Gebeliğe Hazırlık 5gundur hic gecmeyen kasik agrisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

shemss678

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
626
689
103
30
merhaba kizlar 4gun once beta hcg 3.31 diye konu acmiştim. yumurtanin gec catladiğini soyledi doktor ve 1hafta bekle dedi. 3.31 artdi mi, hic bir bilgim yok. fakat şimdi konu açmama vesile olan şey 4 5 gundur neredeyse sabah kalkdığımdan akşam yatağa girene kadar hiç geçmeyen kasik ağrim. her an adet olacakmış gibiyim. biliyorum hamilelik belirtileri adet oncesi belirtilere cok benziyor. ama kasık ağrisi hiç mi dinmez arkadaş? bide arada bıçak sokuyorlar gibi kivranip kaliyorum yerimde. adet olucam ama olamıyorum mu, yoksa bebek belirtisi mi anlamadim. test yap demeyin, 15ine kadar yeminliyim, yapmıycam:halay:boyle gun içinde geçmeyen kasık ağrisi yaşayan arkadaşlar fikir vere bilir mi? yaşadınız da sonuç ne oldu? konuya bi el atrsaniz makbule geçer. ps:idraryolu enfeksiyonum yok

ha bide adetim geçti. geçeli cok oldu 8gun gecikmede doktora gittim kist yok yumurta gec catlamiş 1hafta bekle dedi. 4gun gecti toplam 12gun geciktim.

İyi akşamlar canım daha önce hiç gebelik geçirmedim ama biz bayanlarında en ufak bir şey kasıklarına falan vuruyor ama inşallah ve inşallah 3.31 olan değerin yükselir 😇

İyi akşamlar canım daha önce hiç gebelik geçirmedim ama biz bayanlarında en ufak bir şey kasıklarına falan vuruyor ama inşallah ve inşallah 3.31 olan değerin yükselir 😇
inşallah canim. eger istiyorsan tez vakitde sende kalirsin inşallah. hamile olunca zaten kadinlarin bir boynuzu cıkmıyor geri kalan her şeyi yaşiyoruz

merhaba kizlar 4gun once beta hcg 3.31 diye konu acmiştim. yumurtanin gec catladiğini soyledi doktor ve 1hafta bekle dedi. 3.31 artdi mi, hic bir bilgim yok. fakat şimdi konu açmama vesile olan şey 4 5 gundur neredeyse sabah kalkdığımdan akşam yatağa girene kadar hiç geçmeyen kasik ağrim. her an adet olacakmış gibiyim. biliyorum hamilelik belirtileri adet oncesi belirtilere cok benziyor. ama kasık ağrisi hiç mi dinmez arkadaş? bide arada bıçak sokuyorlar gibi kivranip kaliyorum yerimde. adet olucam ama olamıyorum mu, yoksa bebek belirtisi mi anlamadim. test yap demeyin, 15ine kadar yeminliyim, yapmıycam:halay:boyle gun içinde geçmeyen kasık ağrisi yaşayan arkadaşlar fikir vere bilir mi? yaşadınız da sonuç ne oldu? konuya bi el atrsaniz makbule geçer. ps:idraryolu enfeksiyonum yok
15 i geçti test yaptın mı canm 😊

Benim de çok kasık ağrım olmuştu sürekli ağrıyordu geçmiyordu . Hamileymişim doktorum ağrı var deyince tekrar tekrar kontrol etti şükür kanama falan yoktu . Rahim genişlemesinden dolayı kas ağrısıymış .

