bende kendi dr. uma yaptırıcam herşey 1200 tl civarı tutuyor 2 iğne kullanırız yeterli dedi doz filan demedi
tanesi 400 tl dedi 800 o tutar 400 sperm yıkama dahil hastane alır. bide çat. iğnesi 100 e yakın işte
1300 gibi
bende 32 yaşındayım 4 yıl olacak evlendiğim
1,5 yıldır deniyoruz artık aşılamada umudum..

özlenen evet bende heyecanla bekliyorummm sonucunuuu

Olmadı kızlar kanda baktirdim. 1.20 cikti kısmet degilmis ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sen daha yeni başlayacaksın değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…