- 16 Temmuz 2024
- 93
- 24
- 3
- 31
7 şubatta cnm seninAmin inşallah canım benim senin kontrolün ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 şubatta cnm seninAmin inşallah canım benim senin kontrolün ne zaman
Ben unutmuşum canım galiba dün 8 Şubat dedi gibi eşime sorayım çünkü 1 hafta diye konuştuk 1 haftayı geçiyor7 şubatta cnm senin
İnşallah canım sat neydi senin benim 17 Aralık suan 6+2 yimBenimde 8 Şubat canım hayırlı sonuçlar olsun inşallah güzel haberlerle
İlk gebeliğin mi ?Canım ben polikistik överim yumurtam farklı bi dönemde çatlamış normalde son adet tarihim 12 Kasım ama hamileliğime göre 16 Aralık gibi hamile kalmış görünüyorum adetlerim düzensiz olduğu için
Amin canim benim 3. Bebeğim olacak kocaman oldu benimkiler. Kızım 13 oğlum 11Hayır canım 2. Hamileligim adetlerim düzensiz olduğu için hiç beklemediğim anda oluyor Allah sağlık ömür versin inşallah
Maşallah Allah sağlık ömür versin canımAmin canim benim 3. Bebeğim olacak kocaman oldu benimkiler. Kızım 13 oğlum 11
Hayırlısıyla duyarsın inşallah canım bende şubatın 8 inde gideceğim kaç haftalıksınBende yarın gidicem iki haftadır duymaya çalışıyoruz umarım duyarız duaniza ihtiyacım var
İnşallah duyarsın canımBende yarın gidicem iki haftadır duymaya çalışıyoruz umarım duyarız duaniza ihtiyacım var
Amin cnm teşekkür ederimMaşallah Allah sağlık ömür versin canım
Heyecanlı stresli bekleyişler canımAmin cnm teşekkür ederim
7 Şubat ne zaman gelecek offHeyecanlı stresli bekleyişler canım