80'leri görmüşsün canım. 40 bin kere maşallah istikrarlı disiplinli hatunKilolarından kurtulduguna 70 den hele aşağıya indigine çok.sevindim. Allah.in izniyle bir de.bebek nasip eder rabbim sana tadından yenmez mis gibi. Darısı bana bende senden kalır yanım yok çok sismandim Allah herkese bu hastalıktan kurtulmayı nasip etsin.117 kiloydum. Aynaya baktığımda kim bu acaba diyordum. Spor herşeyin ilacı birde karatay ile birselsince eriyip gitmissin masallah. Allah gönlüne göre versin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
-55 kg ✌
- Konu Sahibi Miyav_su
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sevdiğimden söylüyorum canım. tez canlı kıpır kıpır insanları çok severimDuramam tabiki benim arkadaşım kim tabiki sen seninde benden kalır yanın Yok
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Biliyorum canım benim sende öylesinSevdiğimden söylüyorum canım. tez canlı kıpır kıpır insanları çok severim
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Sağol canım benim evet hayat gamsızlara güzel keşke öyle olabilsekMiyav_su 55 kilo dile kolay canım. Ben yapamazdım herhalde. Gitsin bir daha gelmesin o kilolar. Darısı da sağlıcakla bebeğini kucağına almana inşallah. Seni seviyorum hiç bir şey için üzmeyin kendinizi kızlar. Hayat gamsızlara güzel
Sana da verdireceğiz o kiloları canım. Kurtuluş yok elimizden . Senin şu an önceliklerin başka. Seneye inşallah o günleri de göreceğizCanım benim ,inşallah istediğin kiloya düşersin.Darısı benim gibi tombiklere inşallah.
Bu gamzılığın sağlık üzerinde çok olumlu etkileri varmış. Yeni tıbbi araştırmalar var bunun üzerine inanılır gibi değil.Sağol canım benim evet hayat gamsızlara güzel keşke öyle olabilsek
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
İnanırım çevremde o kadar gamsız insan var ki hepsi maşallah benden sağlıklılar afedersin burunları bile akmaz saçları beyaz teli bile YokBu gamzılığın sağlık üzerinde çok olumlu etkileri varmış. Yeni tıbbi araştırmalar var bunun üzerine inanılır gibi değil.
Evet ya. Onlar bizden sağlıklı mı besleniyor. Tövbeİnanırım çevremde o kadar gamsız insan var ki hepsi maşallah benden sağlıklılar afedersin burunları bile akmaz saçları beyaz teli bile Yok
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Kesinlikle sigara ,alkol ,düzensiz beslenme gece hayatları var ama benimEvet ya. Onlar bizden sağlıklı mı besleniyor. Tövbe
- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Canım benim çok sağolTebrikller canimcim sen zaten yapabilirsinki :*
- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
Evet canım inşallah devam edeceğim. Yeni ismin de.mukemmel. çok begendimSağol canım benim Allah razı olsun inşallah birgün sende hedef kilona ineceksin buna inanıyorum sakın bırakma arada sırada bıraksan da hep devam et
- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
- 198
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Evet bitanem benimmiyavsu senmisin canım Miyav_su
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Teşekkür ederim benimde çok oldu duraklama geriye alma ama hep kaldığım yerden devam ettim sizede tavsiyem odurCanı gönülden tebrikler... Ben de bir yola girdim ama nedense basaramayacak gibi hissediyorum cogu zaman motivem düşüyor.duraklama dönemini atlatabilirsem ne ala... Hayran kaldım azminize
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Çok sağol canımEvet canım inşallah devam edeceğim. Yeni ismin de.mukemmel. çok begendim
- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
- 198
canım benim tebrik ederim. çok sevindim senin adınaEvet bitanem benim
ben kötü durumdayım 69u gördüm bu sabah.
6 kiloyu ne ara aldım bu ne rahatlık anlamadım.
acil 63lere geri dönmem lazım ama tüm irademi kaybetmiş gibiyim
birde çok yoğunum bu aralar giremiyorum buralara
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Sağol canım benim fazla almamışsın ama sen hemen toparlanırsın Emin'im bende giremiyorum eskisi gibi babam tekrardan felç geçirdi maalesef şuan yoğun bakımda bir yanda dükkan hastane arasında gidiyorumcanım benim tebrik ederim. çok sevindim senin adına
ben kötü durumdayım 69u gördüm bu sabah.
6 kiloyu ne ara aldım bu ne rahatlık anlamadım.
acil 63lere geri dönmem lazım ama tüm irademi kaybetmiş gibiyim
birde çok yoğunum bu aralar giremiyorum buralara