6+4 gebeliğim var fakat kalp atışı yok

mavipemberuyaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
1
1
21
6+4 günlük hamileyim en son pazartesi günü doktora gittim hiçbir şekilde kalp atışı gözükmüyor ve duyulmuyor kese ve bebek boyutu tam sınırdaymış. Bir hafta sonra gel yeniden bakalım ona göre işlem veya tedavi uygularız dedi. İlk hamileliğim ve çok kötü hissediyorum daha önce başına gelen birisi varmı acaba ne yapmam gerekiyor?

6+4 günlük hamileyim en son pazartesi günü doktora gittim hiçbir şekilde kalp atışı gözükmüyor ve duyulmuyor kese ve bebek boyutu tam sınırdaymış. Bir hafta sonra gel yeniden bakalım ona göre işlem veya tedavi uygularız dedi. İlk hamileliğim ve çok kötü hissediyorum daha önce başına gelen birisi varmı acaba ne yapmam gerekiyor?
Canım cok ama cok uzuldum bu benımde korkum suan 4+4 üm 2 hafta sonra bende bakacagım. Hani bilmedgm bisey yardımcı olamam ama kan degerlerin normalmıydi? Duzenli mi arttı beta

Bebeğin babasının eline göbeğine koymayı dene belki doğunca düzelir kendine gelirsin
Ben ne yapıyormuşum böyle dersin
Bir urfa adana kebaba satılmaz benim gibi bir insan ama benim gibi biri o sülaleye fazla sen anenene büyü yaptırmaya devam et

Şimdi ben de sen de aynı durumdayım biz de salı günü tekrar gideceğiz yolk Göründü sadece
Görünür stres yapma. Doktor bana 2 gün önce gelsen göremezdik. Daha çok küçük dedi. Yeni duyulmaya başlamış kalbi. Herşey normal dedi. Doktoruna güven. Hala gözükmedi mi kalp atışı duyulmadı mı vs diyen kişileri çok umursama

Merhaba,konuyu acali olmuş baya ama benimde durumum şuan sizinki gibi,6+1 de gittim,kese boyutuma göre bebeğin görülmesi gerekir dedi, hiçbir şey yok dedi, başka doktora gittim o yolk kesesini ve bebeği gördüğünü çok küçük olduğunu söyledi .sizin nasıl gidiyor okudum çok sevindim inş benimde duyulur kalp atışı 🙏

Merhaba,konuyu acali olmuş baya ama benimde durumum şuan sizinki gibi,6+1 de gittim,kese boyutuma göre bebeğin görülmesi gerekir dedi, hiçbir şey yok dedi, başka doktora gittim o yolk kesesini ve bebeği gördüğünü çok küçük olduğunu söyledi .sizin nasıl gidiyor okudum çok sevindim inş benimde duyulur kalp atışı 🙏
Merhaba , durumunuz nedir acaba ? Ben de 6+4 um ve bebek görünmedi bugun. Kese ve yolk kesesi var . Endişelenme dedi dr ama kaygılıyım. 1 hafta sonra tekrar gideceğim.

Merhaba , durumunuz nedir acaba ? Ben de 6+4 um ve bebek görünmedi bugun. Kese ve yolk kesesi var . Endişelenme dedi dr ama kaygılıyım. 1 hafta sonra tekrar gideceğim.
Merhaba,bebeği gördük kalp atışında duyduk çok şükür, içinizi ferah tutun, bazısında geç görülüyormus ben çok stres yaptimdi siz yapmayın 🙏

X