• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+3 Haftalik hamilelikte kanama

SerraT

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
8
0
6
41
Merhaba arkadaşlar ismim Serra 38 yaşındayım,6+3 günlük hamileyim dünden beri pihti seklinde kahverengi ve koyu kırmızı renkte kanamam var dün hiç ağrım yoktu bugün biraz karnım ağrıyor bu normalmidir,daha önce böyle birşey yaşayan varmı?Dün acile gittim tahlil yaptılar normal dediler.lutfen yorumlarınızi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar ismim Serra 38 yaşındayım,6+3 günlük hamileyim dünden beri pihti seklinde kahverengi ve koyu kırmızı renkte kanamam var dün hiç ağrım yoktu bugün biraz karnım ağrıyor bu normalmidir,daha önce böyle birşey yaşayan varmı?Dün acile gittim tahlil yaptılar normal dediler.lutfen yorumlarınızi bekliyorum
Pıhtı düşürdüğünüzü söylediniz mi nasıl normal der ya ne tahlili yaptı

Progestan başlamadılar mı kendi doktorunuzu arayın acil olduğunu söyleyin kanamalar ciddiye alınmalı

Merhaba pıhtı hiç normal değil düşük yapıyor olabilirsiniz acil progestan a başlanmalı.imkaniniz varsa hemen doktorunuza görünün. Bende 5+4 um geçen hafta lekelenmem oldu çok minik ona rağmen şuan progestan kullanıyorum kesinlikle kendinizi ihmal etmeyin

Back
X