Fırsatlar sunacak bir hafta sevgili Koç..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili oldukça yoğun akacak bu hafta, beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir.. İş değiştirebilir, projeni tamamlayıp, yeni bir projeye adım atabilir, yeni bir işe başlayabilirsin.. Finansal anlamda şanslı gelişmeler yaşayabilir, beklemediğin insanlardan, beklenmedik şanslar görebilirsin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sevdiklerinin desteklerini alacağın, yapıcı fikir alışverişlerine açık, iletişimi yoğun akacak bir hafta.. Oldukça yapıcı iletişimler öne çıkarken, seni yoran, yıpratan, aşağı çeken konularla ilgili çözümler getirecek bir hafta..
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşin, partnerin ile sosyalleşmek, zaman geçirmek, bir arada olmak senin için önemli olacak.. Ancak her iki tarafında kariyer, eğitim, finans hayatı ile ilgili yoğunluk sosyal planlarınıza, tatil planlarınıza yansıyabilir. Ancak karşılıklı özverili, fedakarlık birbirinize zaman ayırmanıza yardımcı olacak.. Çocukları olan bir Koç isen, çocuklarının yüksek enerjilerini yönetmelerine yardımcı olmalısın, senin desteğime ihtiyaçları olabilir..
Bekar bir Koç isen, son derece iletişime açık olacağın bu hafta, fazlası ile girişimci bir ruha bürüneceksin.. Yeni iletişimler kurmak senin için kolay olacakken, girdiğin her ortam, kalabalıkta ilgi odağı olabilirsin..
Sorumluluklarını hatırlatan bir hafta sevgili Boğa..
GünlükGünlük rutinlerini düzenlerken, hayatına yenilikler katmak isteyeceksin. Uzun zamandır ağır giden her ne varsa hareket kazanırken, yarım kalmışlıkları tamamlıyorsun.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli gelişmeler yaşayacağın bu hafta, finansal meselelerine çözümler bulabilirsin.. Kredi yapılandırmaları, borç/alacak düzenlemeleri gündeme gelirken, sorunlu işbirliklerinden, süregelen hukuksal sorunlarından arınıyorsun.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşin, partnerin ile romantik bir hafta geçirebilirsiniz.. Ancak senin için iki önemli unsur var; karşı tarafı küçümsemek, manipülasyon.. Eğer bu iki olumsuz tavrı geliştirir, öne çıkarırsan hafta çok olumsuz, sorunlu geçebilir.. Hatta öyle ki krizler çözümsüz bir noktaya hatta kopma noktasına gidebilir, dikkat.. Empati, sağduyu, tevazu haftaya müthiş bir huzur, ahenk katabilir.. Çocukları olan bir Boğa isen, çocuklarını ihmal etmemelisin zira sevgi, ilgi beklentileri bu hafta seni köşeye sıkıştırabilir. Dengeli olmalı ve iletişimi kaliteli bir düzeyde ve sıklıkta tutmalısın..
Bekar bir Boğa isen, flörtöz enerjisi yüksek bu hafta, sürpriz bir seyahat, yolculuk, planda olmayan bir etkinlik sana yepyeni bir insan getirebilir..
Açıklık getirecek bir hafta sevgili İkizler..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yenilikçi bir hafta olacak.. İş yerinde düzenlemeler öne çıkarken, yeni bir iş başlangıcı da gündeme gelebilir.. Freelance çalışmalar, online çalışmaları, işbirlikleri, uluslararası iletişimler, işbirlikleri gündeme gelebilir.. Öte yandan sürpriz bir kazanç gündeme gelebilir..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına fazlası ile iletişime açık olacağın bu hafta, sevdiklerinle sık sık bir araya gelebilir, seyahatlere çıkabilir, konuklarını ağırlayabilirsin..
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile birbirinizi anlamak için daha çok zaman geçirmeniz gerektiğine karar verebilir, bu yönde yönlendirici adımlar atabilirsin.. Öte yandan tutkuları yüksek bu hafta, eşine, partnerine sürprizler yapabilirsin.. Çocukları olan bir İkizler isen, eğitim, kurs, hobilere yönelebilir, çocuklarını yönlendirebilirsin..
Bekar bir İkizler isen, daha önce yarım kalmış bir konu yeniden alevlenirken, yoğun bir iletişim gündeme gelebilir..
Kazançlı bir hafta sevgili Yengeç..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili oldukça yoğun akacak bu hafta, yeni işbirlikleri, anlaşmalar, freelance çalışmalar, yapıcı gelişmeler gündeme gelebilir. Finansal anlamda şanslar sunan bu hafta, yarım kalan projelerini tanımlıyorsun..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sosyal, iç içe, keyifli bir hafta.. Sevdiklerinle bir araya gelebilir, sevdiklerine zaman ayırmaktan keyif alabilir, sık sık seyahate çıkabilir, sevdiklerinle sosyalleşebilir, sanatsal faaliyetlere ilgi gösterebilirsin..
