• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5’i 1 Yerde Zayıflama Çayı benle zayıflamak isteyenler buyurn

Zayıflama suyu da çok pratik 'eşim içiyor' ben denemedim :KK66:

Bir yeşil elma dilimlenmiş
Bir cubuk tarçın
Bir limon dilimlenmiş
1-litre Su

Kolay gele:KK54:

bizim 5'li çaydan kesinlikle daha lezzetli =))
eşiniz ne zamandır içiyor? diyet,spor yapıyor mu?

Spor, daha çok yürüyüş ağır kaldırma mekik ve şınav..
Ve 5 öğüne böldü yemeğini.. bir elma, bir havuç , bir yoğurt artık ne varsa evde.kahvaltı öğlen ve akşam yemeğini ayrı tabağa hazırlıyorum ayarı kacmasın diye.
En Büyük KK:KK49: bol su.. Hamur işleri yapmıyorum ki canı çekmesin:KK74:

Ben de içtim 2 hafta 3 kiilo verdim ama devam edemedim tekrar içmek istiyorum yaninda diyette yapıyorum
Yarin sabahtan itibaren yine icmeye devam etcem gerçekten çok sik WC te cikarttiyor...

Slm ben bu küre 14 günoldu 67.5 den 64 düstüm baya rahatladım suan kılolar gittiği için
İki gun bır 20-30dk yuruyus yaptım hedef 55 bakalım artık bunu paylasan ark tesekkur edeım

55 ten 50 ye inme sürecindeyim...
henüz 1 kilo verdim...yaklaşık 1 hafta 10 gün oldu çayı içeli... benim metabolizma çok ağır galiba...yediklerime de dikkat ediyorum çünkü...
2015 e 53 kilo giricem inat ettim :D
çay, bol su, akşam 18.00 den sonra hiçbirşey yemiyorum...

Ben de bu sabah itibariyle başladım. Hedefim 62den 56ya inmek. Bakalım etkisi olacak mı merakla bekliyorum :)

Ben de içtim 2 hafta 3 kiilo verdim ama devam edemedim tekrar içmek istiyorum yaninda diyette yapıyorum
Yarin sabahtan itibaren yine icmeye devam etcem gerçekten çok sik WC te cikarttiyor...[mate çayı,bilye kekik,çoban çökerten,barut ağacı kabuğu yeşil çay,sinirli ot,biberiye,funda yaprağı,cinnema ben bunları aktardan aldım içeceğim pazartesi günü sendemi bunlardan içtin canım

ben içmeyi bıraktım kızlar...vücudumdaki suyu atmaktan başka bir işe yaramadı. belki de bana yaramadı :)))
aylardır vere vere 1 kilo verdim, spora başlamayı düşünüyorum net çözüm :///

Back