6+4 kalp atışını gördüm. Ve kaynanam

Lioo

Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen 🕊👶
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2023
2.954
3.052
53
22
Öncelikle merhabalar. Çok şükür dün 6+4 de kalp atisini gördük. 5+1 de keseyi bile gorememiştik. Doktor kalbi atiyor ben goruyorm sen goremezsin dedi. Bende kalp atisini duymak icin daha erkenmi dedigimde 2 saat oyalanmak lazm diye tersledi. Niye bu doktorlar boyle keyfimizden geliyoruz sanki en zayif halimizle geliyoruz iyi iki soz bu kadarmi zor ya.
Ben çocuk konusunda çok zorluklar çektim 2 kimyasal 2 düşük 1 de 2 gunluk bebegimi kaybettim. 2 senelik evliyim. Simdi dun hastaneye kaynanamla gittik. Kaynnam cok iyi birisi zarari yok hani tek sozle sorsalar nasil birisi diye iyi derim tabi insan oda yanlislari oluyor. Dün hastnden eve geldimzde hemen eşimin yanina koşuyor odamiza Ben kendsiniden once geldim odaya eşim uyuyordu. Uyandirmiyim dedim Sonra dolaptan su alayim diye ciktim geldigimde esimi uyandirmiş mujde mujde diyor. Hani Ben bu durumdan çok rahatsiz oldum bu mujdeyi esime Ben vermek isterdim zatn cocuk konusunda zorlaniyoruz. Bu haberide biraksin Ben vereyim demi. Git kendi kocana ver hbri. Hani çokta takmadim ama çok rahtsz oldum bilmiyorum benmi abartiyorum boyle dusunmekle. Sizin dusuncelernz nelerdr.

Öncelikle gözünüz aydın canım, inşallah sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu. Doktorun yaptığı çok üzücü bir şey, moral bozucu. Onun bu davranışı zaten baştan moralini bozmuş. Kayınvalidenin yaptığına gelince, belki de senin eşini uyandırmak istemediğini farketmemiştir, heyecanına yenilmiş olabilir. Tabi ki bu haberi vermek sana düşerdi, bu konuda sana katılıyorum ama bir de şöyle düşün, daha önceki kötü tecrübelerinden kayınvaliden de etkilenmiştir haliyle, bu haber onu da fazlasıyla mutlu etmiş olmalı. Normalde iyi bir insan diyorsun, bu yaptığını da mazur gör. Sen bebişine odaklan, uzun zaman sonra böyle güzel bir haber almışsın çok şükür, şimdi hamileliğinin tadını çıkar, böyle pürüzlere çok fazla takılma

ok fazla takılma

Teşekkür ederim. Aslinda çokta buyutmedim sadece rahatsiz oldum eşime ben verebilirdm bu haberi off niye düşüncesizler bu kadar

.

Teşekkür ederim. Aslinda çokta buyutmedim sadece rahatsiz oldum eşime ben verebilirdm bu haberi off niye düşüncesizler bu kadar
Maalesef düşüncesizlik yapıyorlar bazen, bizler kadar ince düşünmüyorlar, jenerasyon farkı sanırım bilemiyorum ki

En sevmedigim insan tiplerinden

Evladın sıkıntısı anneye kendi sıkıntısındanda öte gelir. Sizde anne olucaksınız. Inanın bu imtihanda anneler babalarda siz gibi üzülmüştür. O mutlulukla aklına bile gelmemistir kadınında. Cok mutlu olmus. Benimki mesela aksine gelir oturur konuyu bile acmazdı. Bende suna bak sevinmedi bile derdim. derdinizle dertleniyorsa sevincinizle sevinir ne mutlu. Her anne böyle deil inanın. Sağlıkla gelsin yavrucuk

Evet gercekten çok sevindi onu anlayabiliyorm. Ama benimde içimde ukte kaldı ya. Düşüncesizlk etti

Kendisi çok geri kafali bi keresinde yaprak dokumu dizi izliyoruz dedimki aliriza olucek sonunda dedim nerden biliyorsn dedi. Internetn dedim. Aaa töbe gelin internete giriyormus dedi yanimizda esimde var. Esim biliyor tabiki kullandigimi. Ha bide diyorki koca aldatsada evinde oturacksn erkek bu aldatir ben boyle yaptm evime kadin getirdi onu misafir bile ettim diyor. Yani anlicagnz beni kendisine benzetmeye Calisiyor. Bu konu benim kirmizi cizgim ben yapmiyrsam oda yapmicak ne diye kaldiryorlar ki ogullarini Ben 21 yaş kaynnam 64.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…