- 25 Şubat 2022
- 76
- 7
- 8
- 29
- Konu Sahibi Sonbahar000
-
Evet canım aynısı benimde öyle oldu benim 5 haftalıkken kese göründü bebek görünmedi hatta 6. Haftada başka bir Dr kese bile göremiyorum dedi 8 haftamda kalp atışlarını duydumKızlar 30 günde bir regl olan biriyim.yumurtlamam çok geç dönemlerde oluyor son adet 10 Eylül şuan 6+2 haftalık gebeyim bugün Hastaneye gittim doktor karından ultrasyon yaptı.ben Altan muane istedim ama tehlikeli diyip yapmadı . karın ultrasyonundan baktık iste kese var ama bebek yok vajinal ultrasyondan bakmasını isterdim.ama doktor kötü birşey demedi ama endişelendim 10 gün sonra tekrar gel dedi içinizde böyle olan sonradan kalp sesini duyan var mı ?
PAzartesi dr kese buyumus ama bebek yok dedi banadaKızlar 30 günde bir regl olan biriyim.yumurtlamam çok geç dönemlerde oluyor son adet 10 Eylül şuan 6+2 haftalık gebeyim bugün Hastaneye gittim doktor karından ultrasyon yaptı.ben Altan muane istedim ama tehlikeli diyip yapmadı . karın ultrasyonundan baktık iste kese var ama bebek yok vajinal ultrasyondan bakmasını isterdim.ama doktor kötü birşey demedi ama endişelendim 10 gün sonra tekrar gel dedi içinizde böyle olan sonradan kalp sesini duyan var mı ?
Belirtilerin var mı ? Hamilelik belirtilerin belirtilerin şuan nelerPAzartesi dr kese buyumus ama bebek yok dedi banada6+5 dedi ama bana hem karından hem vajinadan bakti goremedi haftaya yine gel dedi ama pek umitli konusmadi. Hakkimizda hayrlisi olsun
7+0 haftamda ben çok zor duymuştum yarım yamalak.çok minikti doktor yakalayamadı.Kızlar 30 günde bir regl olan biriyim.yumurtlamam çok geç dönemlerde oluyor son adet 10 Eylül şuan 6+2 haftalık gebeyim bugün Hastaneye gittim doktor karından ultrasyon yaptı.ben Altan muane istedim ama tehlikeli diyip yapmadı . karın ultrasyonundan baktık iste kese var ama bebek yok vajinal ultrasyondan bakmasını isterdim.ama doktor kötü birşey demedi ama endişelendim 10 gün sonra tekrar gel dedi içinizde böyle olan sonradan kalp sesini duyan var mı ?
Altan mı bakıldı yoksa karından ultrasyonla mı ? Ben karından baktirdim7+0 haftamda ben çok zor duymuştum yarım yamalak.çok minikti doktor yakalayamadı.
Acele etmeyin8+0 da tamamen duymuştuk
Karından bakıldı. Alttan baktırmayın zaten diretmeyin. Sağlıklı değil.Altan mı bakıldı yoksa karından ultrasyonla mı ? Ben karından baktirdim
Valla cogu belirtiyi yasiyorum. Halsizlik. Raa sira mide bulantisi. Goguslerim hassas. Ara sira kasik agrim oluyor. Öylr isteBelirtilerin var mı ? Hamilelik belirtilerin belirtilerin şuan neler
Çok teşekkür ederimKarından bakıldı. Alttan baktırmayın zaten diretmeyin. Sağlıklı değil.
peki 7. haftaya kadar doktorunuz kalp hareketlerini görebilmiş miydi ultrasondan?7+0 haftamda ben çok zor duymuştum yarım yamalak.çok minikti doktor yakalayamadı.
Acele etmeyin8+0 da tamamen duymuştuk
Evet kıpırtı vardı ama yakalayamadı küçük olduğu için. Sesli duyamadıkpeki 7. haftaya kadar doktorunuz kalp hareketlerini görebilmiş miydi ultrasondan?
21 ekimde gebelik kan testi ile netleşti benim kese oluşumu bile yoktu dr emin olamadı test istedi adetim 5 gün de gecikmşti aslında. sonra 30 ekimde gittik 5+6 olduğunu söyledi keseyi net gördü ve içinde susam tanesi kadar oluşmuş dedi ama kalp atışı yok dedi. vajinal ultrason ile de baktı yine göremedi kalp atışı bu yüzden de durum olumsuz görünüyor dedi. 4 kasım da tekrar gideceğiz. Açıkçası direk olumsuz konuşması biraz benimde umudumu kaybettirdi.Evet kıpırtı vardı ama yakalayamadı küçük olduğu için. Sesli duyamadık
Sizin nasıl ilerledi duyabildiniz mi kalp atışını?Valla cogu belirtiyi yasiyorum. Halsizlik. Raa sira mide bulantisi. Goguslerim hassas. Ara sira kasik agrim oluyor. Öylr iste
Ben ozelde bi sra gidiyordum 10 gun once gittigimde 6+5 ama bebek yok bos gebelk dedi haftaya gek son kez bakalm dedi. Dun yani 10 gun sinra gittim bu sefer dediki 9+5 hala bebek yok kurtaj yapcaz dedi. 10 gunde 3 hafta nasl ileri gitti anlamadimSizin nasıl ilerledi duyabildiniz mi kalp atışını?
Yani ben doktor değilim ama gerçekten üzülmek için çok erken. En azımdan 7. Veya 8.haftayı bekleyin derim21 ekimde gebelik kan testi ile netleşti benim kese oluşumu bile yoktu dr emin olamadı test istedi adetim 5 gün de gecikmşti aslında. sonra 30 ekimde gittik 5+6 olduğunu söyledi keseyi net gördü ve içinde susam tanesi kadar oluşmuş dedi ama kalp atışı yok dedi. vajinal ultrason ile de baktı yine göremedi kalp atışı bu yüzden de durum olumsuz görünüyor dedi. 4 kasım da tekrar gideceğiz. Açıkçası direk olumsuz konuşması biraz benimde umudumu kaybettirdi.
Siz kaçıncı haftada duydunuz. Benim 5+6 da embriyo göründü 1.9 mm dedi ama kalp atışı goremedik olumlu da konuşmadıBen geçen hafta duydum . Umarım sizde elbet duyarsınız stres yapmayın. Zaten stres en çok etkiler .
Ben bi kalbini duyduğumdaki kese boyutuna bakayım size moral olsunSiz kaçıncı haftada duydunuz. Benim 5+6 da embriyo göründü 1.9 mm dedi ama kalp atışı goremedik olumlu da konuşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?