15 i geçti test yaptın mı canm 😊
evet canim 13u akşam cesaretimi toplayip test yaptim saniyesinde cift cizgi belirdi. sabahinda tekrar yaptim daha koyu cikti sabah idrariyla. o gunu kan testi yaptirdim 590.08 cikti rakam. cuma keseyi gormeye gidicem. sabahdan akşama kadar hiç geçmeyen kasik agrim bebek belirtisiymiş)

Eklentiler

• 20191014_162729.jpg
    20191014_162729.jpg
    123,9 KB · Görüntüleme: 69
Benim de çok kasık ağrım olmuştu sürekli ağrıyordu geçmiyordu . Hamileymişim doktorum ağrı var deyince tekrar tekrar kontrol etti şükür kanama falan yoktu . Rahim genişlemesinden dolayı kas ağrısıymış .
ilk haftalarda mi oldu kasik agrin? tek tarafli miydi? hayirlisiyla kucagina al insallah

evet canim 13u akşam cesaretimi toplayip test yaptim saniyesinde cift cizgi belirdi. sabahinda tekrar yaptim daha koyu cikti sabah idrariyla. o gunu kan testi yaptirdim 590.08 cikti rakam. cuma keseyi gormeye gidicem. sabahdan akşama kadar hiç geçmeyen kasik agrim bebek belirtisiymiş)
Çok sevindim gözün aydın canm 😘😘rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗🤗

İlk haftalarda oldu evet . Sol kasığım sürekli ağrıyordu
benimde oyle. dış gebelik mi ki boyle agriyor diye korkuyorum hatta bazen. 4hafta 5gunluk. degerim 4 5haftaya uyqun, oyle az da degil aslinda. ama ne bileyim keseyi gorunceye kadar tedirginim. bugun tam koyulaşmiş mi diye evde olan son testimi yaptim. c cizgisiyle ayni koyulukta. bu agrilar korkutuyor

Eklentiler

• 20191016_125817.jpg
    20191016_125817.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 52
benimde oyle. dış gebelik mi ki boyle agriyor diye korkuyorum hatta bazen. 4hafta 5gunluk. degerim 4 5haftaya uyqun, oyle az da degil aslinda. ama ne bileyim keseyi gorunceye kadar tedirginim. bugun tam koyulaşmiş mi diye evde olan son testimi yaptim. c cizgisiyle ayni koyulukta. bu agrilar korkutuyor
Artık test yapmanızın bi anlamı yok ki boşuna yapmayın . Sabredip dinlenin stres yapmayın ağır kaldırmayın yediklerinize dikkat edin başka yapacak bi şey yok . Sağlıkla gelsin bebeğiniz ;)

Artık test yapmanızın bi anlamı yok ki boşuna yapmayın . Sabredip dinlenin stres yapmayın ağır kaldırmayın yediklerinize dikkat edin başka yapacak bi şey yok . Sağlıkla gelsin bebeğiniz :KK66:
koyulaşmayi takip etmekcin yaptim. hemde evdeki son testimdi kalmasin dedim:KK45:

Canim oncelikle hayirli olsunnnn benimde ayni durumdayim yani sag kasigim agriyo soyle yumurtaligin oldugu yer gibi kemik varya onun alti ama adet olcagim zaman boyle hic agrim olmazdi ins bende guzel sonuclar alirim senin ne zaman cikti kanda
Adetimin geçmesini bekledim 3 gün geçti önce kaset test yaptım çizgi çıkınca da kan verdim . Kasık ağrım sürekli vardı hiç geçmiyordu normalmiş rahim genişliyormuş

Ne zaman cikti kanda gebelik hayirli olsun cok sevindimmm ins darisi tum isteyenlere bu kasik agrisi bendede var ve hic adet gibi degil ins olmamda ya ins insan bi agriya sevinirmiii 😍

Adetimin geçmesini bekledim 3 gün geçti önce kaset test yaptım çizgi çıkınca da kan verdim . Kasık ağrım sürekli vardı hiç geçmiyordu normalmiş rahim genişliyormuş
Bende normalde beklemeden yapiyodum negatif ckkinca uzuluyorum pazar gununu bekliyorum eger olmazsam kan vericem yani ama bu adet agrisi degil cnki adet olcagum zaman benim 1 gun onceden biraz belim agrir biraz sanci girer bi kadar ama bu bildigin boyle sizi gibi kramp batma gibiii ya kac aydir deniyoruz ins olmustur artik hayirlisiyla 😂

Back