6.5 aylık kızım 7-8 çay kaşığı yiyor ancak ve yemek düzenimiz için yardım

hanifta

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
120
0
641
Yozgat
6.5 aylık kızım 7-8 çay kaşığı yiyor ancak 1 ay olduk ek gıdaya düzenimizi daha oturtamadık çalışıyorum gündüz bakıcısı bisküvili karışık kahvaltı yaptırıyo sütümü içyo arada çorba artık süt de veremeyecemsenağlamaazaldı iyicesenağlama akşamları da ben yoğurt yada çorba karışımı veriyorum meyve püresi gibi doğrumu yapıyorum bilmiyorum tek öğün veriyorum akşam anlayacağınız yazdıklarımdan birini ama bunlardan sadece 7-8 çay kaşığı ancak yiyor onunda yarısı ağzının dışında sizinkiler nasıl normalmi artırmı sonraları yemek düzenimiz nasıl lütfen yardım edin

canim ek gidaya yeni basladiysaniz bana cok normal geldi. yavas yavas artar o. zaten ac kalsa aglar belli eder o. gunde kac kere kaka yapiyor? 3-4 kereyse normaldir beslenmesi. e kilo kontrolu de yaptircaksiniz, ordan da belli olur.
sutunun yetmedigini dusunuyorsan da mutlaka devam mamasina basla, biberonla icir. doktorum soyledi, ek gida tek basina bebek icin yeterli olmazmis, anne sutu yoksa anne sutune yakin formullerle hazirlanan devam mamasindan vereceksiniz, dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…