Kan testi verdiniz mi1,5 aydır regl olmadım 56 gün sonra idrar testim pozitif çıktı . Normalde adetim düzenlidir. Hanımlar el atın şu konuya
Verdim bügün 32.06 çıktı anlayamadığım bu kadar geç çıkması nedenKan testi verdiniz mi
Doktora danisin geç döllenme olma ihtimali var ama bu kadar geç olmaz yine deVerdim bügün 32.06 çıktı anlayamadığım bu kadar geç çıkması neden
Geç döllenme bu kadar sürer mi?Geç yumurtlama olmuş ondan
Şaşırdım kaldım kimsede böyle bir örnek yokDoktora danisin geç döllenme olma ihtimali var ama bu kadar geç olmaz yine de
Yumurtanın oluşumu ve çatlaması geç olmuş demek ki. OlabiliyorGeç döllenme bu kadar sürer mi?
Progestron değerin kaç çıktıBenim de öyle 10 Aralık adet tarihim 2 Şubat'ta kan verdim 1.2 çıkmıştı. 16 Şubat'ta kan verdim betam 64 çıktı. Rabbimin mucizesi bende şaşırmıştım. Hatta gebelik yok diye adaçayı felan içmiştim. Progestron değerim düşük şu anda iğne ve ilaç verdi do
3.6 çıktıProgestron değerin kaç çıktı
Bugün böyle bir test yaptık ilk çizgi sılıktı diger çizgi belirgin 2-3 saat sonra böyle olmuş ben hiç birşey anlamadım o yüzden hamilemiyim1,5 aydır regl olmadım 56 gün sonra idrar testim pozitif çıktı . Normalde adetim düzenlidir. Hanımlar el atın şu konuya
Cok damlatmissinizBugün böyle bir test yaptık ilk çizgi sılıktı diger çizgi belirgin 2-3 saat sonra böyle olmuş ben hiç birşey anlamadım o yüzden hamilemiyim
Yani sonuç geçersiz mi oluyor ?Cok damlatmissiniz
Biz istiyoruz bir bebeğimiz olsuAdet gecikmesi doneminde korunmasiz iliski devam ettiyse hamilesinizdir. Ben de adet gecikmesinden sonra hamile kaldim
Sanirim oyle tekrarlamanizda fayda var bir de 5dkdan sonra cikan sonuc sizi yaniltmasin.ilk 5dk icinde cikan önemliYani sonuç geçersiz mi oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?