- 10 Ocak 2022
- 7
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi sema erdem
IKI GÜN ÖNCE BETA HCG DEGERIM 6.77 CIKTI GEBELIK VARMIDIR KIMYASAL GEBELİK OLDUGU NSL BELLI OLUR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 ve üzeri hamilelik canım hayırlı olsun. Kimyasal geçirdim ben de beta 2 günde 2 katına çıkmazsa kimyasaldır muhtemelen. Mesela pazartesi 6 ise çarşamba en az 12 olmalıIKI GÜN ÖNCE BETA HCG DEGERIM 6.77 CIKTI GEBELIK VARMIDIR KIMYASAL GEBELİK OLDUGU NSL BELLI OLUR
IKI GÜN ÖNCE BETA HCG DEGERIM 6.77 CIKTI GEBELIK VARMIDIR KIMYASAL GEBELİK OLDUGU NSL BELLI OLUR
Yarını iple cekiyorum ozamn cuma günü 6.77 cikmisti5 ve üzeri hamilelik canım hayırlı olsun. Kimyasal geçirdim ben de beta 2 günde 2 katına çıkmazsa kimyasaldır muhtemelen. Mesela pazartesi 6 ise çarşamba en az 12 olmalı
Hayırlısı inşallah güzel düşün aklına kötü şeyler getirmeYarını iple cekiyorum ozamn cuma günü 6.77 cikmisti
Canm testi ne zaman yaptirdin adetin gecikti mi bu değer konuslari kişiden kişiye değişir eğer geç döllenme olduysa gayet normal bı değer kimyasal bende geçirdim geçen ay ilk değerim 58 çıktı 2 gün sonra 51 e düşmüştü 2 güne bir kan ver kimyasal ancak kanda anlaşılırIKI GÜN ÖNCE BETA HCG DEGERIM 6.77 CIKTI GEBELIK VARMIDIR KIMYASAL GEBELİK OLDUGU NSL BELLI OLUR
5 ve uzeri olasilik var yani eger katlayarak yukselmisse vardir gebelik :))
4 gün sonra bu gece kanamam oldu beta yine aynıydı ped kontrollünde bir saat arayla büyük tatlı kaşığı halinde parcalar düştü. Beta değerim 1e düştü acildeCanm testi ne zaman yaptirdin adetin gecikti mi bu değer konuslari kişiden kişiye değişir eğer geç döllenme olduysa gayet normal bı değer kimyasal bende geçirdim geçen ay ilk değerim 58 çıktı 2 gün sonra 51 e düşmüştü 2 güne bir kan ver kimyasal ancak kanda anlaşılır
Kimyasal gecirmissin kanın parçacıklı geldiyse özellikle. Gün gün düşer değerin en son sıfırlanır hayırlısı olsun hakkında umarım yakın zamanda sevinçli haberini de alırsın4 gün sonra bu gece kanamam oldu beta yine aynıydı ped kontrollünde bir saat arayla büyük tatlı kaşığı halinde parcalar düştü. Beta değerim 1e düştü acilde
Kanaman olduysa degerlerin düşer tekrar görün doktora kimyasal gelebelik tutmuş olabilirMerhaba kızlar adetim 1 gün gelince test yaptım ikinci çizgi gözle görülür silik çıktı 3. Günüm daha adetim gelmedi kan vermeye giidm dedim adet kanaması gibi yoğun kanamam geldi beta hcg 5.21 çıktı sizce demek oluyor