- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.110
Arkadaşlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum. 53 günlük bir kızım var,doğduğu andan itibaren sadece anne sütüyle besliyorum,çevremdekilerin bu çocuk doymuyor mama ver baskılarına rağmen eşimle inat ettik hiç mama vermedik,sadece anne sütü alsın istedik,başlarda sütüm gelsin,sonrasında sütüm artsın diye sık sık emzirdim,çok şükür ilk ay 750 gr,ikinci ayda 20 günde 700 gram aldı,yani doktorumuzun söylediğine göre doymakla alakalı bir sıkıntısı yok. Ama gelgelelim bebeğim memenin altında durmaya alıştı,kesinlikle kucağimdan indiremiyorum sürekli emsin uyusun orda uyansın,memenin altından gülücükler atsın ama sadece ve sadece orda kalsın istiyor. Bu durum aslında hoşuma gidiyor,ona doyduğumu hissediyorum ama hiçbirşey yapamıyorum ev işlerini zaten geçtim,tuvalete bile gidemiyorum. Aranızda buna benzer birşeyler yaşayan var mı,ne zaman geçer bu durum? Ya da herhangi bir önerisi olan var mı? Bu arada emzik filan kabul etmiyor,ev emzik çöplüğüne döndü,eşim her akşam eve yeni bir emzikle geliyor.. Ama nafile..
Son düzenleme: