Çocuk Hastalıkları 6,5 aylık bebeğimin sesi kısık, ateş yok.

• Konu Sahibi Konu Sahibi wetw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

wetw

Mucizenin annesi
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
413
4
96
50
Kocaeli
6,5 aylık bebeğimin sesi baya baya kısıldı.. Büyükinsanın boğazı şişer de sesi kısılır ya aynen öyle. Öksürük de başladı biraz biraz.. Bilgisi olan varsa paylaşsın minnettar olurum..

6,5 aylık bebeğimin sesi baya baya kısıldı.. Büyükinsanın boğazı şişer de sesi kısılır ya aynen öyle. Öksürük de başladı biraz biraz.. Bilgisi olan varsa paylaşsın minnettar olurum..

canım bebeğin faranjit yada bronşit başlangıcı olmuş olabilir acil doktorunuzla irtibata geçin bence beklemeye gelmez ::(((geçmiş olsun umarım düzelir

Geçtim canım dün akşam.. Ama sadece takip et dedi.. Bi rahatsızlığı yok ama sesi kısık. Bi başka doktorda soğuk buhar uygulamamı ilaca gerek yok dedi..

cnm slm.geçmiş olsun.gecen hafta benim oğlumdada önce ses kısıklığı ve öksürük başladı.ve arkasından bronşit olduğunu öğrendik.hastanede buhar verdiler ve 1 iğne yaptılar.hemen bir soğuk buhar makinesi temin etmemizi söylediler.şimdi ii bebeğim allaha şükür.umarım ilerlemez bebeğinin rahatsızlığı.odayı nemlendirmek gerekiyor sürekli.ve çocuğun terlememesine dikkat etmek gerekiyor.teri kurursa hastalığa yol açıyor..

Hadi yaaaaaaa............. Ya benimki hasta falan olmadı.. Grip başlar gibi olmuştu hemen doktora gittik, peditus kullan dedi.. 5 gün kullandım ama bu arada bi sıkıntısı yoktu. Ne ateş, ne öksürük. Sadece burnu tıkanıktı. Sonra ses kısıldı. Doktoru aradım takip et dedi, 1 hafta oldu takip edeli ama bi rahatsızlığı halen yok. Sesi halen kısık gibi.Seninkinde göğüste hırıltı farkettin mi? Benimkinde buru tıkanıklığından ve ses kısıklığından başka bişey yok

bebeğinin bronşit olmadığına sevindim.çünkü gerçekten ağır geçiriyor bebekler bu hastalığı.. hırıltısı öksürüğü başladıktan bikaç gün sonra ortaya çıktı.önce öksürük ,ses kısıklığı ile başladı.balgamıda vardı,ve zor çıkarıyordu.öksürürken kusuyordu.uykudan öksürürerek uyanıyordu gece yavrum..allah bütün bebişlere sağlık versin inş.

Geçmiş olsun şekerim..Bu öksürükten ben çok çektim halen çok korkuyorum

Geçtim canım dün akşam.. Ama sadece takip et dedi.. Bi rahatsızlığı yok ama sesi kısık. Bi başka doktorda soğuk buhar uygulamamı ilaca gerek yok dedi..

merhaba üzerinden çok uzun zaman geçmiş ama ben yine de sormak istiyorum. Aynı dertten ben de müzdaribim :( bebeğim 8 aylık ve sesi kısıldı. doktoruna gittik. boğaz ve ciğerlerinde hiç bir sorun yok. ayrıca öksürük ateş gibi belirtilerde yok. sonrasında herhangi bir sorun yaşadın mı? paylaşırsan sevinirim.

Back
X