Bebek İkinci El 6-9 aylık kız bebek için astronot tulum arıyorum

Almadıysan kargo dahil 40 lira yaparım tabi.Sen bana baştan söyleseydin ya.2 kızım var daha kardeş düşünmüyorum:))Ayrıca ihtiyacın olan başka şeyler varsa yazabilirsin.Bizde yok yok ee iki kız malum

Cnm sagolasin, diger arkadaş istanbuldayim deyince onunkini aldım,yani havale yaptım bugün.. ama sizi hafızaya aldım ihtiyaç durumunda ilk size basvururum.bana bi mail atarsanız burdan özel msj atamıyorum çünkü,bu arada siz çanakkalede mi ikamet ediyordunuz,karıştırdım mı :)

evet çanakkaledeyim:)Bak şimdi bu montu kaçırmana üzüldüm,ben bugün nete giremedim neyse hayırlısı,iyi günlerde kullansın bebeğin.Bari yeni topik açayım.Çıkarmışken satılsın,tekrar kaldırmayayım.Sana mail atacağım.Dediğim gibi ihtiyacın olduğunda haberleşelim fiyatta anlaşırız sorun değil.iyi akşamlar..

Kısmet olmayinca olmuyor gerçekten,bikac gün önce de bi donence beğendim arkadas mail atmış,merakla beklediğim halde maili görmemişim bugün gereksiz kutusunda gördüm..hayirlisi artik

evet çanakkaledeyim:)Bak şimdi bu montu kaçırmana üzüldüm,ben bugün nete giremedim neyse hayırlısı,iyi günlerde kullansın bebeğin.Bari yeni topik açayım.Çıkarmışken satılsın,tekrar kaldırmayayım.Sana mail atacağım.Dediğim gibi ihtiyacın olduğunda haberleşelim fiyatta anlaşırız sorun değil.iyi akşamlar..

Sizde pompa varmis ben 1ay sonra calismaya baslicam ihtiyacım olabilir,satilmazsa talip olurum,yalnız mail atın ki ben sizi ekliim

mail attım canım bak bir gelmediyse tekrarlarım.yalnız şu an netten çıkıyorum.akşam ayrıntı yazarım pompayla ilgili

X