6+5 haftalık gebelik ve bitmeyen kanama

Merhaba bende bir düşük bir dış gebelik geçirdim şuan 5 haftalık hamileyim ama kanamam başladı düşük riskin var ne yazık ki. Sizin kanamanızın miktarı nasıldı ne kadar sürdü paylaşırsanız çok sevinirim

Kanama miktarına bakmıyor bu durum üzülme ama ben düşük yaptıktan dört hafta sonra falan kontrolde öğrendim kalbi durduğunu, lekelenme kanama için elinizden geleni yapın takdir Allah'ın bir tek bir ikiz düşürdüm ikisinde de çok sonra fark edildi, kendinizi darlamayin... İnşallah bı sıkıntı olmaz kanamayla lekelenmeyle gebelik boyunca ugrasanlarda var, rabbim bu süreci sağlıcakla gecirmeyi nasip etsin

Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Rabbim herkese hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. O kadar stresli bir zaman ki Rabbim kimseye yaşatmasın

Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Rabbim herkese hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. O kadar stresli bir zaman ki Rabbim kimseye yaşatmasın
Bende beklemedeyim 6+4teyim durumu belirsiz... Nasip ne yapalım bekliyorz elimizden bir şey gelemz duadan başka.. inşallah sağlıklı ilerler sağlıcakla kavuşuruz

Bende beklemedeyim 6+4teyim durumu belirsiz... Nasip ne yapalım bekliyorz elimizden bir şey gelemz duadan başka.. inşallah sağlıklı ilerler sağlıcakla kavuşuruz
Amin inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bol duadan ve dinlenmekten başka bir şey gelmiyo elimizden maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…