5cm kist ve doğum kontrol hapı

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba
5cm basit olarak adlandırılan kistim var.. Şubat ayında klomen kullanmıştım. Adetle gıtmedıgınden Dr yasmin verdı.
Aynı durumda olup kistı gecen varmı?
Veya önerilerınız varmı?

Merhaba
Benim dört santim kistim vardı. Bana da doğum k hapı vermisti doktor ama ben kullanamadim
Basit yumurtalık kistiymis benimki. Kendi kendine eridi bir ay sonra kontrole gittiğimde yoktu .
Kistinizin türünu sorun . Çikolata kisti ise biraz inatçı olabiliyor ama basit yumurtalık kistiyse çoğu zaman kendi kendine bile gidebilir.

Neden aspire Etmiyor doktorun en basit çözüm ben 3 kez kist aspirasyonu yaptırdım cok basit bir operasyon

Pardon basit demişsiniz .
Ben yaptıklarımi yazayım ne kadar faydası oldu bilmiyorum ama dört santim bir ayda yok oldu.
Beslenmeme dikkat ettim. Çikolata kahve tetikliyor diye okumuştum netten. O ara hiç yemedim çikolata. Kahve içmedim. Maalesef çok seviyorum yine sarmış durumdayim onlara.
Bir de doktor röportajından balık yağının çok iyi geldiğini okudum kiste. İyi bir marka balık yağı aldım kullandım.
Henüz regl olmadan önceye ultrason için gün vermişlerdi. Gittim ve kist yoktu. Regl dönemi bile gelmeden erimişti.
Yanlış yönlendirmek istemem ne kadar faydası olduğunu bilemiyorum basit kistler zaten kendi kendine dahi eriyebiliyor ama balık yağının iyi geldiğini doktorlar söylüyor nette araştırın isterseniz

Merhaba
Benim dört santim kistim vardı. Bana da doğum k hapı vermisti doktor ama ben kullanamadim
Basit yumurtalık kistiymis benimki. Kendi kendine eridi bir ay sonra kontrole gittiğim de yoktu .
Kistinizin türünu sorun . Çikolata kisti ise biraz inatçı olabiliyor ama basit yumurtalık kistiyse çoğu zaman kendi kendine bile gidebilir.
Çikolata kisti öyle hapla Fln gitmez sadece dogum kontrol haplariyla baskılanır

Merhaba
Basit yumurtalık kistiymis benimki. Kendi kendine eridi bir ay sonra kontrole gittiğim de yoktu .
Renkli ultrson cektırmıştım ordakı acıklama basıt kist olarak gecıyor klomen kullanmıştım acaba yumurtam catlamadı ve bu yuzden mı oldu:( uzuldugum için cok konusamadımda dr la:(
Sizde tedavımı goruyordunuz

Neden aspire Etmiyor doktorun en basit çözüm ben 3 kez kist aspirasyonu yaptırdım cok basit bir operasyon
Neyden kaynaklı kistınız vardı ..
Bnde cok olan bır durum degıl klomen kaynaklı bır durum dıye dusundum.
Bu operasyondan bahsedermısınız

Renkli ultrson cektırmıştım ordakı acıklama basıt kist olarak gecıyor klomen kullanmıştım acaba yumurtam catlamadı ve bu yuzden mı oldu:KK43: uzuldugum için cok konusamadımda dr la:KK43:
Sizde tedavımı goruyordunuz
Buyuk ihtimal öyle olmuştur . Üzülmeyin basit kistler çabuk geçiyor . Hayır ben bekarim. Bende regl dışı kanama oldu. Doktora gittim ve kist olduğunu bu yüzden kanamam olduğunu söyledi. Ben sizi anlıyorum. Benimde moralim çok bozulmuştu. Üstelik kanama da olunca basit kist olduğunu dusunmemistim oyleymis:)

Buyuk ihtimal öyle olmuştur . Üzülmeyin basit kistler çabuk geçiyor . Hayır ben bekarim. Bende regl dışı kanama oldu. Doktora gittim ve kist olduğunu bu yüzden kanamam olduğunu söyledi. Ben sizi anlıyorum. Benimde moralim çok bozulmuştu. Üstelik kanama da olunca basit kist olduğunu dusunmemistim oyleymis:)
Cok tesekkur ederım bıraz olsun rahatladım gozumde cok buyudu bu durum:(

Neyden kaynaklı kistınız vardı ..
Bnde cok olan bır durum degıl klomen kaynaklı bır durum dıye dusundum.
Bu operasyondan bahsedermısınız
Klomen Kist yapar hatta tüp bebek te kullanilan ilaclarda yapar benimkide ayni kaynaklı
sanırım bebek tedavisi görüyorsunuz
Aspirasyonu cok basit muayenede oldugu gibi hani demirden birsey varya icerisini rahat görebilmek ivin kulllanilan alet onu yerlestirip iigne gibi uzun birseyle kisti delip sıvıyı cekiyorlar 2 dakikalık bir islem

