6+3 gebelik kesem yok

Milena77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
4
0
35
Burdaki bütün yazıları okudum :KK1:bos gebelik sorunu yasayanlar sonuclarını hiç paylaşmamıs aynı durumdayım ve ne yapıcagımı bilemiyorm doktor düşürsün sen dedi ama kanamam yok agrım yok ve bu ikinci düşügüm olucak düşerse :silah: degerlerim normal ilerliyo yazısmalar cok eski umarım yazımı görüp cevap atarsınız

Değerlerin normal ilerliyor ama kese gorunmuyorsa dış gebelik olabilir.Karından mı baktı vajinal mı ? Karından da daha geç gorunebiliyor bazen.

Vajinadan baktı degerler yükselicnce yarım ay seklinde muhtemelen bos gebelil dedi 1 hafta bekleyelim dedi beklemedeyim su an

Evet sanırım öyle ilk düşügümde zaten cok agrılı olunca bundada hiç bi sıkıntım olmayınca belki diyorum hayırlısı allahtan

Hakkınızda hayırlısı sonuç ne olursa olsun moralinizi yüksek tutun ve çok iyi beslenin.

Arkadaşımda aynı durumdaydı ve sonlandırıldıktan 3 ay sonra hamile kaldı ama beslenmesine ve uykusuna çok dikkat etti.

Doktor bekleyelim demiş bence acele etme. İnşallah geç dollenmedir haftaya belki keseyi görürsün.

Benimde doktor boş gebelik olabilir haftaya tekrar kontrole git karından ultrasonda görünmez ise alttan baktır dedi idi.
Bazı bebekler 9-10 haftaya kadar görünmeyebiliyormuş . Kanaman olmaz ise korkma bekle biraz.

Teşşekür ederim kızlar sanırım yanlıs başlık açmısım keseyi vajinal ultrasonda gördü ama muhtemelen bosgebelik dedi bekliyorum bende hayırlısı artık

Boş gebelik vitamin eksikliğinden de kaynaklanabiliyor vitamin değerlerinize baktırın b12-Demir-Demir bağlama-d vitamini-folat en önemli değerler.

Burdaki bütün yazıları okudum :KK1:bos gebelik sorunu yasayanlar sonuclarını hiç paylaşmamıs aynı durumdayım ve ne yapıcagımı bilemiyorm doktor düşürsün sen dedi ama kanamam yok agrım yok ve bu ikinci düşügüm olucak düşerse :silah: degerlerim normal ilerliyo yazısmalar cok eski umarım yazımı görüp cevap atarsınız

X