Bebek İkinci El 6-9 aylık kız bebek için astronot tulum arıyorum

Bende var canım Zeylandın.Hiç kullanmadım dersem doğru olur.Soğuklarda çıkaramadım kızımı korkudan:)Rengi sarı yumuşacık gayet güzel,Düşünürsen foto eklerim

messenger yüklü değil bilgisayarımda ,o yüzden mail atabilirseniz sevinirim

arkadaşım bendede var etiketi üzerinde, rusyaya tatile gidicem diye almıştım gidemedik kaldı giydirmeden. almadıysan fotoğraf yollayabilirim

Kusura bakma canım makinem arkadaşımdaydı getirsin diye bekledim ancak gelemedi tel ile çekmek zorunda kaldım seni yeterince beklettim.fotoları yüklüyorum.Renk limon sarısı gördüğün gibi tatlı bir rengi var.Çok sıcak tuttuğunu garanti ediyorum %100 pamuk markası zeyland.taş çatlasın 2 kez giydirdim.Yıkayıp kaldırmıştım.fiyatı: ben geçen sene çok beğenerek 80 liraya almıştım.Yarısı olsun 40 lira düşünürsen görüşelim.

Suan tel.den giriyorum net gorememekle birlikte her ikisi de kaliteli duruyor,ancak ben biraz daha ekonomik olur diye 2.el bakıyorum..ben de cok giydiremeyecegimden cok vermek istemiyorum,kargoyla birlikte nerdeyse sıfır fiyatına gelicek..kanzda indirim var suan 45-50 civarı..sizinki beni aşıyor kısacası ama çok cici gerçekten,sağolun ilginiz için

peki canım ben takdir edersin ki aldığım fiyat üzerinden düşündüm.Zaten satmak aklımda yoktu,senin topiği görünce aklıma geldi.Umarım uygun bulursun.Sevgiler

peki canım ben takdir edersin ki aldığım fiyat üzerinden düşündüm.Zaten satmak aklımda yoktu,senin topiği görünce aklıma geldi.Umarım uygun bulursun.Sevgiler

Ben sizinkini cok beğendim haklısınız ne diyebilirim ama bana kargo dahil o fiyata gelse düşünmem hiç..pamuk olması ve kapsonu tüysüz olması da cok iyi,böyle güzel şeyleri dolabınizda saklamayin ya :) benim gibi arayan birileri vardir,gerçi kardeş düşünürsünüz belki , sağolun

Avcilardayim 40tl vereyim kargo dahil olsun,mailime hesap no yazın uyarsa tabi

bugun bayrampaşaya geçicektim ama avcılar çok uzakmış, ok uygundur benim için mail adresinizi yazarsanız ordan adres bilgilerini verirseniz bugun gönderme imkanım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…