- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Benim gaza gelmem bir dahaki yemek zamanına kadar sürüyorhelal olsunböyle haberleri görüp gaza geliyorum keşke bende versem
Benim gaza gelmem bir dahaki yemek zamanına kadar sürüyor
Tabii canım. Atalarımız ne demiş, bir dirhem et bin ayıp örter.Sismanken yuzu daha guzelmis diye b*k atip yola devam edelim ozaman
kiloluyken daha genç çıkmış zayıflayınca yüzü yaşlı görünmüş benceNeden zayıflayan kadın,illa soyunma ihtiyacına giriyor ki?Giyinik olsada zayıfladığı belli olur zaten.
Kilolu olmak tek o yönden iyi galiba.Kilolu olupta yüzü tatlı ,güzel olmayan kadın görmedim.kiloluyken daha genç çıkmış zayıflayınca yüzü yaşlı görünmüş bence
benimde zayıflayınca yüzüm göçtü maalesef,78 kiloyken botokslu gibiydim şimdi 52 kilo ama yüzümde et yokKilolu olmak tek o yönden iyi galiba.Kilolu olupta yüzü tatlı ,güzel olmayan kadın görmedim.
Keşke herkes istediği yerden kilo alıp verebilse,bende de mesela göbek var.benimde zayıflayınca yüzüm göçtü maalesef,78 kiloyken botokslu gibiydim şimdi 52 kilo ama yüzümde et yok
ah ah nerde o günlerKeşke herkes istediği yerden kilo alıp verebilse,bende de mesela göbek var.
Tabii canım. Atalarımız ne demiş, bir dirhem et bin ayıp örter.
Atalarımı, ecdadımı dinlerim ben.