• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+2 baş ağrısı

esmanur40

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
332
272
18
27
Kizlar bugün 6+2 oldum 3 gündür müthiş bir baş ağrısı var ilaç almak istemiyorum hiç bir türlü ağrı geçmiyor bir fikri olan var mı 😔

Canım öncelikle sağlıkla Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Naçizane önerim şöyle ben migren hastasıyım. Bana iyi gelen bir yöntem olan nane yağını (çok fazla değil yakar baya) başına sürmen. Ekstra olarak ta önerim buz aküsü varsa evde onu ensene koyup yatacaksın. Uyuman iyi olur bu esnada. Bu ikisini beraber yapıp yatabilirsen şifa olacaktır. İnsallah🙏

Benim de migrenim var hem nane yaprağı yağı hem de mentollü migren taşları var onunla yapışık geziyorum 😂 tam olarak agrimasa bile arada sürüyorum ki zihnim de rahatlasın 😂

Canım öncelikle sağlıkla Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Naçizane önerim şöyle ben migren hastasıyım. Bana iyi gelen bir yöntem olan nane yağını (çok fazla değil yakar baya) başına sürmen. Ekstra olarak ta önerim buz aküsü varsa evde onu ensene koyup yatacaksın. Uyuman iyi olur bu esnada. Bu ikisini beraber yapıp yatabilirsen şifa olacaktır. İnsallah🙏
Dün gece enseme buz koydum ama bir faydasını görmedim hemşire bol su icmemi söyledi ki zaten bol su içiyorum birde magnezyum almamı söyledi eczaneden

Benim de migrenim var hem nane yaprağı yağı hem de mentollü migren taşları var onunla yapışık geziyorum 😂 tam olarak agrimasa bile arada sürüyorum ki zihnim de rahatlasın 😂
Nane yaprağı yağını eşime al desem asla alıp getirmez bana bişey olur zarar verir diye mümkün değil inandıramam 😂😂😂

Back