• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5’i 1 Yerde Zayıflama Çayı benle zayıflamak isteyenler buyurn

zeynepp_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
11
3
3
İstanbul
bu diyeti internette bir sitede gördüm arkadaş şu şekilde yapmış..benle yapmak isteyen varmı bu kürü ben bugün başladım..........
  • 2 tatlı kaşığı yeşil çay
  • 1 tatlı kaşığı biberiye
  • 1 tatlı kaşığı mate çayı
  • 1 tatlı kaşığı funda yaprağı
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 litre kaynar su

1 litre su kaynatılır. Belirtilen malzemeler, kaynar suyun içine atılır. Kesinlikle kaynatmıyoruz, kaynamış suyun içine atıyoruz. Ağzına kapak kapatıp, 5 dakika demliyoruz. Süzgeçle bir bardağa, çay gibi dolduruyoruz. Günde 4-5 bardak içiyoruz. Kesinlikle şeker kullanmıyoruz, tadı hoşunuza gitmezse 1 tatlı kaşığı bal veya tatlandırıcı kullana bilirsiniz. 1 dilim limonla içebilirsiniz, evde yoktu ben görsele koyamadım. Çok faydalı bir çaydır, internetten araştırabilirsiniz. Malzemeleri kesinlikle aktardan ayrı, ayrı alın. Size süzme çay olarak vermek isteyebilirler, itibar etmeyin. Resimde görülen malzemeleri 10 tl ye aldım, ve yaklaşık 45 gün gidiyor. Ben doğumdan sonra kullandım, 2 buçuk ayda 30 kilo verdim. 9 sene sonra yine kilo aldığım için bugün tekrar başladım, sizlerle de paylaşmak istedim bol şanslar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.

Çayın özelliği iştahı kesmesi zaten istesenizde eskisi kadar çok yiyemiyorsunuz. İlk hafta vücuttaki şişkinliği fazla ödemi atıyor. İkinci hafta yağları atmaya başlıyor. Sadece tavsiyem her zamankinden biraz daha fazla su için, çünkü suyu attığınız için vücudun suya ihtiyacı oluyor çay sıcak içiliyor yazmayı unutmuşum ama süzerek 1 bardak cezvede ısıtıp için otları kaynatmayın sakın.

merhabalar ben de doğadan 5i 1 yerde aldım aynı etkiyi gosterir mi bilmiyorum dün itibariyle karatay diyetine de başladım yeşil çay ve beşi bir yerde içiyorum ama tek sorun üç beş kilo değil çoook kilo vermem lazım işe yarar umarım :D

Ben bir hafta kullandım 4 kilo verdim Regl dönemine girdim 1 haftadır 1 gr veremedim vücudum direniyor sanki

merhabalar, bende aktardan alıp bu caya başlayacağım. normalde aktardan sadece yesil cay alıp onu iciyordum sevdiğim için. ilk başta tadı garip gelmişti ama kendimi alıştırdım hergun koca 1 fincan icerim.
Günde 4-5 bardak içerim bir şekilde ancak, bağırsakları falan çalıştırıyor mu cok?
Malum çalışanlar var, dışarıda olabiliriz :)))

Bağırsakları değil de idrara sık Çıkabilir sin ama bağırsaklarımı da iyi çalıştırmıstı

Ben bir hafta kullandım 4 kilo verdim Regl dönemine girdim 1 haftadır 1 gr veremedim vücudum direniyor sanki

eskiden diyetisyene gittiğimde, regl döneminde kilo vermemişsen moralin bozulmasın, vücut su tutar, ödem olduğundan hem veremezsin hem de kilo almış gibi tartıda oynama olur demişti. Bende de öyle olmuştu. sonraki haftalarda kilo vermeye devam ettim...

bu diyeti internette bir sitede gördüm arkadaş şu şekilde yapmış..benle yapmak isteyen varmı bu kürü ben bugün başladım..........
  • 2 tatlı kaşığı yeşil çay
  • 1 tatlı kaşığı biberiye
  • 1 tatlı kaşığı mate çayı
  • 1 tatlı kaşığı funda yaprağı
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 litre kaynar su

