• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+2 haftalık kese var bebek yok

Sonbahar000

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
76
7
8
29
Kızlar 30 günde bir regl olan biriyim.yumurtlamam çok geç dönemlerde oluyor son adet 10 Eylül şuan 6+2 haftalık gebeyim bugün Hastaneye gittim doktor karından ultrasyon yaptı.ben Altan muane istedim ama tehlikeli diyip yapmadı . karın ultrasyonundan baktık iste kese var ama bebek yok vajinal ultrasyondan bakmasını isterdim.ama doktor kötü birşey demedi ama endişelendim 10 gün sonra tekrar gel dedi içinizde böyle olan sonradan kalp sesini duyan var mı ?

Kızlar 30 günde bir regl olan biriyim.yumurtlamam çok geç dönemlerde oluyor son adet 10 Eylül şuan 6+2 haftalık gebeyim bugün Hastaneye gittim doktor karından ultrasyon yaptı.ben Altan muane istedim ama tehlikeli diyip yapmadı . karın ultrasyonundan baktık iste kese var ama bebek yok vajinal ultrasyondan bakmasını isterdim.ama doktor kötü birşey demedi ama endişelendim 10 gün sonra tekrar gel dedi içinizde böyle olan sonradan kalp sesini duyan var mı ?
Evet canım aynısı benimde öyle oldu benim 5 haftalıkken kese göründü bebek görünmedi hatta 6. Haftada başka bir Dr kese bile göremiyorum dedi 8 haftamda kalp atışlarını duydum 🌺

PAzartesi dr kese buyumus ama bebek yok dedi banada :( 6+5 dedi ama bana hem karından hem vajinadan bakti goremedi haftaya yine gel dedi ama pek umitli konusmadi. Hakkimizda hayrlisi olsun 🙏

7+0 haftamda ben çok zor duymuştum yarım yamalak.çok minikti doktor yakalayamadı.
Acele etmeyin 🙏🏼 8+0 da tamamen duymuştuk

Evet kıpırtı vardı ama yakalayamadı küçük olduğu için. Sesli duyamadık
21 ekimde gebelik kan testi ile netleşti benim kese oluşumu bile yoktu dr emin olamadı test istedi adetim 5 gün de gecikmşti aslında. sonra 30 ekimde gittik 5+6 olduğunu söyledi keseyi net gördü ve içinde susam tanesi kadar oluşmuş dedi ama kalp atışı yok dedi. vajinal ultrason ile de baktı yine göremedi kalp atışı bu yüzden de durum olumsuz görünüyor dedi. 4 kasım da tekrar gideceğiz. Açıkçası direk olumsuz konuşması biraz benimde umudumu kaybettirdi.

Merhaba canım benimde aynısı yeni başıma geldi son adet tarihime göre 8 haftalık gebelik diye gittim kese ve yolk gördü bebek yok dedi üç gün sonra tekrar gittiğimde oluşmaya başladığını söyledi şimdide büyümş ama kalp atışını duyamadık bekliyorum bende inşallah haftaya görürüz kalp atışını

Sizin nasıl ilerledi duyabildiniz mi kalp atışını?
Ben ozelde bi sra gidiyordum 10 gun once gittigimde 6+5 ama bebek yok bos gebelk dedi haftaya gek son kez bakalm dedi. Dun yani 10 gun sinra gittim bu sefer dediki 9+5 hala bebek yok kurtaj yapcaz dedi. 10 gunde 3 hafta nasl ileri gitti anlamadim🤷‍♀️ bugunde kurtaj icin devlete gittim dr ultrasonla bakti 6+4 gorunuo ama bos haftaya gel bakariz hala boşsa kurtaji yapariz dedi. Yani hangisinin hesaplamasi dogru anlamis deilim 🤷‍♀️ yani buyuk ihtimalle bos gebelik oldgu kesin ama doktorlarin hafta hesaplamalari birbirini tutmadi

21 ekimde gebelik kan testi ile netleşti benim kese oluşumu bile yoktu dr emin olamadı test istedi adetim 5 gün de gecikmşti aslında. sonra 30 ekimde gittik 5+6 olduğunu söyledi keseyi net gördü ve içinde susam tanesi kadar oluşmuş dedi ama kalp atışı yok dedi. vajinal ultrason ile de baktı yine göremedi kalp atışı bu yüzden de durum olumsuz görünüyor dedi. 4 kasım da tekrar gideceğiz. Açıkçası direk olumsuz konuşması biraz benimde umudumu kaybettirdi.
Yani ben doktor değilim ama gerçekten üzülmek için çok erken. En azımdan 7. Veya 8.haftayı bekleyin derim

Back
X