Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyama6/0 koyu kumral aldım sizce saçım siyah mı olur ? bakır şuan saçım :S
ilk etabta koyu olur tabii,ama yıkana yıkana açılır saç..bende 2 gün evvle 6 ile 8.1 karıştırdım neva color u koyu çıkmadı saç,boyadan boyaya da değişiyor ,ama sonuçta illaki birkaç yıkamadan sonra açılacak..
markası kolestonmu kolestonsa her zaman daha koyu çıkıyor süreyi kısa tutarak veya boyayı daha az ilacını tam koyarak yapabilirsiniz ben geçende bir şişe oksidanla fındık büyüklüğünde kışkırtıcı kahveden koydum saçımın her yerini çabucak boyayıp hiç bekletmeden yıkadım nerdeyse saçım tam kahve olacaktı ben sadece cila yapmak istedim ama baya kahveye döndü sonrada bol bol yıkayarak boyayı hemen akıttım başımdanda renk açıldı sizde oksidan elinizde fazla varsa az süre ve az boyayla bir yapın süreklide kontrol ederek koyuluğunu duruma göre hemen yıkarsınız ona göre açıkta olursaki sanmam 2. boyayı kalanla yaparsınız çabuk akma olursada bir kaç gün sonra bir cila gibi daha boya yaparsınız geri dönmek zor ama açık olursa tekrar boyayı yapmak okadar zor değil kendim öyle yapıyorum genelde tabi saçın uzunluğuda önemli benim saçlarım uzun mesela onuda hesaba katın yaparken kolay gelin