-55 kg ✌

80'leri görmüşsün canım. 40 bin kere maşallah istikrarlı disiplinli hatun

Sağol canım benim evet hayat gamsızlara güzel keşke öyle olabilsek

Bu gamzılığın sağlık üzerinde çok olumlu etkileri varmış. Yeni tıbbi araştırmalar var bunun üzerine inanılır gibi değil.
İnanırım çevremde o kadar gamsız insan var ki hepsi maşallah benden sağlıklılar afedersin burunları bile akmaz saçları beyaz teli bile Yok

Canı gönülden tebrikler... Ben de bir yola girdim ama nedense basaramayacak gibi hissediyorum cogu zaman motivem düşüyor.duraklama dönemini atlatabilirsem ne ala... Hayran kaldım azminize

Canı gönülden tebrikler... Ben de bir yola girdim ama nedense basaramayacak gibi hissediyorum cogu zaman motivem düşüyor.duraklama dönemini atlatabilirsem ne ala... Hayran kaldım azminize
Teşekkür ederim benimde çok oldu duraklama geriye alma ama hep kaldığım yerden devam ettim sizede tavsiyem odur

Evet bitanem benim
canım benim tebrik ederim. çok sevindim senin adına
ben kötü durumdayım 69u gördüm bu sabah.
6 kiloyu ne ara aldım bu ne rahatlık anlamadım.
acil 63lere geri dönmem lazım ama tüm irademi kaybetmiş gibiyim
birde çok yoğunum bu aralar giremiyorum buralara

Sağol canım benim fazla almamışsın ama sen hemen toparlanırsın Emin'im bende giremiyorum eskisi gibi babam tekrardan felç geçirdi maalesef şuan yoğun bakımda bir yanda dükkan hastane arasında gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…