Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuz sacmalamıs bayagıBenim oğlum 4 yaşında 96 cm 13 kilo endokrin bolumune gittim yasitlarindan kisa durdugu icin kemik yasina baktilar 2 yas geriden geldigini bunun bir sorun olmadigni soylediler. Hatta daha iyi bile dedi doktorumuz normal cocuklar 18 20 yasina kadar uzuyo diyelim senin oglun 22 yasina kadar uzar dedi
Neden sacmalasin kemik yasi geriden erkeklerin uzama yasi 18 20 yastir daha sonra uzama kemikleri kapanir bir dahad auzama gerceklesmez hanim efendi benim oglum 22 yasind aoldugunda kemik yasi 20 yasinda olucagi icin anca 22 yas civari uzama kemikleri kapanir.Doktorunuz sacmalamıs bayagı
Kız ne saçmalaması. Kemik yaşı küçükse büyüme potansiyeli oluyor çocukların. Benim kızımın da boyu yaşıtlarından kısa. Kemik yaşına da bakilacak ona göre tedavi uygulanacak.Doktorunuz sacmalamıs bayagı
Neden sacmalasin kemik yasi geriden erkeklerin uzama yasi 18 20 yastir daha sonra uzama kemikleri kapanir bir dahad auzama gerceklesmez hanim efendi benim oglum 22 yasind aoldugunda kemik yasi 20 yasinda olucagi icin anca 22 yas civari uzama kemikleri kapanir.
Siz uzun olabilirsiniz de genetikte sülalede minyon yok mu ona çekmiştir belki, belki ilerde atacak boyuMerhaba kızım 6.5 yaşında ve 117 cm.bircok ortamda yasitlarindan kısa kalıyor.ben 167 eşim 177 boyunda.sizlerde durum nasil
Yasayip gorcez bende cok tecrubeli degilim daha 1 kere goturdum 1 ay sonra kontrolumuz var ona gidicez buyumesi ve uzamasi takip altinda olucakMantıken şöyle olmuyor mu, zaten çocuğunuz 2 yaş geriden geldiği için 22’de tamamlanacak, yaşıtları 20’de tamamlanınca aslında denk olmuş oluyorlar avantaj değil. Yanlış mı anladım ki? Benim de sizinkinden küçük çocuklarım var merak ettim bu yüzden
Yasayip gorcez bende cok tecrubeli degilim daha 1 kere goturdum 1 ay sonra kontrolumuz var ona gidicez buyumesi ve uzamasi takip altinda olucak
SaçmalamışKız ne saçmalaması. Kemik yaşı küçükse büyüme potansiyeli oluyor çocukların. Benim kızımın da boyu yaşıtlarından kısa. Kemik yaşına da bakilacak ona göre tedavi uygulanacak.
6 yaş için 117 normal degilmi ya bana normal geldiMerhaba kızım 6.5 yaşında ve 117 cm.bircok ortamda yasitlarindan kısa kalıyor.ben 167 eşim 177 boyunda.sizlerde durum nasil
Merhaba kızım 6.5 yaşında ve 117 cm.bircok ortamda yasitlarindan kısa kalıyor.ben 167 eşim 177 boyunda.sizlerde durum nasil
22 yasındaki coxuk 20 yasında olacagı ıcın daha Cok uzun olmayacak hanımefendiNeden sacmalasin kemik yasi geriden erkeklerin uzama yasi 18 20 yastir daha sonra uzama kemikleri kapanir bir dahad auzama gerceklesmez hanim efendi benim oglum 22 yasind aoldugunda kemik yasi 20 yasinda olucagi icin anca 22 yas civari uzama kemikleri kapanir.
Ayrıntılı anlatırdım fakat kendin araştırıp okursan edindiğin bilgiler daha kıymetli olur.Saçmalamış
22 sine kadar uzar daha iyi demesi oldukca sacma
Uzun boylu bebekler 18 ıne kadar 180 olur mesela
Kısa boylu bebekler 22 sine kadar 180 olur
Yani biri yine geç uzamış oluyor. Ooo super 22 sıne kadar uzadıgı ıcın daha uzun olacak fılan degıl yani.
Ya aslinda orta sinirda ama okulda oarkta kendi yaşıtlarından genelde geride ..kilo olarakta zayifSiz uzun olabilirsiniz de genetikte sülalede minyon yok mu ona çekmiştir belki, belki ilerde atacak boyu
Kaç yaşında boyu kacBen de geçen gün konu açmıştım. Takviyeler ve mamaya başladık. Bugün doktor barfiks çubuğu da alın asılsın birkaç santim de olsa fark eder dedi.
Yaa sağlıklı ise keyfi yerinde ise hiiiç dert etme. Bazısı sonradan açılır bazısı öyle yapıda olur canı içinde sağlıklı olsunlar daYa aslinda orta sinirda ama okulda oarkta kendi yaşıtlarından genelde geride ..kilo olarakta zayif
2 yaşına girecek 85 cmKaç yaşında boyu kac
Benim kızımda 6 yasında 116 boyu Ben normal biliyorum suan kısa mı yani kızım Benim boyum 158 esimin 175 cokda uzun olmasını beklemiyorum ama suan tedirgin oldumMerhaba kızım 6.5 yaşında ve 117 cm.bircok ortamda yasitlarindan kısa kalıyor.ben 167 eşim 177 boyunda.sizlerde durum nasil