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile aranızdaki tüm sorunları aşmaya destekler getirecek bu hafta, eşinin, partnerinin duygularını, düşüncelerini fazlası ile önemsiyorsun. Öte yandan eşinin, partnerinin beklenmedik sürprizleri seni heyecanlandıracak.. Çocukları olan bir Yengeç isen, çocuklarınla geçirdiğin zamana değer vereceksin..
Bekar bir Yengeç isen, seninle ilgilenenler var.. Farklı deneyimler yaşamaya hazır olmalısın..
İletişimi yönetmen gereken bir hafta sevgili Aslan..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili geçmişten gelen konular bir anda önüne düşebilir, sürpriz gündemlere hazır olmalısın. Geçmişe dayalı hukuksal meseleler, ödemeler, krediler gündeme gelebilir.. Öte yandan ihmal edilen, atlatılan, es geçilen detayları gündeme getirecek bu hafta, çok önemli yüzleşmeler yaşayabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına iletişim krizlerine açık bir hafta olabilir, dikkat.. Mutlaka duygu ve düşüncelerini mutlaka sağlıklı bir şekilde ifade etmeli, yanlış anlaşılmalara mahal vermemelisin.
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin ile fikir ayrılıklarına açık bu hafta, açık görüşlü olmak, yeniliklere açık olmakta fayda var.. Çocukları olan bir Aslan isen, çocuklarına mutlaka ilgini, alakanı bellirtmelisin.. Çocuklarınla hoş zaman geçirmeye özen göstermeli, birbirinize ayırdığınız zamana kalite kazandırmalısın mutlaka..
Bekar bir Aslan isen, geçmiş ilişkiler gündeme gelebilir, dikkat.. Kendini tekrarlayan duygular sana hatalı adımlar attırabilir. Mutlaka profesyonel destekler almalı, mutlaka emin olmadan adımlar atmamalısın..
Aşık bir hafta sevgili Başak..
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile aranızdaki bağlar kuvvetlenirken, evliliğine, ilişkine heyecan gelebilir.. Eşin, partnerin ile aranızdaki tutku artarken, kendini fazlası ile romantik hissedebilirsin.. Çocukları olan bir Başak isen, çocuklarınla keyifli zamanlar geçirebilir, birbirize neşe, keyif katabilir, çocuklarının hobilerini geliştirmek adına yönlendirici adımlar atabilirsin.
Bekar bir Başak isen, flörtöz enerjisi ile yoğun akacak bu hafta, son derece keyifli iletişimler gündeme gelebilir.. Yeni başlangıçlara açık bir hafta..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sosyal akacak, son derece hareketli, fazlası ile şanslı bir hafta.. Sevdiklerinle zaman geçirmek, sevdiklerinle bir arada olmak sana pozitif enerji katarken, sürpriz seyahatler gündeme gelebilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına fazlası ile kazançlı bir hafta olacak.. Şanslı işbirlikleri, ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Öte yandan zam, terfi, tayin gibi konular gündeme gelebilir..
Resmi işlemleri öne çıkaran bir hafta sevgili Terazi..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli gelişmelere açık bir hafta olacak.. Geçmişten gelen hukuksal sorunlar, bürokratik işlemler gündeme gelebilir. Fazlası ile hareketli geçecek bu hafta, bir şeyleri takip etmekte güçlük çekebilirsin. Ancak ihmal edilen her şey daha büyük bir sorun olarak önüne düşebilir.. Bu sebeple mutlaka kontrollü ilerlemelisin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına çözümler getirecek bu hafta, fazlası ile iyimser olmalısın, zira sevdiklerinle sınanabilirsin.. Evet, çözüm odaklı bir hafta ama mutlaka sevgini, ilgini, alakanı belli etmelisin aksi takdirde krizler çıkabilir.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile birbirinize verdiğiniz sözleri sorgulayabilir, evliliğinizin, ilişkinizin ne kadar tutarlı gittiğini sorgulayabilirsiniz.. Öte yandan eşinin, partnerinin finansal anlamda değişen koşulları sizi etkileyebilir.. Çocukları olan bir Terazi isen, çocukların ile ilgili detaylar öne çıkabilir, eğitim, kur, hobi ile ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.
Bekar bir Terazi isen, son derece yoğun akacak bu hafta, bir yandan geçmiş, bir yandan yenilikçi iletişimler kafanı karıştırabilir. Emin olmadan büyük adımlar atmamakta fayda var.
Yoğun bir hafta sevgili Akrep..
Günlük rutinlerin son derece hareketli geçebilir.. Neredeyse her güne birkaç farklı iş düşecek gibi görünüyor.. Planlı olan sorumluluklarının yanı sıra güzellik, bakım, diş, sağlık kontrolleri, son dakika gelişen konular gündeme gelebilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili kalıcı bir hafta olacak.. Ekonomik anlamda şanslar sunan bu hafta, yeni işbirlikler, ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Eski işbirlikleri, ortaklıklar adına önemli kırılmalar yaşanırken, bazı iletişimleri, işbirliklerini tamamen koparabilirsiniz.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşin, partnerin ile son derece romantik, son derece tutkulu bir hafta geçirebilir. Birbirinizi anlamak adına seyahatlere çıkabilir, sık sık zaman geçirebilir, fazlası ile hoş bir hafta geçirebilirsin.. Hatta süregelen ilişkinle ilgili ivme alabilir, hatta evlilik teklifi alabilirsin.. Çocukları olan bir Akrep isen, çocuklarının hassasiyetlerini fazlası ile önemseyeceksin.
