Gebeliğe Hazırlık Gebelikte baş ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fatosburhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
4
1
1
6 haftalık hamileyim baş ağrısıyla uyanıyorum her sabah neden acaba yaşayan varsa ilaç almak istemiyorum

6 haftalık hamileyim baş ağrısıyla uyanıyorum her sabah neden acaba yaşayan varsa ilaç almak istemiyorum
Bunu yaşayan bir çok insan var. Ben normalde çok başı ağrıyan biriyim hamile kaldığımda baş ağrım kesilmişti. Arkadaşımda tam tersi ağrımazdı aynı siz gibi başı ağrıdı hep ilk haftalarda. Ama herkese aynı durum olacak değil eğer çok artarsa falan yine bir doktora görünün

Bunu yaşayan bir çok insan var. Ben normalde çok başı ağrıyan biriyim hamile kaldığımda baş ağrım kesilmişti. Arkadaşımda tam tersi ağrımazdı aynı siz gibi başı ağrıdı hep ilk haftalarda. Ama herkese aynı durum olacak değil eğer çok artarsa falan yine bir doktora görünün
Teşekkür ediyorum canım yarın gidecem zaten ama bulantim yok gogus hassasiyeti bide çok baş ağrısı çekiyorum sanırım baş dönmesi olmadığı için oluyur.

Bunu yaşayan bir çok insan var. Ben normalde çok başı ağrıyan biriyim hamile kaldığımda baş ağrım kesilmişti. Arkadaşımda tam tersi ağrımazdı aynı siz gibi başı ağrıdı hep ilk haftalarda. Ama herkese aynı durum olacak değil eğer çok artarsa falan

Canım gebeliğimin o haftalarında bende bir kaç gün şiddetli baş ağrısı çekmiştim sebebini hamileliğe bağlıyorum
Şuan hamilemisniz birde 6 haftalık şimdiden az ama ödem var normalmi çok merak ediyorum dört gözle yarini bekliyorum

Gebeliğimde 13.haftaya doğru gidiyorum ilk zamanlar fena baş ağrım olmuştu, normalde başı ağrısı çeken biri değilim. Doktora sorduğumda gebelik tansiyonu olabilir demişti ama tansiyonum normal çıkmıştı. Siz tansiyonunuzu ölçtünüz mü? Kan ve idrar testimde iyi çıkmıştı. Hap vs kullanmadım kendiliğinden geçti.

Teşekkür ediyorum canım yarın gidecem zaten ama bulantim yok gogus hassasiyeti bide çok baş ağrısı çekiyorum sanırım baş dönmesi olmadığı için oluyur.
Yani sebebini tam bilemiyorum ama normal seviyelerde olduğu sürece sorun değildir bence. En iyisini yapıyorsunuz gözükün mutlaka

Hic hamile kalmadim ama hormonlardan olabilecegini düşünüyorum. Doktorunuza magnezyum takviyesi sorabilirsiniz. Cunku ben gebelik planladigim icin migren tedavisi veremem ama bu bas agrini alir diye suda eriyen takviye vermişti gebelik olursa risk olmaz diye ama gebe olan biri kullanirmi bilmiyorum, doktora danismakta fayda var :)

Hic hamile kalmadim ama hormonlardan olabilecegini düşünüyorum. Doktorunuza magnezyum takviyesi sorabilirsiniz. Cunku ben gebelik planladigim icin migren tedavisi veremem ama bu bas agrini alir diye suda eriyen takviye vermişti gebelik olursa risk olmaz diye ama gebe olan biri kullanirmi bilmiyorum, doktora danismakta fayda var :)
Yaaa çok teşekkür ediyorum canım

Bende 4,5 gündür hafif bir baş ağrısıyla uyanıyorum sabahları gün içinde de devam ediyor 🥹🥹🥹

Back
X