- 21 Haziran 2023
- 271
- 349
- Konu Sahibi Morelveren strongwoman
Merhabalar arkadaşlar burada sürekli açılan konuları okurdum yazmakta nasip oldu. Şöyle ki benim 5. gebeliğim 2 normal düşük 2 boş gebelik sebebi ile kürtaj geçirmiş gen testlerinden tutun aklınıza gelecek tüm testleri yaptırmış ve testleri temiz çıkmış biri olarak 1 sene 2 ay kadar ara verdikten sonra tekrar gebelik hazırlığına koyuldum ve çok şükür 2.ayımda hamile kaldım. 6+1 haftalık gebelik var 1 hafta öncesinde kanama başladı ağrım hiç yok, çok nadir bazen tatlı ağrılar 2-3 saniye vurup gidiyor ve nadir oluyor, mide bulantımın ise maşallahı var güzel bulanıyor gün içerisinde sık sık oluyor, ufak kanamalar ve kahverengi şeklinde ayıptır söylemesi günde 4-5 damla geliyor, ayakta kaldığımda daha fazla geliyor bu sebepten dolayı sürekli istirahat halindeyim dün kontrolümüz vardı, bebiş yeni oluşmuş çok küçük 1 hafta sonra gel dedi, kese sağlıklı ve kanama alanı da yok her şey normal haftaya da kalp atışlarını duymak için gel ama kanama da olduğu için sen iyiye de kötüye de hazırlıklı ol dedi. Aslında deneyimliyim ve düşüklerimi aşırı kanamalı ve acılı geçirdiğim için bebeğin şu an güvende olup olmadığını az çok tahmin edebiliyorum. Lakin diğer gebeliklerimde böyle bir şey yaşamamıştım, belki bu bebişim yaşar ümidiyle içimi rahatlatmak adına yazıyorum. Normalde kanamam başlardı ve kırmızıya dönüşüp ağrının da artmasıyla kanama da artar ve düşük 3-4 güne gerçekleşirdi lakin bugün 9. günüm ve kanamalarım lekelenme gibi ağrısız, sızısız tabii keşke bu da olmasaydı ama inanın buna bile seviniyorum bir ümit belki bu sefer olur diye...Durumuma benzer bir durum belki yaşayan vardır ümidiyle yazıyorum bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı? Bu arada progestan kullanıyordum sabah akşam ama doktorum akşam bir tane alsan yeterli dedi.
Son düzenleme: