- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çikolata kisti öyle hapla Fln gitmez sadece dogum kontrol haplariyla baskılanırMerhaba
Benim dört santim kistim vardı. Bana da doğum k hapı vermisti doktor ama ben kullanamadim
Basit yumurtalık kistiymis benimki. Kendi kendine eridi bir ay sonra kontrole gittiğim de yoktu .
Kistinizin türünu sorun . Çikolata kisti ise biraz inatçı olabiliyor ama basit yumurtalık kistiyse çoğu zaman kendi kendine bile gidebilir.
Renkli ultrson cektırmıştım ordakı acıklama basıt kist olarak gecıyor klomen kullanmıştım acaba yumurtam catlamadı ve bu yuzden mı oldu uzuldugum için cok konusamadımda dr laMerhaba
Benim dört santim kistim vardı. Bana da doğum k hapı vermisti doktor ama ben kullanamadim
Basit yumurtalık kistiymis benimki. Kendi kendine eridi bir ay sonra kontrole gittiğim de yoktu .
Kistinizin türünu sorun . Çikolata kisti ise biraz inatçı olabiliyor ama basit yumurtalık kistiyse çoğu zaman kendi kendine bile gidebilir.
Neyden kaynaklı kistınız vardı ..Neden aspire Etmiyor doktorun en basit çözüm ben 3 kez kist aspirasyonu yaptırdım cok basit bir operasyon
Buyuk ihtimal öyle olmuştur . Üzülmeyin basit kistler çabuk geçiyor . Hayır ben bekarim. Bende regl dışı kanama oldu. Doktora gittim ve kist olduğunu bu yüzden kanamam olduğunu söyledi. Ben sizi anlıyorum. Benimde moralim çok bozulmuştu. Üstelik kanama da olunca basit kist olduğunu dusunmemistim oyleymis:)Renkli ultrson cektırmıştım ordakı acıklama basıt kist olarak gecıyor klomen kullanmıştım acaba yumurtam catlamadı ve bu yuzden mı oldu uzuldugum için cok konusamadımda dr la
Sizde tedavımı goruyordunuz
Cok tesekkur ederım bıraz olsun rahatladım gozumde cok buyudu bu durumBuyuk ihtimal öyle olmuştur . Üzülmeyin basit kistler çabuk geçiyor . Hayır ben bekarim. Bende regl dışı kanama oldu. Doktora gittim ve kist olduğunu bu yüzden kanamam olduğunu söyledi. Ben sizi anlıyorum. Benimde moralim çok bozulmuştu. Üstelik kanama da olunca basit kist olduğunu dusunmemistim oyleymis:)
Klomen Kist yapar hatta tüp bebek te kullanilan ilaclarda yapar benimkide ayni kaynaklıNeyden kaynaklı kistınız vardı ..
Bnde cok olan bır durum degıl klomen kaynaklı bır durum dıye dusundum.
Bu operasyondan bahsedermısınız
İlk kez duyuyorum . Dr hıc bahsetmedı.. Ayrıca durumum için bınde bır olur dedı sastım kaldım. Klomen kist yapıyorsa bu durumu bı bn mı yasıyorum yanı dıye:)Klomen Kist yapar hatta tüp bebek te kullanilan ilaclarda yapar benimkide ayni kaynaklı
sanırım bebek tedavisi görüyorsunuz
Aspirasyonu cok basit muayenede oldugu gibi hani demirden birsey varya icerisini rahat görebilmek ivin kulllanilan alet onu yerlestirip iigne gibi uzun birseyle kisti delip sıvıyı cekiyorlar 2 dakikalık bir islem
Evet soğan suyu kürü cok duyuyorum . ArastıracagımBende polikistik overdim ve o zaman evli değildim:) Bana çok acil ameliyat olmam gerektiği soylenmişti. Başka doktorda tam tersi doğum kontrol hapi ile gecebileceğini soylemisti. Yasmin kullandim 6 ay biraktim 3 ay ara verildi sonra tekrar yasmin verildi. 2 tane kistim vardi ve 2 kisle normal doğum yaptim.
Merak etme canim emin oL tehlikeli bir şey olsaydi doktorun uyarirdi seni ve bu kislerin için soğan kabuğunu kaynatip iç bence çok etkisi oluyor , akinti ve kist icin
Binde birmi Çok saçma. Bunlar hormon ilaclari benim göğsümde bile kist yaptıİlk kez duyuyorum . Dr hıc bahsetmedı.. Ayrıca durumum için bınde bır olur dedı sastım kaldım. Klomen kist yapıyorsa bu durumu bı bn mı yasıyorum yanı dıye:)
Detaylı konuşayım hemen dr degıstırmekte istemıyorum . Cok zor karar verdım bu dr içinBinde birmi Çok saçma. Bunlar hormon ilaclari benim göğsümde bile kist yaptı
Doktorunuzdan eminmisiniz başka bir doktora görünmenizi tavsiye ederim
Dilerim yasmin benim kistım için yeterli olur henuz 1 kez klomen kullandım.Geçen hafta benimde aspire edildi.Normalde ameliyattı gün almaya gitmiştim ama son kez bakalım dedi.Baktık yarım santim küçülmüş,5 cm,doktor ameliyattan vazgeçti.Genel anesteziyle yapıldı işlem,ilaç kullandım,adetin 3. Günü gideceğim ve klomene başlayacağız...
Benim adetlerim gunu gunune kiste ragmen.. Inş gececek dıye umıt ederek içiyorum yasmını..Benimde sol yumurtalığımda çikolata kisti wardı adet düzensizliğinden gitmiştim doktora kist çıkınca doğum kontrol hapı werdi adetimin 3. Günü çağırdı küçülmüş dedi adetten sonra kontrole gittim kaybolmuş dedi ama şuan hala adetim düzensiz yine kist olduğunu düşünüyorum ama ilaçla hemen geçti ilaçlarını düzenli kullan bide üşütme taşa oturma