Saç Rengi ve Saç Boyama 6.7 Üzerine 8 numara

Cikolatalipuding

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
4
0
1
33
Hanımlar , 6.7 Üzerine 8 numaralı rengi boyarsam saçlarımda bakırlık ya da yeşillik olur mu ?
Yoksa renk tutar mi nasıl olur sizce ? Daha once 6.7 Üzerine 8 nasıl olur daha önce boyayan var mi ?

Dip rengim 6.7 ve uclarimda ombre var. 6.7 çikolata kahve gözüme kızıl gibi gelmeye başladı. Nasıl kurtulurum bu kızıl görüntüden?

Ben cvp verim arkadaş açılmadan olmaz ben daha önce karamel sac üstüne denediğim halde çok fazla fark olmadı çok az 1 ton rengini acti

Palettenin acicilari cok iyi ben onu kullanıyorum önce açmanız gerekir.boyarsanizda acik kahve gibi olur bakirlik olur mu emin degilim

Acıcı kullanamam evde. Cesaret edemem.
Diplerim ciktikca 6 7 boyuyorum dibi. Gercek dip rengim kahve tonlarında . Uçlarında ombre olduğu icin, arada uçlarıni da yıkamadan once karıştırıyordum .

O zaman 6.7 uzerine 8 hic denemeyeyim bile. Kızıl gibi gelmeye başladı bu 6.7 biraz.
Bende gittim nevacolor 8 ve 8.1 boyalar aldim.
Kullu istiyorum aslında, forumda yesillenir diye yazılar okudum o yüzden 8 de almıştım.

Bakirlik olabilir ama tavsiyem illa boyuyacaksan 7.1 boyuyabilirsin yada aynı renk tonlarında boyamaya devam et

Ben karamelin üstüne boy adim ama zamanla renk sarıya hiç benzemeyince kuaföre gittim bende bakirlik yoktu.ama sizde zaten bakirlik varmış bakirlik artar

Bakırlık niye var bilmiyorum ama... kuaför azizliği ne ugradim. Acıcı istemediğim halde acıcı kullanmış.

Altlara indirdim biraz. Sonra Tekrar başka Kuaför e gidip kızıllık istemiyorum dedim. Maalesef dedi boyanilan boya kizil iceriyormus kızıllık yapar . Acıcı kullanmayalım dedi . En az kızıllık çikolata kahvede var. Ona boyayalım dedi. Bende artık dipleri çikolata kahve boyuyorum. Uzadıkça da kendi sac rengim Üzerine boyuyorum aşağı iniyor ombrelerle.

Cook teşekkür ederim.

Kafam karıştı benim de. 7.1 istedim aslında ama tutmaz heralde diye istediğim tondan 8.1 bir ton daha açığını almıştım. Sonra acaba 6.7 den 8.1 yeşillik yapar diye oyle bir yazı okudum.

6.7 iseniz kullu renkler istiyorsanız 6.1 geçin sonra kullulerden devam edin diye bir yazı okudum doğruluğu var mi ?

Kısacası kulllulere geçmek istiyorum . Kafam cok karıştı.

En sonunda da beceremeyeceğim heralde dedim kullu değil de, 8 ile boyayayım sonra 8 1 yaparım demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…