Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı 7 haftada duyanlar var hatta 8 haftada bıle acele etmeyınMerhabalar ben yeni katıldım gebelik var doktora gıttım özelle 6+3 günlük ama kalp atişi yok motelım bozuk heveslerım hayallerım yarım kaldı ne yapmalıyım bılemıyorum
8 haftalikta duymuştukMerhaba canım hayırlı olsun acele etme daha çok küçük ben ilk gittiğimde bebek gozukmuyordu bile sadece kese vardı zamanla oluyor hersey kalp atışını çok sonra duyduk o yüzden strese girme![]()
Kaç haftalikken kalp atişini gördünüzMerhaba canım hayırlı olsun acele etme daha çok küçük ben ilk gittiğimde bebek gozukmuyordu bile sadece kese vardı zamanla oluyor hersey kalp atışını çok sonra duyduk o yüzden strese girme![]()
Allah razı olsun inşallah 10. Haftaya kadar kürtaj yapmıyacam bakalım inşallah birde ilk gebelik olduğu içinde ister istemez insan bılemıyor ne yapacağını bakalım hayırlısı olur inşallahHemen neyin yarım kalmasi bu, bı sakinleş 8-9.haftaya kadar yolu var o işin, onuncu haftada kürtaja giden bı arkadaş vardi bu forumda kalp atışı o zaman duyuldu, hayırlısıyla sağlıkla gelişir duyulur inşallah
8 haftayı geçiyordu bende çok panik birisi olduğum için bir süre gitmedim doktora çünkü o dönemde yıpratıcı oluyor bir süre bekledim öyle gittim 8 haftayı birkaç gün geçiyordu duydukKaç haftalikken kalp atişini gördünüz
Bu çok norml ama haftaya tekrar git kesin duyulur kese varsa haftaya da kalp duyulur endişe etmeMerhabalar ben yeni katıldım gebelik var doktora gıttım özelle 6+3 günlük ama kalp atişi yok motelım bozuk heveslerım hayallerım yarım kaldı ne yapmalıyım bılemıyorum
Bakalım darisi bana olur inşallah8 haftalikta duymuştuk
inşallah ya bebek oluşmuştu bugün gıttık ama kalbînı duyamadık inşallah ta duyarımBu çok norml ama haftaya tekrar git kesin duyulur kese varsa haftaya da kalp duyulur endişe etme![]()
Yok yok bende öyleydım panıkler yaptım buralara yazdım hep endıse ıcınde oldum bunlar hep içgüdüsel şeyler sen sıkıntı yapma 7hafta dolunca bak duyucaksın aklına kötu Bırsey getirme sağlıklı gebelik olucakBakalım darisi bana olur inşallah
inşallah ya bebek oluşmuştu bugün gıttık ama kalbînı duyamadık inşallah ta duyarım
Ayyyy inşallah olumlu şeyler duyarımda ilk buraya yazarimYok yok bende öyleydım panıkler yaptım buralara yazdım hep endıse ıcınde oldum bunlar hep içgüdüsel şeyler sen sıkıntı yapma 7hafta dolunca bak duyucaksın aklına kötu Bırsey getirme sağlıklı gebelik olucak![]()
Geleceksın bak eger özele gıttıysen 10gun hakkın var bir hafta sonra tekrar git eger devletse tekrar randebu al tekrar git haftaya için rahat olsun kı kafanda düşünce kalmasın güzel haberlerle gelecegıne ben inanıyorum aksi birşey hissetmıorum da düşünmüyorumda ama sen kendını rahat ettir git stres de cok iyi gelmıyor cunku biz ne desekde sen kafanda hep düşüncen biliyorum kim ne derse desin git haftaya olur muAyyyy inşallah olumlu şeyler duyarımda ilk buraya yazarim![]()
Tamam canım çok teşekkür ederim yok biraz daha ıyı düne göre en azından üzüldüğümde hemen aklım şey geliyor bebek varsa bile en azında guleyım ıyı olayım diyorum inşallahGeleceksın bak eger özele gıttıysen 10gun hakkın var bir hafta sonra tekrar git eger devletse tekrar randebu al tekrar git haftaya için rahat olsun kı kafanda düşünce kalmasın güzel haberlerle gelecegıne ben inanıyorum aksi birşey hissetmıorum da düşünmüyorumda ama sen kendını rahat ettir git stres de cok iyi gelmıyor cunku biz ne desekde sen kafanda hep düşüncen biliyorum kim ne derse desin git haftaya olur mu