hadi bismillah inşallahBoyutu kilomuz aynı bende başladım Bismillah diyerek
bebeğiniz kaç alık acabamerhabalar benimde boy ve kilom yaklaşık aynı bende kilo vermek istiyorum ancak emzirdiğim için biraz tereddütlüyüm acaba sıkıntı olur mu diye bir yandan da kendimi böyle görmek istemiyorum artık birlikte motive olup sürdürebilirsek kararlılığımızı ben kendi adıma cok memnun olacağım
5 aylık bebeğim emziriyorum yemeden kesmeyeyim falan dedim ama nerdeyse doğum kiloma yaklaşmaya başladım bi dur demem gerek inşallah başarırız :)bebeğiniz kaç alık acaba
emzirdiğiniz için sıkıntı olmaz aksine metabolizma daha çok çalışıyo kilo verme hızınız yüksek olacaktır
inşallah başarılı oluruz
benim devam etmede sıkıntım var bakalım direnmeye niyetliyim bu sefer
çalışıyor musunuz bebeğinizbenim ilk gün menüm
kahvaltı
1haslanmıs yumurta domates biberdereotu 1ceviz1 dilim tam bugday ekmek
ara 3 kasık yoğurt
öğlen
1kepce mercimek corbası
4-5 kasık taze fasulye
2-3 kaşık makarna
3 kasık yoğurt bol salata ve 1 dilim tam bugday ekmek
ara 9 kiraz ve ödem çayı
akşam
kıymalı şehriyeli çorba
3 kaşık bamya
1 tane kıymalı biber dolma
2 dilim ekmek
1tane küçük ekler
14 bardak su spor yok sadece işe yürüyerek gelip gidiyorum toplam yarım saat yürüme sayılmaz ama kandırayım kendimi :)
Evet çalışıyorum 2,5 aylık başladım cok zor oldu ve halen oluyor daha 5 aylık oldukçalışıyor musunuz bebeğiniz
bebekten ayrılmak zor olsa gerek iş yeri yakındır umarım çok zor oluyor bende 25 aylık şuan 10 aylıkken başlamıştım :)
tabi ki katlabilirsinizkızlar Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim ? benim de boy 167 kilom bu sabah 67.2 idi. ptesi den beri diyette yim . ptesi 68 kilo ile başlamıştım. benim de hedefim en azından 60 olmak . tabi ben de 50 li rakamları görmek istiyorum. insallh hep birlikte başarıriz ..
dikkat edeyim derken insanın daha çok gözü açılıyor ne yesem ne yesem diyeBenim menü bugün sapıttı kahvaltı 1 haşlanmış yumurta domates Salatalık 1 dilim tam buğday ekmek
Ara 2 tane form Bisküvi limonu olanlardan 3 kandil yoğurt
Öğlen 1 kase ezogelin bir kabak birtamede biber dolma kıymalı 3 kasık makarna 3 kasık yoğurt ve bol salata
Ara kalan bisküvileri yedim 4 tane 10 tane kiraz ödem Çayı
Akşam Peynirli Börek (olmayaydı iyiydi) 2 tanede küçük çikolata
Aynen dikkat etmeye çalıştıkça gözümün önünden neler geçiyor neler hepsini yiyebilirimdikkat edeyim derken insanın daha çok gözü açılıyor ne yesem ne yesem diye
ben zaten gözümü doyursam herşey normale girecek de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?