6+5 kalp atışı gözükmedi,normal olabilirmi sizce?

aysey

kızımız büyüyor :)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
912
2
arkadaşlar son adet tarihime göre 6+5 deyim.dün doktora gittim.bebiş göründü ama doktor çok küçük henüz kalp atışı gözükmüyor dedi.perşembe tekrar bakalım dedi.olumsuz bişey sölemedi doktor.ama yine de çok korkuyorum ya bebeğimin kalbi atmazsa :sinifsinif: lütfen bilgisi olanlar paylaşsın.bu zamanda duyulmaması normal mi?sizlerin ne zaman duyulmuştu?

canım tedirgin olma dur bakalım senin hesaplama göre 6+5 olabilirsin ama unutmaki ancak 3 haftalık felan olabilir çok erkendir bence tedirgin olma bebişide tedirgin etme lütfen inşallah en kısa zamanda duyarsınız kalp etışlarını...

canım tedirgin olma dur bakalım senin hesaplama göre 6+5 olabilirsin ama unutmaki ancak 3 haftalık felan olabilir çok erkendir bence tedirgin olma bebişide tedirgin etme lütfen inşallah en kısa zamanda duyarsınız kalp etışlarını...

inşallah canım.sağolasın.gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum.dua ediyorum.

canım telaş yapma bekle biraz daha erken olabilir.ben 8 haftalıkken karından ultrasonla duymuştum.

canım bende 6 haftlıkken duyulmadı dedi 15 gün sonra bakalım

15 gün sonra gidice çok net duyuldu tedirgin olma Allah büyük

tatlım korkma 8 yada 9.haftalara kadar duyulmadıgı olunabılıyor. ıcını ferah tut bı sonrakı gıdısınde duyucaksın ınsallah...

tatlım korkma 8 yada 9.haftalara kadar duyulmadıgı olunabılıyor. ıcını ferah tut bı sonrakı gıdısınde duyucaksın ınsallah...

inşallahhhh,inşallah.allahım tüm bebekleri ve annelerini korusun :Saruboceq:

canımüzülme bende 6 haftalığım ama doktorum 8 haftalıkda çağırdı beni..şimdi çok küçük olduğundan bebişin duyulmaz

canım,benim bebeğim de 6hafta 2günlük,bugun doktora gittik,abdominal ultrasonla kalp atışını duyamadık,sonra vajinal ultrasonla bakınca duyduk çok şükür..
vajinal ultrasonla daha erken dönemde sonuç alınıyormuş,içini rahatlatmak için deneyebilirsin..

canım,benim bebeğim de 6hafta 2günlük,bugun doktora gittik,abdominal ultrasonla kalp atışını duyamadık,sonra vajinal ultrasonla bakınca duyduk çok şükür..
vajinal ultrasonla daha erken dönemde sonuç alınıyormuş,içini rahatlatmak için deneyebilirsin..

canım benim zaten vajinal ultrasonla bakıldı.o yüzden de endişeliyim zaten.yarın tekrar gidicem.inşallah bu defa duyulur :Saruboceq:

6+3 üm ama bende de kalp atışı duyulmadı vajinal ultrasonla..korkuyla bekliyorum bende..dr geçdöllenme büyük ihtimalle dedi..bekliyorummm

panik yapmayın kızlar, sakin olun.
bu melekler, çok enteresan varlıklar. hepsi birbirinden farklı gelişim gösteriyorlar aslında.
geç döllenme falan olabilir.. 7. - 8. haftalarda genelde duyulur vajinal ultrasonla ama, 9. haftada duyan arkadaşımız oldu bizim...

panik yapmayın kızlar, sakin olun.
bu melekler, çok enteresan varlıklar. hepsi birbirinden farklı gelişim gösteriyorlar aslında.
geç döllenme falan olabilir.. 7. - 8. haftalarda genelde duyulur vajinal ultrasonla ama, 9. haftada duyan arkadaşımız oldu bizim...

inşallah canım yaaa.ben bugün tekrar gidicem akşamüstü.inşallah görebiliriz minicik kalbini.iyi düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsun :Saruboceq:

canım ben beş haftalıkken keseyi görmüştü dr.8 haftalıkken kalp atışını görümüştü.olabilir gör
nmüyor bazen daha çok küçük annasi.merak etme.ve tebrikler allah sağlıkla kucağına alamyı nasip etsin.

benim SAT tarihim 21 ağustos doktora hesaplara göre 6+1 de gittik tek kese göründü kalp atışı gözükmedi sizin gibi bende çok korktum doktor şüpheli diye yazdı bide bi haftam zor geçti haftaya cumartesi gel demişti bu sefer gittimizde 7+1 diye gittik bu sefer gördük kalbi ama doktor bebek 6+2 dedi heralde geç döllenme olmuş ama yine ufak dedi çarşamba yine gel bu sefer 4 gün ölüm gibi geçti çarşamba gittim 4 günde 3 mm uzamış nerdeyse doktor sağlıklı dedi sende canını sıkma seninde benim gibi olabilir belki içini rahat tut canım

kızlaaarrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: :nazar: :nazar: :nazar:
çok şükür kalbimiz pıt pıt atıyor.hem gördüm hem sesini duydum.allahıma şükürler olsun.benden sonra sırayla da sizlerin haberleri gelsin inşallah

senin ve bebeğinin adına çok sevndim canım inşallah bizde en yakın zamnada bebişlerimizin kalp atışını sağlıklı bir şekilde duyarız

kızlaaarrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: :nazar: :nazar: :nazar:
çok şükür kalbimiz pıt pıt atıyor.hem gördüm hem sesini duydum.allahıma şükürler olsun.benden sonra sırayla da sizlerin haberleri gelsin inşallah

hadı gozun aydın saglıkla buyusun melegın :dance:

X