- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
Arkadaşlar 6+2 de kalp atışı duyan var mı yoksa duymak için erken mi ne diyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben tam 6+2 de duydum ama yaptığım araştırmalara göre erkendi o yüzden dr giderken sadece keseyi görmeyi bekliyordum ama Dr kalp atışı var dedi. Açtı dinletti ama şuan çok küçük ses parazitli ve düzensiz geliyo dedi gelecek hafta daha net ve düzenli olur dedi.Arkadaşlar 6+2 de kalp atışı duyan var mı yoksa duymak için erken mi ne diyorsunuz
Ben 7. Haftada duymuştum maşallah gümbür gümbürdü :) en geç 8. Haftada duyuluyor canımArkadaşlar 6+2 de kalp atışı duyan var mı yoksa duymak için erken mi ne diyorsunuz
Bende bugün gittim normalde 6+2 olmam lazımdı ama doktor 5 buçuk haftalık dedi buna rağmen duydum kalp atışlarını haftaya daha net duyarız inşallahArkadaşlar 6+2 de kalp atışı duyan var mı yoksa duymak için erken mi ne diyorsunuz
Ben duydum kalp atisiniArkadaşlar 6+2 de kalp atışı duyan var mı yoksa duymak için erken mi ne diyorsunuz