Teşekkür ederim canımVayyyyyyy harikasınnnn canımmmmm tam çıldırmalık -55 maşallahhh yaaa...
Teşekkür ederim canım benimİşte azmin zaferibiliyodum başaracağını bebegimmmm inşallah grmini bile almazdin tebrik ediyorum ve kocaman öpüyorum
Vee tabiki olacaksinnnnTeşekkür ederim canım beniminşallah devamı gelecek hedef 50 kg olmak
Aman allahım ağzından bal damlıyorVee tabiki olacaksinnnnburaya güncellersin 50 olunca sonrasi koruma zayıflığın keyfini sür bebegim
Teşekkür ederim arkadaşımMaşallah. Darısı bana. Berker arter fotosu da koyarsan ne güzel olur.
Günaydın canım evet sinsi sinsiGünaydın miyavsu uzun zamandır neden sesinin az çıktığı belli oldu gizlice zayiflamissin demekçok sevindim canım 70 i kırmana bende fotonu görmedim hiç kimler gördü acep bensiZ
ben gördüm boy boy çarşaf çarşaf fotoları var bendeGünaydın miyavsu uzun zamandır neden sesinin az çıktığı belli oldu gizlice zayiflamissin demekçok sevindim canım 70 i kırmana bende fotonu görmedim hiç kimler gördü acep bensiZ
ben gördüm boy boy çarşaf çarşaf fotoları var bende
Miyav_su kız sen 50 olsan yok olursun... şimdi çok iyisin... en fazla 60 ol bence... ben de bu gün 56,9 gördüm ama yeter dedim kendime.. biraz dinlenmeye geçeceğim... ama sen zaten benden zayıf görünüyorsun bence...
çok iyi canım.. benim salona gitme imkanım yok.. evde callanaticse başlamayı düşünüyorum... bu göbek başka türlü gitmez.. 3 sezaryen olunca galiba hala 3-4 aylık hamile gibiyim
Seninde sadece göbek sorun çok iyi olur bence yap canım yaza düz karınla girersin artık 3 çocuk annesi diyemez kimseçok iyi canım.. benim salona gitme imkanım yok.. evde callanaticse başlamayı düşünüyorum... bu göbek başka türlü gitmez.. 3 sezaryen olunca galiba hala 3-4 aylık hamile gibiyim