6+5 gebelik ultrason bakar mısınız lütfen 🙏🏻

meryem2132

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
350
85
13
23
Merhabalar arkadaşlar bugün 6+5 olduk geçen hafta salı keseyi gördük bugün için kalp atışına randevu almıştık bebeğimizi çok ufak gördük ama kalp atışı için haftaya çarşamba ya gelmemi şuan duyamayacağımızı söyledi bir sorun var mı diye sorduğumda hayır yok bebek çok ufak dedi ama ben yinede tedirgin oluyorum çok duyan insanlar vardı çünkü ve bende duyacağımı düşünmüştüm açıkçası yorumlar mısınız lütfen ultrasonumuda. Ayrıca ilk bebeğim çok istiyorduk hamdolsun oldu şunuda ekliyim gebe kaldığımdan berli 2 kez rüyamda erkek bebek gördüm kız bebek istiyorum dediğim için bilinç altımda ters tepkime mi yaptı acaba asla farketmiyor yani ilk çocuğum zaten Rabbime şükürler olsun nasip etti

Yani kalp atışını duymamam normal mi kesede bir sıkıntı görüyor musunuz doktorum beni tedirgin etmemek için söylememiş olabilir mi
Doktor öyle bir şey yapamaz ki ters bi durum olsa size hemen söyler zaten. Duymamak da normal çoğu kişi 8. Haftada duyuyor kullanılan cihazın kalitesine de bağlı bi durum.

Cinsiyeti bu hafta asla belli olmaz bebeği görmen bile mucize kalp atısı 8. Haftada yada sonra duyuluyor genelde Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…