• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 6.5 aylık kızım günde 6 kez kaka yapıyor :/

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

iremguzum

LA TAHZEN, İNNALLAHE MEANA..
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
4.329
2.889
248
neden boyle oldu anlayamıyorum,kızım 2 aydır boyle hergun 6 kez ,gece uyku saatı bıraz gecsın uyanık kaldıgı surede 1 kez daha kaka yapıyor..sabah ılk kakası cok katı sonrakıler aksama dogru sıvılasıyor ..gaıta tahlılı yaptırdım temız cıktı dr mıkrobık bısey yok ama ıltıhabık bısey olabılır deyıp bol su ıcır dedı(6,5 aylık bır bebege ne kadar su ıcırebılırsem artık kı nefret edıyor sudan )bıde maflor bagırsak duzenleyıcı verdı hıc bı ıse yaramadı...patates püresı ,muz,pirinç lapası, cıcı bebe kızımı kabız yapabılecek ne varsa yapıyorum degıl kabız yapmak kıvamı bıle degısmıyor...ınanın yoruldum artık tum gun altından aldıgım tum bezlerı kakalı,oyle az da yapmıyor bezlerını dolduruyor..

tum bunlara ılaveten her ay duzenlı bırsekılde 1 ve uzerı kılo alırken gecen ay sadece 400 gr almıs cok sasırmadım hal boyleyken uzerıne bırde ıstahsızlık eklenınce ne yapacagımı sasırdım artık..bızım gıbı olan varmı arkadaslar ya bı akıl verın ...

evet bencede diş çıkarıyor. çok zayıflıcak yiğenimde de öyleydi. sürekli pirinç unu verirdik bide mineraller, düzelirdi. doktora götürdünüz mü? mineraller yazıcaktır muhakkak. 1 bardak suya döküp gün içerisinde biberonundan içiriyorsun geçiyor. kaybettiği mineralleride geri kazanmış oluyor.

Back