• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 6.5 aylık kızima gece maması yada devam sutu tavsiyeniz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

serda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
523
62
28
41
Ek gidaya yeni gectik gece icin arimama aldim sevmedi baska daha vitaminli aptamil 2 almayi dusunuyorum ama bir yandanda emdigi icin ek olarak aptamilin hangisi verilmeli yada baska organik marka neler var

golden goat keçi sütü bazlı mamayı tavsiye ederim, anne sütüne en yakın süt keçi sütü olduğundan elbette diğer mamalara göre daha üstün bir mama. Hipp organik te tavsiye edeceğim mamalar arasında.

golden goat keçi sütü bazlı mamayı tavsiye ederim, anne sütüne en yakın süt keçi sütü olduğundan elbette diğer mamalara göre daha üstün bir mama. Hipp organik te tavsiye edeceğim mamalar arasında.
Goldeni hic gormedim nerede satiliyor aptamil aldik birde hipp alma niyetindeyim hippin hangisinin tadi guzel pirincli vs. Gibi

Back
X