Merhaba 7+3 üm ilaçlardan sanırım uykum oluyor yorgun oluyorum sizin nasıl gidiyorMerhabalar canlar kaç haftalık ve nasıl gidiyor neler hissediyorsunuz
Bende 6+ 5 günlüğüm şükür bende de şuan sadece uyku hali var peki kalp atışlarını duydunuz muMerhaba 7+3 üm ilaçlardan sanırım uykum oluyor yorgun oluyorum sizin nasıl gidiyoronun dışında güzel çok şükür
Çarşamba günü gördüm ben de kalp atışını dua edin stres yapmayın lütfen her şey yolunda olacak pozitif düşününMerhaba ben de 6+3 um stresli geciyor, yarin doktor kontrolum var, bebegi ve kalp atisini gorelim diye dua ederek geciyor su anda
Ay hadi hayırlısı olsun rabbim hepimizin kucağını doldursun boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsinMerhaba ben de 6+3 um stresli geciyor, yarin doktor kontrolum var, bebegi ve kalp atisini gorelim diye dua ederek geciyor su anda
Maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin bende bekliyorum benim de gittiğimde 5+4 günlük nişana 8 haftada gel dedi o zmn kalp atışlarına bakarız dediÇarşamba günü gördüm ben de kalp atışını dua edin stres yapmayın lütfen her şey yolunda olacak pozitif düşünün
Evet çarşamba günü net duyduk çok şükürBende 6+ 5 günlüğüm şükür bende de şuan sadece uyku hali var peki kalp atışlarını duydunuz mu
Amin inşallahEvet çarşamba günü net duyduk çok şükürgeçen hafta kalp atışı görünüyor dedi ama sesini dinletmemişti doktorum sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum
Çarşamba günü gördüm ben de kalp atışını dua edin stres yapmayın lütfen her şey yolunda olacak pozitif düşünün
Amin aminAy hadi hayırlısı olsun rabbim hepimizin kucağını doldursun boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin
Size de hayirli olsun kacinci gun embriyosuydu transfer gununuz ne zamandi, kontrole gittiniz mi?Ay hadi hayırlısı olsun rabbim hepimizin kucağını doldursun boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin
Bende transferden 48saat sonra bir kasık ağrısı oldu baskı öyle alt karnımda bir de sağ tarafımda bi hassasiyet onun dışında hiç belirti olmadı yani belirti olmayabiliyor daSagolun bana da dualariniz icinbazen pek hamile gibi hissetmiyorum ama test zamani da cok defa esime tutmadi bence vs demistim hislerime guvenmiyorum
Hayırlısı olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba, öncelikle tüm endişeli annelere gönül ferahlığı diliyorum , bende yeni aranıza 5+4 ile katılıyorum . Halsizlik uyku hali ve arada mide yanması ile aranıza katılıyorum. Henüz ultrason a girmedim vajinal muayene olmak istemediğim için 6. Haftaya girmeyi bekliyorum
Amin sağlıklaHayırlısı olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Transferden sonra oldu ama gebelik belli olduktan sonra aram aram sağ tarafımda ağrı oldu ve benimde uyku halim oldu halada devam uyku halimAmin sağlıklasizinde kasık ağrılarınız var mı
Kanama olmadığı sürece sorun olmadığını okudum da ilk gebelikte insan herşeyden pimpirikleniyorTransferden sonra oldu ama gebelik belli olduktan sonra aram aram sağ tarafımda ağrı oldu ve benimde uyku halim oldu halada devam uyku halim
Valla benim kanamam da oldu doktor yerlesme kanamasi dedi burada hep tup bebek anneleri var tup bebek gebeliklerinde daha sık oluyor diyorlar kizlar buraya benim gibi durumda olanlar icin yazmak istiyorum paniklemeyin kanama olursaKanama olmadığı sürece sorun olmadığını okudum da ilk gebelikte insan herşeyden pimpirikleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?