Bekar bir Akrep isen, şanslı hissedeceğin, ilgi göreceğin, son derece keyifli bir hafta..
Özen isteyen bir hafta sevgili Yay..
Gün rutinlerin, sorumlulukların, kariyer, eğtim, finans hayatın ile ilgili yoğun akacak bu hafta, fazlası ile titiz hareket etmelisin.. Ödemeler, bürokratik işlemler, hukuksal işlemler gündeme gelebilir. Öte yandan yeni başlangıçlar adına bazı aksilikler getirecek bu hafta, sorumluluklarının üzerine gitmelisin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına fazlası ile hızlı geçecek bu hafta, sevdiklerinle ilgili gelişmeler takip etmekte güçlük çekebilirsin. Kardeşlerin ön plana çıkarken, bazı gerçekleri fark etmek seni şaşırtabilir..
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile uyum arayan bu hafta, eşinin, partnerinin fikirlerini görmezden, duymazdan gelmemelisin. Eşinin, partnerinin beklentilerini görmezden gelmemelisin. Öte yandan kendini açıkça ifade etmeli, açık bir iletişim biçimi edinmelisin.. Çocukları olan bir Yay isen, çocuklarının eğitim, kurs, hobi alanları ile ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Okul, yahut büroktatik evrakları, işlemleri kontrol etmelisin.
Bekar bir Yay isen, eski eşin, partnerin ile ilgil igelişmeler gündeme gelebilir. Yeni bir şans verip, vermemek sana kalmış..
Sürprizlere açık bir hafta sevgili Oğlak..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili sürpriz gündemler var.. Şanslı fırsatlar yakalayabilir, beklenmedik işbirliklerine imza atabilir, kazançlar elde edebilirsin.. Yeni bir işbirliği, anlaşma gündeme gelirken, daha önceden yaptığın anlaşmalarla ilgili dönüşler alabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına yapıcı bir hafta olacak.. Sorunları aşacağın, çözüm odaklı, evrenin desteğini yanında hissedeceğin bir hafta olacak.. Hiç beklenmedik sürprizler gündeme gelebilir..
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşinin, partnerinin duygularını, düşüncelerini yakından izlemesi, beklentilerini, planlarını önemsemesi seni fazlası ile duygulandıracak.. Pozitif yönde duygularının yükseleceği bu hafta, romantizm öne çıkıyor.. Çocukları olan bir Oğlak isen, çocuklarının eğitim hayatlarına odaklanabilir, çocuklarının geleceklerini yakından takip edebilirsin..
Bekar bir Oğlak isen, sürpriz teklifler, davetler sana neşe katarken, yeni bir ilişki gündeme gelebilir..
Yenilikçi bir hafta sevgili Kova..
Günlük rutinlerini güncelleyebilir, hayatına yenilikler katabilir, spor, diyet, egzersiz adımları atabilir, imajın ile ilgili yenilikler yapabilirsin..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili düşünceli hareket edeceğin bu hafta, hızlı gelişmelere temkinli yaklaşabilir, gözlemleyerek, izleyerek ilerleyebilirsin.. Yeteneklerini, yaptığın işleri, projelerini sunmak için zamana yayabilirsin..
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile zaman geçirmek, fikir alışverişleri yapmak, geleceğe yönelik planlar yapmak haftanın öne çıkanları olacak. Öte yandan evliliğine, ilişkine güveninin artacağı bir hafta olacak. Çocukları olan bir Kova isen, çocuklarına olan ilgin, alakan çocuklarının psikolojileri, özgüvenleri üstüne olumlu etkiler yapacak..
Bekar bir Kova isen, flörtöz tavırlar sergileyebilir, yeni iletişimlere açık olabilirsin. Bilhassa iş çevren vasıtası ile yeni biri ile yakınlaşabilirsin..
Sempatik bir hafta sevgili Balık..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerine yönelebilir, sevdiklerinle zaman geçirmekten keyif alabilir, sevdiklerinin desteklerini yanında hissedebilirsin. Aile üyeleri ile bir arada olmak, dostluk ilişkilerini pekiştirmek, son dakika planları yapmak haftanın öne çıkanlarından olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile zaman geçirmek senin için önemli olacak. Hazır mevsim yüzünü yaza dönmüşken, tatil planları yapabilir, bu anlamda yönlendiric olabilirsin. Çocukları olan bir Balık isen, çocuklarının duygusal gelişimleri senin için önemli olacak, çocuklarının günlük rutinlerine hareket kazandırabilirsin..
Bekar bir Balık isen, flört haftanın olmazsa olmazı olacak.. Girdiğin her ortamda mavi boncuk dağıtabilir, yeni bir başlangıca imza atabilirsin..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili
-Astrolog Seda Turan