Bebek Beslenmesi 54 günlük bebeğim ve emme sorunumuz:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

deeniiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
84
5
296
Şanlıurfa
doğduğundan beri sütüm az olduğu için mama da veriyorum emzirmenin yanında geceleri güzel emiyo uyku sersemiykende ama uyanıkken mümkün değil almıyo ağzına diliyle ittiriyo aç bile bıraktım ama yok nafile tam ağzına götürcem basıyo çığlığı ayakta emzirmeyi denedim uzandırıp denedim ama yok yok yok ne yapmalıyım var mı benim durumumda olan

bebeğin daha cok kucuk muhtemelen biberona alisti ve memeden emmek zor geldiği için istemiyor baya ugrasman lazim ac birakip mama vermemen lazim.Ben kizima hic devam sutu vermedim fakat dogdugunda ilk 6 gun emmemişti pompa ile sağarak vermiştim aynen söylediğin gibi yapiyordu 7,gun nihayet memeyi almisti suan 9 aylik olduk cok sukur halada emiyor sutun neden az acaba emzirsen artar bence ve takiyeye gerek kalmaz sonuçta doktorlar her annenin sutunun bebeğe yeteceğini ve emzirdikçe sut miktarinin artacagini soyluyor anne sutu gibisi var mi ya hem en sagliklisi hemde bedava süte vereceğin parayla bebeğine başka seyler alirsin

Back