- 23 Şubat 2024
- 43
- 27
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet malesef benim ilk gebeliğimde düşük yaşadım bu ikinci ister istemez insan bi değişik oluyor bu gebeliğimde de 5 gaftamamda kanamam oldu amanyerleşme kanaması olabilir dedi Dr şükür şuan bi sıkıntı yok gibiKanama olmadığı sürece sorun olmadığını okudum da ilk gebelikte insan herşeyden pimpirikleniyor
Benim ilk transferde kanamam oldu sonu düşük oldu kürtaj olmak zorunda kaldım bunda da kanamam oldu ama bundan için Dr yerleşme kanamasıdır dedi gittim kontrole şükür bebeğin iyi dedi kesende temiz dedi kalp atışları için 3 hafta sonra çağırdı yani ayın sonunaValla benim kanamam da oldu doktor yerlesme kanamasi dedi burada hep tup bebek anneleri var tup bebek gebeliklerinde daha sık oluyor diyorlar kizlar buraya benim gibi durumda olanlar icin yazmak istiyorum paniklemeyin kanama olursa
Cok gecmis olsun eger sizin icin cevap vermek zor olmayacaksa iki gebelikteki kanamalar arasinda farklar benzerlikler var miydi acabaBenim ilk transferde kanamam oldu sonu düşük oldu kürtaj olmak zorunda kaldım bunda da kanamam oldu ama bundan için Dr yerleşme kanamasıdır dedi gittim kontrole şükür bebeğin iyi dedi kesende temiz dedi kalp atışları için 3 hafta sonra çağırdı yani ayın sonuna
Yani istemezdim bu şekilde açıklamak ama yaşandı nasip değil rabbim karnımdakine sağlık versin onu sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağıma almak nasip olsun ama evet oldu ilk kanamam düşük olan da kahverengi kan geldi gittim iğne vuruldum ama kanamam azalmadı kesenin etrafını da sarmıştı şıanki bebeğimde direk kan geldi hani belliydi resmen adet olursunda bi ilk kanama gelir az bşy hissedersiniz ya aynı o şekilde olmuştıCok gecmis olsun eger sizin icin cevap vermek zor olmayacaksa iki gebelikteki kanamalar arasinda farklar benzerlikler var miydi acaba
Cok tesekkur ederim paylastiginiz icin benimkisi de ikinci gibi oldu sizi uzdum ama nolur kusuruma bakmayin benim de icim cok hzursuz bir de evden cikmiyorum bir haftadir psikolojim bozulduYani istemezdim bu şekilde açıklamak ama yaşandı nasip değil rabbim karnımdakine sağlık versin onu sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağıma almak nasip olsun ama evet oldu ilk kanamam düşük olan da kahverengi kan geldi gittim iğne vuruldum ama kanamam azalmadı kesenin etrafını da sarmıştı şıanki bebeğimde direk kan geldi hani belliydi resmen adet olursunda bi ilk kanama gelir az bşy hissedersiniz ya aynı o şekilde olmuştı
Yok hayır önemli değil senin nasıl gidiyor kanaman var mı halaCok tesekkur ederim paylastiginiz icin benimkisi de ikinci gibi oldu sizi uzdum ama nolur kusuruma bakmayin benim de icim cok hzursuz bir de evden cikmiyorum bir haftadir psikolojim bozuldu
Yok gecen cuma dediginiz gibi gelmisti adet baslar gibi, kirmizi boyle az az geldi hafif adet agrisi gibi agrim da vardi, doktora haber verdim progestan ignemi oldum fitil koydum cok sukur durdu, sonrasinda az az kahverengi geldi ama bir haftadir tekrarlanmadiYok hayır önemli değil senin nasıl gidiyor kanaman var mı hala
Şükür anlattığına göre benim gibi inşallah iyilerdir rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinYok gecen cuma dediginiz gibi gelmisti adet baslar gibi, kirmizi boyle az az geldi hafif adet agrisi gibi agrim da vardi, doktora haber verdim progestan ignemi oldum fitil koydum cok sukur durdu, sonrasinda az az kahverengi geldi ama bir haftadir tekrarlanmadi
Amin insallah canimŞükür anlattığına göre benim gibi inşallah iyilerdir rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin