2 aydır kullanıyorum ben öyle bi etkisi olmadı.
yani tüylenme yaptığı söyleniyoo yaptı mı yüzünde ya da saçnı kalınlaştırdı mıı sen saçın için mi kullanyonben de 5 mg kullanıyorum bir aydır ama pek bir fark anlamadım
losyonun ismi nedir minoxil mi yoksaa ben 5 binlik solgar biotine başlıycam maalesef çok seyreklik varrr az saçım seninde mi öylee bıktım uğraşmaktan açıklıklar da var minoxili bırakınca olduu 5 binlik de işe yarar mı türkiyede 10 binlik biotin yok muu gerçi solgarın 2 binliği de yok bin ya da 5 binliği varYalnoz kullandığım dönemde saçlarım çok güzeldi. Bırakınca yeniden sapır sapır döküldü. Yeniden almadım. Şimdi bir losyon deniyorum. O da tamamen bitkisel ve para iade garantisi veriyorlar. Dökülmeyi %100 durduruyormuş. Biraz işe yaradı. Ama daha çok yeni olduğu için buradan kimseye ümit vermek istemiyorum. Eğer yeni saç çıkar, dökülmesi durursa mutlaka yazacağım.
losyonun ismi nedir minoxil mi yoksaa ben 5 binlik solgar biotine başlıycam maalesef çok seyreklik varrr az saçım seninde mi öylee bıktım uğraşmaktan açıklıklar da var minoxili bırakınca olduu 5 binlik de işe yarar mı türkiyede 10 binlik biotin yok muu gerçi solgarın 2 binliği de yok bin ya da 5 binliği var
ben siteleri araştırdım 5 000 solgar tüylenme yapıyoo denildi
1 2 ay da ben kullandım hala kullanmam gerek aslında ama gebelikden dolayı bıraktım aşırı saç dökülmem vardı gerçi hala var ama azaldı tahlillerde biotin eksikliği çıktı. Öncelikle biotin testi yaptırmalısın. Vitaminler kafana göre kullanacağın şeyler değil bence. Ayrıca ince tüyleri güçlendirmek gibi bir etkisi yok saçı güçlendirmek gibi bir etkisi var.
Merhaba biotin testini nerde yaptırıyoruz. Cildine dahiliye? Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?