6+5 olanlar neler hissediyorsunuz

ozdog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
201
71
28
24
Merhabalar canlar kaç haftalık ve nasıl gidiyor neler hissediyorsunuz

Kızlar cvp verecek insan yok mu anlamadım yani

Merhaba ben de 6+3 um stresli geciyor, yarin doktor kontrolum var, bebegi ve kalp atisini gorelim diye dua ederek geciyor su anda

Merhaba 7+3 üm ilaçlardan sanırım uykum oluyor yorgun oluyorum sizin nasıl gidiyor onun dışında güzel çok şükür
Bende 6+ 5 günlüğüm şükür bende de şuan sadece uyku hali var peki kalp atışlarını duydunuz mu

Merhaba ben de 6+3 um stresli geciyor, yarin doktor kontrolum var, bebegi ve kalp atisini gorelim diye dua ederek geciyor su anda
Ay hadi hayırlısı olsun rabbim hepimizin kucağını doldursun boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin

Çarşamba günü gördüm ben de kalp atışını dua edin stres yapmayın lütfen her şey yolunda olacak pozitif düşünün
Maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin bende bekliyorum benim de gittiğimde 5+4 günlük nişana 8 haftada gel dedi o zmn kalp atışlarına bakarız dedi

Merhaba, öncelikle tüm endişeli annelere gönül ferahlığı diliyorum , bende yeni aranıza 5+4 ile katılıyorum . Halsizlik uyku hali ve arada mide yanması ile aranıza katılıyorum. Henüz ultrason a girmedim vajinal muayene olmak istemediğim için 6. Haftaya girmeyi bekliyorum

Sagolun bana da dualariniz icin bazen pek hamile gibi hissetmiyorum ama test zamani da cok defa esime tutmadi bence vs demistim hislerime guvenmiyorum
Çarşamba günü gördüm ben de kalp atışını dua edin stres yapmayın lütfen her şey yolunda olacak pozitif düşünün

Sagolun bana da dualariniz icin bazen pek hamile gibi hissetmiyorum ama test zamani da cok defa esime tutmadi bence vs demistim hislerime guvenmiyorum
Bende transferden 48saat sonra bir kasık ağrısı oldu baskı öyle alt karnımda bir de sağ tarafımda bi hassasiyet onun dışında hiç belirti olmadı yani belirti olmayabiliyor da

Hayırlısı olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

Transferden sonra oldu ama gebelik belli olduktan sonra aram aram sağ tarafımda ağrı oldu ve benimde uyku halim oldu halada devam uyku halim
Kanama olmadığı sürece sorun olmadığını okudum da ilk gebelikte insan herşeyden pimpirikleniyor

Kanama olmadığı sürece sorun olmadığını okudum da ilk gebelikte insan herşeyden pimpirikleniyor
Valla benim kanamam da oldu doktor yerlesme kanamasi dedi burada hep tup bebek anneleri var tup bebek gebeliklerinde daha sık oluyor diyorlar kizlar buraya benim gibi durumda olanlar icin yazmak istiyorum paniklemeyin kanama olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…