5cm kist ve doğum kontrol hapı

Dilerim yasmin benim kistım için yeterli olur:KK43: henuz 1 kez klomen kullandım.
Bu işlemın bır zararı bır yan etkısı var mı acaba ?

Yasmini çok kullandım ben,etkilide olmuştu.Çikolata kistinde pek işe yaramıyor sanırım,çünkü kesinleşince başka bir ilaç vermişti doktor...

İşlemin bir zararı olduğunu sanmıyorum.Sadece daha hızlı tekrarlama riski var,ama bu ihtimal ameliyatta da var,ilaç kullanıp küçülenlerde de var...

Klomen çok ağrı yapıyormuş,doğru mu? Çok korkuyom bende ondan,bi kurtulamadım ağrılardan sancılardan...

Yasmini çok kullandım ben,etkilide olmuştu.Çikolata kistinde pek işe yaramıyor sanırım,çünkü kesinleşince başka bir ilaç vermişti doktor...

İşlemin bir zararı olduğunu sanmıyorum.Sadece daha hızlı tekrarlama riski var,ama bu ihtimal ameliyatta da var,ilaç kullanıp küçülenlerde de var...

Klomen çok ağrı yapıyormuş,doğru mu? Çok korkuyom bende ondan,bi kurtulamadım ağrılardan sancılardan...
Hayır hıc oyle buyutulecek bır agrı yapmıyor. Kasıklarda hıssedılen bır agrı var ama yuksek dozda bır agrı degıl
Rabbım agrı sızı vermesın canım kadın olmak zor..
Klomenın agrısı degılde yan etkılerı canımı sıkıyor. SıZ kullanacakmsınız

Yasmin kullananlar bende kullandim bende çok fazla olduğundan dolayi son 2 tane kalmişti. Ama dediğim gibi soğan kürünü 1 ay uygulayin derim...

Hayır hıc oyle buyutulecek bır agrı yapmıyor. Kasıklarda hıssedılen bır agrı var ama yuksek dozda bır agrı degıl
Rabbım agrı sızı vermesın canım kadın olmak zor..
Klomenın agrısı degılde yan etkılerı canımı sıkıyor. SıZ kullanacakmsınız

Yan etkisi nedir?

İşte adetin 3. günü gel,klomene başlayalım dedi bana da.Yanlız benim sıkıntılar bitmiyor yaa,dün primolut denen ilacım bitti,bugün acayip kaşıntı,acı var,akıntıda sanki antibiyotik kullanıyormuşum gibi bi değişik.

Gerçekten kendimden illallah ettim yaa...:KK61:

Yan etkisi nedir?

İşte adetin 3. günü gel,klomene başlayalım dedi bana da.Yanlız benim sıkıntılar bitmiyor yaa,dün primolut denen ilacım bitti,bugün acayip kaşıntı,acı var,akıntıda sanki antibiyotik kullanıyormuşum gibi bi değişik.

Gerçekten kendimden illallah ettim yaa...:KK61:
Ah canım deme oyle ..
Klomen kiste sebep oluyor en kötu yanetkısı bu:( ben hıc kıst nedır bılmem hıc olmadı kontrollerımde vs.. Lakinn 5 cm kist ile mucadele etmek durumundayım. Zaten bende bır kez kullandım. Adetın 5. Gunu gıttım 5 gun kullandım . Catlatma ıgnesı kullanılmadı bende.
Dilerim muayene olumlu gecer tedavın baslar
Ne zamandır gebelik olmadı?

Aslına bakarsan son 4-5 aydır korunmasız ilişkiye giriyorduk.Çünkü hep ilaç kullandım,doğum kontroldü,hormon ilacıydı (tabii kistler içindi bu ilaçlar) ve antidepresanlar derken bu zamana geldik.

Amh ve fsh hormon testi sonucuna göre yumurtalık rezervim azmış,o yüzden de önce klomen,duruma göre çatlatma iğnesi ve yine olmazsa aşılama...

O değil,ben visanne diye bi ilaç kullandım 5 ay,kist için,ne oldursa onu kullanırken oldu,ilişkiye giremiyorum neredeyse,sonradan vajinismus mu oldum diye düşünüyorum artık...

Yillarca kistlerle savastim.yanlis verilen ilaclar yuzunden baska problemlerim de cikti.polikistik oversin hamile kalamazsin diyen de oldu ,kim demiss onu kalirsin diyen de...3cm de kisstim oldu 9 cm de.ameliyatt olman lazim diyen salak doktorlarda oldu:))uzmanlastim artik kist konusunda.yasmin iciyorum geciyorlar ilac bitiyor yine tekrarliyor.artik kendim hisseder olmustum. İnce bir sizi oluyor.doktora bile gitmeden yasmin alip kullanirdim.sonra tesadufen bir doktorun kitabinda birsey okudum.KARBONHİDRAT AGİRLİKLİ BESLENMEK VUCUTTAKİ KİSTİK OLUSUMLARİ TETİKLER.bende karbonhidratt delisiydim.bu da insulin direnci ve sonrasinda seker haastaligina sebep oluyormus. Neyse makarna ekmek patates cikolata tatlilar borekkler vs karbonhidratlari kestim.ve kistlerdenn kurtuldum.su an gittigim jinekologlara bile hastalarinaa soylesinler diye bilgilendiriyorum.arada bir beslenme duzenim bozulursa ayari kacirirsam cikiyor gene.tabi basit kistler icin bu formul.diger. tur kistler icin anliyor zaten doktoorlar .sizze tavsiyem asla bir doktorun dedigine inanmayin.birkac kisiden fikir alin.

Back