1 litre su kaynatılır. Belirtilen malzemeler, kaynar suyun içine atılır. Kesinlikle kaynatmıyoruz, kaynamış suyun içine atıyoruz. Ağzına kapak kapatıp, 5 dakika demliyoruz. Süzgeçle bir bardağa, çay gibi dolduruyoruz. Günde 4-5 bardak içiyoruz. Kesinlikle şeker kullanmıyoruz, tadı hoşunuza gitmezse 1 tatlı kaşığı bal veya tatlandırıcı kullana bilirsiniz. 1 dilim limonla içebilirsiniz, evde yoktu ben görsele koyamadım. Çok faydalı bir çaydır, internetten araştırabilirsiniz. Malzemeleri kesinlikle aktardan ayrı, ayrı alın. Size süzme çay olarak vermek isteyebilirler, itibar etmeyin. Resimde görülen malzemeleri 10 tl ye aldım, ve yaklaşık 45 gün gidiyor. Ben doğumdan sonra kullandım, 2 buçuk ayda 30 kilo verdim. 9 sene sonra yine kilo aldığım için bugün tekrar başladım, sizlerle de paylaşmak istedim bol şanslar.
2 ayda 30 kilo imkansız ya

eskiden diyetisyene gittiğimde, regl döneminde kilo vermemişsen moralin bozulmasın, vücut su tutar, ödem olduğundan hem veremezsin hem de kilo almış gibi tartıda oynama olur demişti. Bende de öyle olmuştu. sonraki haftalarda kilo vermeye devam ettim...
Evet oyleymis o dönemi atlattiktan sonra vermeye başladım gercekten

Ben içiyorum canım şimdilik öyle büyük bir gelişme yok

bende dün aldım, demliğe koydum, odada yanımda bittikçe doldurdum bardağa içtim. Tadında problem yok 4 kere wc ye gittim, su da içtim cumbur cumbur oldu midem :D bu sabah tartıya cıktım 500 gr vermişim :D:D tabi dun aksam yemegini cok az yedim belkide ondandır :D

Evet oyleymis o dönemi atlattiktan sonra vermeye başladım gercekten

bu bitki çayı gerçekten işe yarıyor o zaman?
sıkı bir diyet yapıyor musun yoksa abur cubur, ekmeği falan mı kestin sadece?
gerçi bende acıktığımı hissetmiyorum sabah kahvaltısıyla duruyorum öğlen 3 bardak içtim çaydan hala acıkmadım :D

2 ayda 30 kilo bana da imkansız geliyor, 4 kilo=1 beden derdi eski gittiğim doktor...
ayda 3-4 kilo olsa da yeter :)))
kışın sinir oluyorum kilo aldığım için her kış böyle bir miskinlik, tv karsısında atıstırmalar, sokağa cıkmak istemiyorum resmenn :)))))))))

bende dün aldım, demliğe koydum, odada yanımda bittikçe doldurdum bardağa içtim. Tadında problem yok 4 kere wc ye gittim, su da içtim cumbur cumbur oldu midem :D bu sabah tartıya cıktım 500 gr vermişim :D:D tabi dun aksam yemegini cok az yedim belkide ondandır :D
Ben bir haftadır içiyorum yediklerime dikkat ediyorum hiç veremedim aksam 5 ten sonra hiç bieşey yemiyorum anlamadım gitti morelim sıfır

Ben bir haftadır içiyorum yediklerime dikkat ediyorum hiç veremedim aksam 5 ten sonra hiç bieşey yemiyorum anlamadım gitti morelim sıfır

Aktardaki adam da bana mate yaprağı metabolizmayı hızlandırıyor falan birşeyler mırıldandı. Bende içip duruyorum sabırla daha 1 hafta olmadı...akşamda 5-6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum senin gibi, dikkat ediyorum...
benimde pek umudum yok ya, sabredicem otlar bitene kadar içicem baktım fayda yok bir daha almam :)))))

Back