Bende polikistik overdim ve o zaman evli değildim:) Bana çok acil ameliyat olmam gerektiği soylenmişti. Başka doktorda tam tersi doğum kontrol hapi ile gecebileceğini soylemisti. Yasmin kullandim 6 ay biraktim 3 ay ara verildi sonra tekrar yasmin verildi. 2 tane kistim vardi ve 2 kisle normal doğum yaptim.
Merak etme canim emin oL tehlikeli bir şey olsaydi doktorun uyarirdi seni ve bu kislerin için soğan kabuğunu kaynatip iç bence çok etkisi oluyor , akinti ve kist icin

Klomen Kist yapar hatta tüp bebek te kullanilan ilaclarda yapar benimkide ayni kaynaklı
sanırım bebek tedavisi görüyorsunuz
Aspirasyonu cok basit muayenede oldugu gibi hani demirden birsey varya icerisini rahat görebilmek ivin kulllanilan alet onu yerlestirip iigne gibi uzun birseyle kisti delip sıvıyı cekiyorlar 2 dakikalık bir islem
İlk kez duyuyorum . Dr hıc bahsetmedı.. Ayrıca durumum için bınde bır olur dedı sastım kaldım. Klomen kist yapıyorsa bu durumu bı bn mı yasıyorum yanı dıye:)

Bende polikistik overdim ve o zaman evli değildim:) Bana çok acil ameliyat olmam gerektiği soylenmişti. Başka doktorda tam tersi doğum kontrol hapi ile gecebileceğini soylemisti. Yasmin kullandim 6 ay biraktim 3 ay ara verildi sonra tekrar yasmin verildi. 2 tane kistim vardi ve 2 kisle normal doğum yaptim.
Merak etme canim emin oL tehlikeli bir şey olsaydi doktorun uyarirdi seni ve bu kislerin için soğan kabuğunu kaynatip iç bence çok etkisi oluyor , akinti ve kist icin
Evet soğan suyu kürü cok duyuyorum . Arastıracagım

Ben çok yaptim emin ol 1 ayda için komple temizlenir. Bana doktor bile tavsiye etmişti.

İlk kez duyuyorum . Dr hıc bahsetmedı.. Ayrıca durumum için bınde bır olur dedı sastım kaldım. Klomen kist yapıyorsa bu durumu bı bn mı yasıyorum yanı dıye:)
Binde birmi Çok saçma. Bunlar hormon ilaclari benim göğsümde bile kist yaptı
Doktorunuzdan eminmisiniz başka bir doktora görünmenizi tavsiye ederim

Binde birmi Çok saçma. Bunlar hormon ilaclari benim göğsümde bile kist yaptı
Doktorunuzdan eminmisiniz başka bir doktora görünmenizi tavsiye ederim
Detaylı konuşayım hemen dr degıstırmekte istemıyorum . Cok zor karar verdım bu dr için

Geçen hafta benimde aspire edildi.Normalde ameliyattı gün almaya gitmiştim ama son kez bakalım dedi.Baktık yarım santim küçülmüş,5 cm,doktor ameliyattan vazgeçti.Genel anesteziyle yapıldı işlem,ilaç kullandım,adetin 3. Günü gideceğim ve klomene başlayacağız...

Geçen hafta benimde aspire edildi.Normalde ameliyattı gün almaya gitmiştim ama son kez bakalım dedi.Baktık yarım santim küçülmüş,5 cm,doktor ameliyattan vazgeçti.Genel anesteziyle yapıldı işlem,ilaç kullandım,adetin 3. Günü gideceğim ve klomene başlayacağız...
Dilerim yasmin benim kistım için yeterli olur:( henuz 1 kez klomen kullandım.
Bu işlemın bır zararı bır yan etkısı var mı acaba ?

Benimde sol yumurtalığımda çikolata kisti wardı adet düzensizliğinden gitmiştim doktora kist çıkınca doğum kontrol hapı werdi adetimin 3. Günü çağırdı küçülmüş dedi adetten sonra kontrole gittim kaybolmuş dedi ama şuan hala adetim düzensiz yine kist olduğunu düşünüyorum ama ilaçla hemen geçti ilaçlarını düzenli kullan bide üşütme taşa oturma

Benimde sol yumurtalığımda çikolata kisti wardı adet düzensizliğinden gitmiştim doktora kist çıkınca doğum kontrol hapı werdi adetimin 3. Günü çağırdı küçülmüş dedi adetten sonra kontrole gittim kaybolmuş dedi ama şuan hala adetim düzensiz yine kist olduğunu düşünüyorum ama ilaçla hemen geçti ilaçlarını düzenli kullan bide üşütme taşa oturma
Benim adetlerim gunu gunune kiste ragmen.. Inş gececek dıye umıt ederek içiyorum yasmını..

Back